Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spook.y
    Někde jsem četl, že tam česká liga asi bude, ale kdo ví jak to je. Byla by to ohromná reklama a to nemusíte hrát za CZ klub, ale jen ho potkat třeba v LM ; EL nebo koupit CZ hráče atd. Nechápu postoj Fačru fakt ne.
  • Jack1947
    Asi to vyzkousim, pro zmenu *3* .
  • Proběhla už někde zpráva, zda-li bude FIFA 14 obsahovat Českou ligu (potažmo pouze Plzeň či Spartu) .. nebo bude opět kvuli zaoblenosti mozků papalášů na ČMFS bez ní? *12* Dík za info ..
    • Inquisitor
      Doufám že se letos ty naše hlavy pomazaný vzpamatujou a tu naši slavnou ligu povolí. Do nedávna to šlo, tak nevim co mají teď za problém.
      • chtěli prostě moc velký prachy. Ale taky to nechápu, na jednu stranu utrácej všemožný miliony za propagaci fotbalu a naší ligy a na druhou stranu bojkotujou tohle :-)
        • Tak hlavně, že si teď začnou stavět svojí "sportovní" budovu. Na kterou mimochodem vyhrála konkurz jistá firma jménem Syner. Která jen tak úplnou náhodou až bych si dovolil tvrdit DIMENZIONÁLNÍ, je hlavním sponzorem Jablonce = majitel Pelta (ředitel FAČR) .. Welcome to the Czech Republic *12*
        • Inquisitor
          Co by za to chtěli, vždyť to nikdo než češi hrát nebude.
    • zdeeneek
      Jestli tam nebude ani tenhle rocnik, tak to uz je vysmech ze strany FACR - kdyz chteji porad Euro 2020, tak by se meli cpat vsude mozne i kdyby jim za licenci na ceskou ligu EA nedala ani korunu.
    • no vzhledem k tomu, že EA nemá licenci na ligu mistru, tak bych soudil, že buď tam bude komplet česká liga nebo vůbec nic
  • Mart9
    Radši než skauting by pořádně měli rozšířit databázi příjmení. Ve 13 mám v manager modu rok 2020 a v české reprezentaci mi v základu běhají 3 Hušbauerové, 2 Hlouškové a 2 Rajtoralové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit