Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyz moje postavicka ve hre chcipne tak mi je uplne jedno jak se u toho tvari, to jestli mne bude motivovat k tomu zkusit to znovu zalezi jen a pouze na tom jestli chcipla kvuli moji chybe nebo proto ze nahoda, nebo nepritel ma v tabulce nastaveny 1000x vetsi damage nez ja jen proto aby to bylo jako tezsi, pak rovnou uninstal takove spatne hry.... !!!
  • Ve druhém videu (po rozkliku) je v hudebním motivu velice cítit inspirace Ocarinou, konkrétně hudební motiv lokace Spirit Temple.

    Ohledně smrtí jsem lehce skeptický, spíš mi přijde, že nintendo se chce vyvarovat čehokoliv, co by byť jen potenciálně mohlo znamenat nežádoucí vyšší rating hry.

    Kde jsou ty časy Ocariny...
    • A ještě pro ukázku - hudební motiv Spirit Temple
      http://www.youtube.com/watch?v=2zQghQuzatg
  • Můžu se zeptat kolik těch Zeld už vyšlo?
    • Ringwraith
      2 na NES, 1 na SNES, 1 na GB s vylepšeným releasem na GBC, 2 na GBC, 2 na N64, 1 na GBA, 1 na NGC, 1 na GC/Wii, 2 na NDS + teď Skyward Sword.

      Tak ještě existují LCD hry Zelda v rámci Game & Watch a taky hry pro Satellaview, ale pochybuju, že většina lidí ví o samotných Games & Watch a Satellaview, natož tak o hrách pro ně.

      Pak je tu "unholy triforce" pro Phillips CDi - Link: Faces of Evil, Zelda: Wand of Gamelon a Zelda's Adventure. O nich najdeš zde, videa AVGN: CD-I Part 1-3:
      http://cinemassacre.com/category/avgn/avgn-2008/

      A Nintendo jen potvrdilo. že nějaká oficiální timeline existuje, ale žádnou konkrétní nepotvrdilo. To, co tady lidi píšou o "adult" a "child" timeline po Ocarině je jen fanouškovskej odhad, kterej je tak dobře podloženej, že se bere víceméně jako fakt. Velká odhalení ohledně timeline budou ve Skyward Swordu.

      A moje rada: pokud chceš se Zeldou začít, tak začni A Link to the Past... lidi co začali na Ocarině a pak se už nevrátili ke starším Zeldám se o dost připravili.
      • Ja bych doporucil zacit uplne puvodni zeldou na NESu. Jinak, co se tyce tech her na G&W a Satellaview ... o tech vetsina lidi nevi protoze, predevsim v Satellaview, se nehralo vubec za Linka. Game and Watch se k nam bohuzel nedostalo, ale i tak ... ta kvalita (alespon co jsem mel moznost videt na videich) neni nic moc, a tak se za prvni "opravdovou" Zeldu podle meho da povazovat ta na NES.

        PS: Jojo, James Rolfe, to je kabrnak. Pokud se nepletu, take natocil jednu epizodu o continuite Zeldy. Doporucuji se take podivat.
        • Ringwraith
          Tak jasný no, hraješ tam za nějaký maskota Nintenda či co, ale stejně.
          • Navic ... pokud mne pamet nesali, jsou to vlastne puvodni tri hry LoZ, LoZ2 a Link to the Past, jenom prave s tim vybranym maskotem Nintenda.
            • Ringwraith
              Jo, Zeldy pro GBC se mi líbí. Bál jsem se že nebudou, ale jsou v pohodě. Hrál jsme je teda emulovaný na svým PSP. Ale ALttP se mi líbí víc.

              A říkám, původní Zelda mi nevadí a klidně bych ji tak i hrál. Ale pokud existuje verze s grafikou ALttP, tak dám přednost jí.

              No a asi jediný hry, co jsme kdy nehrál kvůli grafice je Pokemon Gold/Silver/Crystal. Pixely mi nevadí, ale celá hra mi prostě přišla jako jeden velký "mess". A to je už několik let zpátky. Třeba už by mi to teď nevadilo. Ale mě Nintendo nadělilo Heart Gold a Soul Silver, takže se to už nedozvím.
            • Budu ti verit ... i kdyz podle Zeldapedie jsou tam 3 samostatne tituly, tak MAP2 (zda se) je jen neco jako datadisk. Co se tyce puvodni grafiky ... dobra dobra, i kdyz ja mam k tem pixelum nejaky vrely vztah. Asi to bude vsugerovana nostalgie. Jen mne tak zajima, co rikas na Link's Awakening a Oracles? Libi se ti ta grafika?
            • Ringwraith
              Pokud vím tak jen dvě, bez LoZ2.
              JO a dnes na netu můžeš najít různé rekonstrukce od fanoušků, kde hraješ za Linka, kde jsou fixnutý ty časový události atd. atd.

              Zmiňoval jsem to hlavně proto, že je to kromě Zeldy Classic další způsob jak si zahrát původní Zeldu v nádherné grafice ALttP. Ne, že bych původní grafiku Zeldy nepřekousl... ale... ALttP je hezčí.
      • EuroSamurai
        Počkat ale skyward má bejt prequel k OOT ne?
        • Ringwraith
          No však jo, Skyward Sword má být prequel ke všemu. V něm odhalí proč se po stovkách let rodí Link a Zelda v různých inkarnacích.
    • 13_11
      Jukni na MobyGames:
      http://www.mobygames.com/game-group/legend-of-zelda-series/offset,0/so,1a/
      • Marquis
        Věci od "Philips Interactive Media, Inc." nejsou oficiálně ani fanouškovsky pokud vím brány jako originální Zeldy.... Podle reakcí je to odpad...
        • Odpad je jeste slaby slovo. Vsak se podivej na reakce Jamese Rolfa na tyhle hry ... humus! Jedina prava Zelda = NINTENDO.
          • Marquis
            Omyl!!!! Obě "Oracle of..." a "Minish Cap" jsou Capcomu...:) A jsou to skvělé hry...:)
            • Vim vim. Myslel jsem NINTENDO jako platformu, ne jako vyvojare. Kazdopadne souhlasim s Oracle of ... serii a Minish Cap jako vybornymi hrami.
      • EuroSamurai
        + Od Ocarina Of Time je Zelda rozdělená na 2 časový linky což v překladu znamená že hry na konzole se odehrávaj v jiným universu než hry na handheldy.
        • Marquis
          Nejen na handheldy - Ocarína dělá na dvě linie, z nihž na první navazuje "Wind Waker" (dospělá linie) a na druhou "Majora's Mask" a hned po ní "Twilight Princess" (dětská linie)... a tohle jsou všechno "velké" Zeldy...

          Dospělá linie = Vesmír, který Link jako dospělý na konci OoT zachránil jakožto Hero of Time... a následně zmizel (Zelda ho poslala zpátky do minulosti). Wind Waker se pak odehrává stovky let po ději OoT v tomto vesmíru.

          Dětská linie = Vesmír, do kterého se Link vrátil (jakožto dítě) a ve kterém Ganondorf nikdy neovládl Hyrule. Majora's Mask má za hrdinu stejného Linka a odehrává se krátce po OoT. Twilight Princess už je nová Linkova inkarnace pár stovek let poté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit