Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukam ze jsou tu sami mudrcove... kdo z vas hral Survarium ? Asi nikdo je to close beta..ja to teda hraju protoze me vybrali na test...a muzu rict ze Survarium je odkaz na Stalkera. A az dodelaji mapo na free play tak se tak na tyden ponorim do zony. Ted dodelavaj team deathmatch a do konce roku bychom meli zacit testovat freeplay mod.. jen ctu same pomluvy a nikdo si nic nezjisti... Survarium je kvalitni hra a vyvazena... jak jsem psal...cekam na freeplay mod kdy bude otevrena cela zona...zatim expim postavu na tdm... kdo chtel mohl jim napsat duvod proc..a mohl zkouset uz ted...
  • co tím chci říct nakonec není to, že bych chtěl ten tým nějak obhajovat, ale i další jména jsou v těch credits skutečně uvedeny. Taky si myslím že upravit hru, na které již jednou pracovali v poměrně starém enginu atd. (skoro bych to viděl jako modifikaci) asi nemusí jednoznačně stát fakt mraky peněz....podívejte se kolik Rusové celkově vydávají modů a všeho možného bez nějakého hype nebo kampaně.....trochu mám ale strach z toho, že tato částka měla zaštítit v podstatě pouze vydání hry jako samostatného kusu, což podle mne reálné je a přijde mi trochu líto že i oddaní fanoušci STALKERa tím hatem tyto vývojáře třeba i odradí od další práce, nebo i jen motivace......
  • chci jen říct, že když napíšete na youtube.com "stalker credits" a vyberete toto:
    http://www.youtube.com/watch?v=PFBtB1GoYBk
    což je walktrought 38 (credits) video tak v čase 01:24 tam naskočí "gamedesign department a hele kdo je tam na prvním místě ;-)
  • Jack1947
    Nevím no, zdali udělal zrovna nejlépe. *7*
    • MickeyMutant
      Co si o tom Jacku teda myslíš? Jak bys ten Kickstarter pojal? Zkus to rozvést.
      • Jack1947
        Nevím, mě celej ten kikstárt připadá takovej divnej... všechny ty nesmysli okolo atp. Né že bych sním uplně souhlasil a asi se s tím taky nenaučím žít. *7* Na druhou stranu to má i něco do sebe ale tady nevím nic moc šancí to nemá ale třeba překvapí.
        • MickeyMutant
          Takže jseš takovej rozpolcenej a na vážkách.
          • Jack1947
            Nevím, mám proč? nic bych jim asi nepřispěl nejsem blázen. Však jim moc nevěřím tot vše.
  • Ja chapem, že sa vam to nezda, ani mne sa nepači že si robia reklamu STALKERom ale čo maju robiť, ked chcu preraziť, ludia veria tomu čomu chcu, a všetci očakavaju regulerne pokračovanie STALKERA čo SURVARIUM nie je. Neviem čo je ale horšie Vostok Games sa ohaňaju STALKEROM a spravia F2P sra*ku, alebo študio ktore pozostava s byvalich členov a spravi alebo chce spraviť dobru kampaň. Nedam im sice ani groš, ale držim im palce...lebo Vostok to potrt...
  • Zatím se mi to jeví jako regulérní podvod. Prezentují se rendery cizí společnosti na kterých nemají žádnou zásluhu a už vůbec né vlastnická práva a ohánějí se pochybným týmem kde tvrdí, že na hře dělali kdovíco... A jako seriozní tvář kampaně zvolí člověka u kterého nikdo neověří co tam vůbec dělal a jestli ho náhodou nevyhodili protože byl lempl :) Docela mě to štve, protože mám S.T.A.L.K.E.R. hry rád a tady tohle je zatím ostuda a lidem co od začátku mají tak strašně hloupou, lživou a neprofesionální kampaň založenou na ničem, kromě keců, není důvod vůbec věřit, že vůbec zvládnou nějakou hru udělat.
  • The_Nameless_One
    Spíš mě pobavilo jak zmiňuje, že pár set kilometrů odsud se vede válka s "ruskými teroristy". Takové prohlášení případné backery z Ruska jistě potěší (a že jich určitě nebude málo).
    Tleskám, West Games, další hřebíček do rakve.
    Jinak tu jejich "kampaň" na KS už nějakou dobu sleduju a musím říct, že už jsem se dlouho takto nepobavil. Ty jejich každodenní updaty jsou k smíchu a naprosto chápu to rozhořčení backerů v komentářích. Jakkoli jsem měl S.T.A.L.K.E.Ra rád, tenhle projekt si uspět nezaslouží.
    • MickeyMutant
      Ono je někdy pro člověka důležitější vyslovit svůj názor, než přemýšlet, koho všeho tím znechutí. A válka ve vlastní zemi k těm případům může určitě patřit.
      • The_Nameless_One
        Za prvé bych ocenil, kdybys mě nenazýval "volem", protože pokud si dobře pamatuju my dva jsme spolu husy nepásli. Za druhé nikdo přece nezpochybňuje, že se tam momentálně takové věci dějí. To snad ví každý. Tak proč to zmiňovat nota bene ve videu na KS, které má za účel nalákat další backery, a pak v něm jen tak mimochodem plácnout takovouhle bombu (kromě jiných životně důležitých informací o hře... třeba že Darth Vader v Kyjevě kandidoval na starostu) ? To je rána pěstí pro většinu potenciálních přispěvatelů z Ruska, kteří, ruku na srdce, žádným způsobem neovlivní to, co se na Ukrajině zrovna děje. To je vysoká hra mocných, politika, špinavá a neprůhledná záležitost s propagandistickou mediální masáží na OBOU stranách.
        Ach jo, že já vůbec něco říkal, mohl jsem tušit, že se toho nějaký internetový pseudohumanista hned chytne.
        Ne, politiku stranou, West Games mi tímto videem jen potvrdili podezření o jejich neprofesionalitě. A to je vlastně to, co jsem chtěl říct svým prvním příspěvkem.
        • MickeyMutant
          Ten "vůl" patřil sice jen na ty dva generály za pecí nade mnou, ale klidně tě přiberu do party, aby ses necítil odstrkovanej, vole.

A jakou "bombu" máš na mysli? Že se zmínil o válce, která se mu zrovna přehnala za humny? Proboha prober se a zkus si představit, že by se třeba v naší rezervaci pravdy a lásky začali střílet lidi. Myslíš, že by například Dan Vávra ve svých kickstarterových videích zůstal zticha a nerušeně pokračoval v rozkladech o volumetrickém nasvícení středověkých došků?

Shrnutí: Jasně, že je to neprofesiální, ale v jeho situaci je to naprosto pochopitelné a normální.
          • The_Nameless_One
            Nechápej mě špatně, vole, já se nechci hádat. Pokud to původně nebylo na mě, tak jsem udělal chybu a beru zpět, to pro mě není problém přiznat.
            Obě města, jak Kramatorsk tak Slavjansk, ve kterých to zatím asi nejvíc vřelo, jsou od Kyjeva vzdálené vzdušnou čarou více než 550km. Tolik nemá naše malinká zemička ani na délku, takže bych zrovna netvrdil, že to bylo za "humny". Navíc jsme v NATO, Ukrajina ne, takže podobná situace by u nás (pravděpodobně, aspoň doufám) nenastala.
            Ale to je fuk, celá tahle debata jen odvedla naši pozornost od AREALu. A možná že právě toho chtěli West Games dosáhnout.
            • MickeyMutant
              Řekl to, co chtěl, protože to tak cítí. On tam žije. Je domýšlivé ho opravovat zpoza pece v Čechách.
            • The_Nameless_One
              Kdyby řekl jen "pár set kilometrů tímto směrem právě zuří válka", tak by nikdo nemohl říct ani popel, protože to je pravda. Ale tím, že označil Rusáky za teroristy jen přilil olej do ohně.
            • MickeyMutant
              Areal nemá smysl řešit, to je podle mě ztracená záležitost, když nedokážou vybrat ani pět peněz na kantýnu a po celé té kickstarterové blamáži. Tak tu aspoň řešíme, jak velká vzdálenost v kilometrech opravňuje ukrajinského vývojáře ke zmínce o válce ve vlastní zemi. Taky dobrý téma.
          • Moje řeč.
    • Rusáky to sice nepotěší, ale bohužel řekl jenom pravdu.
      • Pan Dodo totiz byl na Ukrajine, vsechno slysel a videl a tak vi, co je pravda a co ne. A nebo jen videl televizni noviny z dilny TV H*vna, novinky.cz a ted si chudak mysli, ze vsechno z toho je pravda ? *1*
        • Ne to opravdu ne, jenom mám mozek, to stačí.
          • Věříš všemu, co slyšíš a vidíš věci černobíle. Přesto tvrdíš, že máš mozek. Vážně inteligentní.
            • Dle toho co tu píšeš.
            • A na to jsi přišel jak, ty génie.
      • Hlavně se tam jasně vymezil, na čí straně v tom konfliktu je a to si myslím, že by neměl. Myslet si může co chce ale politika do nějakého videa na KS nepatří.
        • samuel.polak
          presne tak bolo to takticky hlupe a neprofesionalne
          • MickeyMutant
            Volové, když vám pár kiláků za barákem zuří válka, tak budete jen těžko uvažovat chladně pragmaticky.
            • MickeyMutant
              Takže ty se opravdu chceš bavit o sémantice! Tak to si najdi někoho jiného do diskuze, mně je srdečně jedno, jak tomu budeš říkat.
            • Prosím tě nemůžeš porovnávat, to co se děje na východě Ukrajiny a co bylo v Kyjevě. Na východě Ukrajiny se střílí, je nasazena těžká technika i letectvo. V Kyjevě se hlavně mlátili demonstranti s policisty a střílelo se jen výjimečně. To, že tam byli mrtví z toho válku nedělá, a i kdyby, tak nejde o ten samý konflikt. Ti, proti kterým bojují na východní Ukrajině nebyli jednou ze stran v Kyjevském převratu. Navíc v Kyjevě je klid už dost dlouho na to, aby se ten designér uklidnil.
            • MickeyMutant
              Chceš se bavit o sémantice, o tom, co je a není válka? Říkej tomu třeba policejní akce, revoluce nebo převrat. Jsou tam vojáci, střelba, barikády, krev a mrtví. A těm mrtvým je to jedno.
            • V Kyjevě se neválčilo. To co tam proběhlo, nelze nazvat válkou. Šlo o převrat, který sice stál život určitý počet osob, ale nazvat to válkou? To prostě nejde. Navíc to, co proběhlo v Kyjevě, je poněkud odlišný konflit, než válka na východní Ukrajině, která je však důsledkem této události.
            • MickeyMutant
              Já bych to taky neomlouval, protože na tom není vůbec nic k omlouvání. Jeho země je de facto ve válce, tak se o tom prostě zmínil. A ještě nedávno se bojovalo v centru Kyjeva, takže vzdálenosti se tu rychle mění. Naopak mě udivuje, že je to asi první zmínka o válce v kickstarteru ukrajinských vývojářů.
            • Několik set kilometrů není pár kiláků. Navíc on sám říkal, že tam, kde se on nachází je klid. Tímhle bych to tedy neomlouval.
  • RangerCZ
    Držím palce.
    S.T.AL.K.E.R je moje srdcovka.
  • MickeyMutant
    Co dělá reputace: Za první tři dny získali $32 000 (z 50 000) a 840 donátorů, za následujících 13 pak vybrali $3 000 a přibylo 170 donátorů. Nejspíš budou potřebovat stalkerský monolit přání, aby to dali.
    • Nj, co ine ocakavat ked mleli pantom a vehementne sa branili, namiesto toho aby nieco ukazali.
      • Presne si to vystihol ukažkami STALKER SOC malo ludi presvedčia to je trapne...
    • bych jim neradil. Monolit je svina. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit