Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo Joker, to je hlavní důvod proč je tahle hra tak skvělá *1* toho chlápka v klaunskym kabátu jsem si fakt zamiloval a ten jeho hlas... libovka *4* Mark Hamill je best. Jako nemůžu si pomoct, ale Heath Ledger se mi jako Joker moc nelíbil. Všichni ho milujou proto, jak zahrál Jokera, protože ho tak nikdo předtim nezahrál, každopádně tohle je pravej Joker. Jak píše WTF Joker má bejt ďábelskej magor, co má super fištróna, jako v týhle hře a ne geniální zločinec co absolutně nedává najevo svý pocity šílenství, štěstí a "nasranosti" jako ho zahrál Ledger. Jasně budou za to mínusy, ale podle mě to zahrál Ledger dobře, ale nebyl to "pravej" Joker.
    TOHLE je pro mě pravej Joker *3*
    • Mechwarrior_bw
      Joker bol vždy v prvom rade psychopatický zločinec, predovšetkým vrah a zlodej - tak bol vyobrazovaný v jeho začiatkoch v 40-50 rokoch a jeho symbolom bolo neustále striedanie taktiky svojej kriminálnej činnosti - bol vďaka tomu nevyspytatelný. To že sa často opisuje (a dokonca aj on sám ) ako človek ktorý neplánuje (ako to píše WTF) je nezmysel, každý svoj čin mal vždy naplánovaný, neplánoval iba v dlhodobých horizontoch. A pokial Ledger nedával najavo svoje pocity šílenství tak sme asi pozerali iný film.
      • ale houby, Joker spoléhal na teorii chaosu, proboha přečtěte si komiksy. Nikdy nedřepěl nad A2 papírem ve snaze dělat si přesnej popisek v kolik, kdo, kdy jak.. Prostě někam vlítnul, udělal tam co největší bordel a jako obrovskej fanda Batmana doufal, že ho netopýr navštíví. Proto je v AA znázorněnej dobře, v Nolanově pojetí to není Joker.
        • Mechwarrior_bw
          to si tomu zrejme nepochopil, nikdo tu nehovorí o A2 papiery s nákresmy plánov ale vždy mal každú svoju akciu naplánovanú - vedel čo ide urobiť, ako a za akým účelom. A bolo to tak v komiksoch, vo filmoch aj v AA. Alebo si myslíš, že napríklad tá "párty" v uliciach s alegorickým vozom a balónom s plynom v Batmanovi z roku 1989 (Nicholson) vznikla len tak z ničoho ? neplánoval iba v dlhodobých horizontoch, jednoducho sa jeden rozhodol urobiť nejakú "akciu" tak sa na to pripravil a urobil to, robil to čo chcel, kedy chcel a ako chcel ale to neznamená že to ide bez naplánovania danej akcie.
          • panebože, přesně o tom tu celou dobu mluvíme.. V DK naplánoval celý tři hodiny toho spektáklu, aby to posledních pár minut všechno zapadlo do sebe.. Bože bože, radši nic. Joker je v DK dokonalej Joker, travička je zelená a já to tady radši ukončim, protože mluvit do stěny lepší.

            Repsol drž se, někteří (mizivý procento lidí:)) z nás jsou s tebou:)
      • Samozřejmě, že Joker měl vždycky výborně vymyšlené plány. I ve hře, i ve filmu, ale ve filmu mi prostě přišel jako vrah "matematik", kterej to má všecko do puntíčku vymyšlený, všechno předvídá, všechno ví.
        A u těch pocitů šílenství jsem měl na mysli například scénku ze hry kdy vidíte v kameře jak Joker tancuje v chodbě všimne si Batmana v kameře a začne mu tam něco s humorem sobě vlastním něco vykládat. Nebo jak si celej "zničenej" chudáček na konci v pálí ten mutagen(už si nevzpomínam na jméno :) ) do hlavy. Nebo jak si jen tak pro zábavu začne do rozhlasu rozhlašovat Welcome to the Joker asylum apod.
        Samozřejmě je to dané taky místem kde se film a hra odehrávají, ale co si pamatuju tak tohle mi ve filmu prostě chybělo.
        • Mechwarrior_bw
          scéna v nemocnici kde hrá Ledger defacto ruskú ruletu 50/50 prezlečený do ženských šiat zdravotnej sestry a neskôr vyhodí nemocnicu do vzduchu ti nepríde dostatočne šílená ? .)

          Navyše je to podané natoľko realisticky že zároveň so smiechom to vyvoláva dosť desivé pocity. A to je práve ten rozdiel čo ma na Dark Knight zaujal - že narozdiel od predošlých Batmanov kde napriek zabíjaniu nebolo možné brať Jokera vážne tak v D.K. naopak Joker ukazuje lepšie vyváženia toho psychopaticky humorného pozlátka s desivým a chladným vnútrom jeho osobnosti.
          • scéna v nemocnici by možná byla "šílená", kdyby jaksi z bouchačky předtim nevyndal náboje. Navíc ty jeho pseudo filozofický žvásty, který jsou totálně OT, mě zneklidňovaly celej film, teda do doby, než jsem v kině vytuhl. Za pár měsíců na DVD pravda trošku lepší, ovšem nic, z čeho by mi vlhly kalhoty. Nechápu moderní filmy, přiznávám, - spíš parazitujou na tom, co už řečeno bylo a že bylo řečeno vše (mimo jiné i v roce 1894). Nuda nuda, šeď šeď.
            • Mechwarrior_bw
              ja rozumiem že ty nič takového nevidíš, ty totiž nevidíš a nechápeš mnoho vecí ...

              tu máš : http://oi52.tinypic.com/9hl9ao.jpg
            • nevidim nic takovýho:

              http://www.youtube.com/watch?v=ZRG1tWQN6e8
            • Mechwarrior_bw
              áno je to jednoduché, o to viac je zvláštne že to čo hovoril považuješ za OT a dokonca si si myslel že hrá ruskú ruletu 50:50 bez nábojov. Takže evidentne si to budeš musieť pozrieť ešte viac krát aby si to pochopil aj ty.
            • co je na tom k nepochopení? Je to prostinký:)
            • Mechwarrior_bw
              a na to si ako prišiel, že revolver nebol nabitý ? keď si pozrieš zadnú stranu bubnu uvidíš tam okraje nábojníc, čiže zbraň bola nabitá.

              to že si tomu čo hovoril nepochopil z toho ešte nerobí pseudofilozofické žvásty.
  • Vážně začínám zvažovat koupi X360 verze.. Do listopadu to prostě nezvládnu!! :D
  • Je překvapivé že Joker ač je to pomalovanej šašek má neskutečný charakterový potenciál který by mu mohl závidět jen málokterý jiný komiksový padouch. Ať už v podání Jacka Nicholsona, Heatha Ledgera nebo v hlasovém podání Marka Hamilla jsem skoro více fandil jemu než sucharovi Batmanovi.
    • Mechwarrior_bw
      jj, u mňa bol ten pocit najsilnejší v Dark Knight, kde som Batmana doslova neznášal (i keď možno je to tým že neznášam Baleho :) Každopádne najlepší Joker = Heath Ledger.
      • Cahir
        Ledger byl libovej Joker, ale Nicholsona podle mě nikdo nepřekoná. Batmana mám rád, dokonce jsem měl kdysi rád i Balea, ale po té jeho skandální nahrávce si to docela pos*al. Co se týče tohohle herního Jokera, tak ten mi strašně leze na nervy, vytáčí mě na něm snad úplně všechno a doufám, že bude možné ho nějak uspokojivě odpravit...
        • Mechwarrior_bw
          tiež som si myslel, že Nicholsona už nikdo neprekoná ale imho Ledger ho prekonal vo všetkých smeroch. Predsalen Nicholson mal už vyše 50 v čase keď hral Jokera a už nemal v sebe tú energiu ako v jeho najlepšej forme v 70-80-tych rokoch. Možno keby ho hral ako mladší tak by som váhal ale jednoducho Ledger do tej postavy vložil viac.
          • Cahir
            S tím, že do toho vložil víc, souhlasím, oscara si jistě zasloužil. Skutečně z něj rostl nejlepší herec své generace. Mně se ale víc líbil Nicholsonův, protože byl takovej charismatickej, šarmantní a ulítlej správným způsobem. Ledgerův byl psychopatickej magor a postrádal ono Nicholsono-burtonovské kouzlo. Ale uznávám, že to už je spíše záležitost mých osobních preferencí.
            • Mechwarrior_bw
              Cahir: k tomu videu - tam som asi prvý krát rozumel každému slovu ktoré vyslovil, inak vo filme tomu jeho divnému tlmenému žvatlaniu často vôbec nerozumiem, dobre to vystihli tu : http://www.youtube.com/watch?v=w2yv8aT0UFc *1*
            • cože cože? Právě naopak, zatímco Nicholson hrál vopravdu magora, ale magora(!), tak Ledger hrál něco jako totálního plánovače, kterej měl ty svý akce naplánovaný do poslední sekundy (viz úvodní scéna v bance) se všema detailama - což přesně není, opakuju NENÍ způsob, jakým by se Joker choval a chovat měl. Upřímně mám taky radši Burtonovo pojetí, jednak respektuje noirovou předlohu a jednak stokrát radši jednoho Keatona před jednim ušeptanym Balem.
              Nikdy jsem nepochopil hype kolem Nolanovejch filmů. Třeba dokonalej trik - OK film, ale nic víc. Inception naprostej blábol, kterej tu už byl několikrát dřív a líp (sen ve snu, čili realita v realitě - že by Matrix?), Temnej řitíř - 3 hodinovej patos plochej jak žehlící prkno s kecama trapnějšíma než průměrnej film z americkejch padesátek typu Občan Kane. Já nevim, buď lidi na ty filmy v dnešní době koukaj prdelí, nebo je zajímaj především naprosto průměrný snímky bez čehokoliv navíc.
            • Cahir
              andy: Jasně, bejt slavnej musí bejt pěknej hnus, ale tohle je neomluvitelný: http://www.youtube.com/watch?v=qrvMTv_r8sA I když musím přiznat, že mě to hodně pobavilo. *1*
            • jasny, je to subjektivni. ono se to oboje spatne srovnava. ja mam taky nejradeji batmana z roku 89, protoje JN byl takovej vic normalni a na urovni, HL byl fakt uz moc psycho. Zahrany skvele, o tom zadna, ale uz me to neprislo jako joker.. HLavne vsak diky Nolanovi za nove batmany a tim i tyhle vysoce nadprumerne hry, ktere by bez toho nevznikly.. Co se tyce Baleho - ma muj obdiv za jine role, ale ono hrat batmana je nevdecny, nemuze se nikdo zalibit vsem (ani Keaton). Co se tyce jeho pruseru - neznam souvislosti, ujet nervy muzou kazdymu a novinari to vytrhnou radi z kontextu... jako obdivuju vubec ty herce, ze vubec vyjdou na ulici a maji trpelivost s lidma co na ne ukazuji prstem a vrhaji se na ne, cekaji pred domem, prehrabuji se v jejich odpadcich, nebo je pomlouvaji a je fuk, jestli je to pravda...
        • Jazz
          Nahrávce ?
          EDIT: Jo, myslíš tamtu jak řve na natáčení Terminator: Salvation ?
          • Cahir
            Shut the fuck up Bruce! *1*
  • Už to není takovej krasavec jak v Arkham Asylum, ale krejčího má pořád stejnýho. Jokera mám snad radši než Batmana. Už aby byl listopad. *2*
  • Tohle bude hra roku pokud nevyjde diablo 3
    • diablo presunuli na 2012 .. Q1, a rozširuju počet ludi v bete
    • rozhodne nevyjde. i kdyz je pravda, ze muj par let stary typ na vanoce 2012 mozna nevyjde..
  • Co to? Batman zabiji?
    • Aha nevsimnul jsem si, ze ho ukotvil.
      • Ono by bylo lepší kdyby Batman radši všechny padouchy oddělal než aby je díl co díl chytal. *1*
  • "I want you to remember, Clark... in all the years to come... in your most private moments... I want you to remember my hand at your throat... I want you to remember the one man who beat you..."; The Dark Knight Returns
    • nejlepsi komix co sem kdy cetl
  • Batman je díky této hře, podle mně největším frajerem ze všech superhrdinů.. Protože nemá žádné super schopnosti... co dodat.
    • To Ironman nema taky.
      • ironman má plno práce i s ironmanem. Tady ten netopír má 5? protivníků? (takovej masakr) no kua kde to jsme...
      • jenze ironman je mnohem vetsi namyslenec a hlavne neni z gothamu : )
  • jesusek
    Parádní trailer. :D
  • Mayuri12
    Konečně se i Joker dočkal svého traileru. Na hru se neskutečně teším už jen kombinace záporáků je perfektní a atmosféra z toho doslova teče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit