Přejít na výpis diskuzí
Každý herní masakr je třeba uklidit, jak ukazuje Viscera Cleanup Detail
7.4.2014 | Petr Poláček
23 příspěvků
-
Hele lidi mi to příjde docela zajímavé asi každý už dohrál hru kde se střílelo zabíjelo a za 1 hru ste zabily 2000 vojáků např. v podstatě to nikdo neuklidil :D teď si uvědomíte proč se ty hry tak dlouho načítaj :DD *3* *3* *3* *3*
-
Odehrál jsem Shadow Warrior level, už nechci, děkuji. Je to sice zábavnější než reálné uklízení ale ty 2 hodiny, co mi to trvalo považuji opravdu za promrhaný čas. Resp. 2x2 hodiny, protože poprvé jsem nevěděl, že mám ten čmuchač a jak používat tu konzoli na začátku a nedostal jsem achievement, takže jsem si to pěkně zopakoval. *1* Za tu domu jsem mohl mít uklizený barák. *1*
-
1:03 jak se mu to převrhlo *1*
-
to vypada jako od tvurcu tech neumetelu co delali simulator chyrurgie *5*
-
-
chyrurgie?!
-
-
Asi ho učili i češtin.. sou docela výkonní. *5*
-
-
+1
:D
-
-
-
-
Pokud by ta hra obsahovala levely z kultovních her, jako Half-life, DOOM, Alien vs Predator, Duke Nukem a dalších, byla by o dost zajímavější.
-
-
A ještě uklízet sám po sobě :)
-
-
video mesice! ten uklid krve s mopem byl luxusni snad tam budou i hlasky moooonster clean :D
-
Teď už jen schází aby někdo udělal hru, která simuluje hru na počítači, která simuluje hru na počítači, která také simuluje hru na počítači, která ... a tak dále. Dnes se prodá snad všechno.
-
-
Tak se podívej na Sims - v životě bych neřekl, že někdo něco takovýho bude kupovat :D
-
We need to go deeper... :-P
-
jednu takovou hru prave hrajes...
-
-
No já hlavně myslím, že apríl byl už před týdnem, víme. *2*
-
"Karle, pojď mi pomoct s úklidem!" "Nemám čas mami, hraju simulátor uklízení..."
-
nápad dobrej..ale musí to být strašná nuda :D
-
-
Čti pořádně, redaktor se přímo v článku zmiňuje o tom, že to má cenu jenom v kooperaci. prostě taká blbinka, ale v Coopu to muže být dobrý.
-
-
Hmm takový coop v reálu ... a stejně to dobrovolně moc lidí nechytne .
-
-
Jo třeba s úklidem v lese :)
-
-
-