Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě jako fanouška Warcraftu, byl film průšvih už v první minutě kdy tam šoupli "drajneje". A celkově spousta změn byla naprosto zbytečná a nelogická. Dosud nechápu slova režiséra, které jsem četl na jednom webu - snažili jsme se příběh zjednodušit, aby to lidi pochopili. Jasný nesmyslnou změnou kánonu... namíchnou akorát fanoušky a ti, co by je díky filmu Warcraft universe vtáhl tak by zjistili že to vlastně bylo úplně jinak.

• JohnyTheZik

Díky za zajímavej článek, vesměs s ním souhlasím. Jedna věc mě ale zarazila, a slyšel jsem ji už i od Pavla Makala (asi v nějakým podcastu). I Pavel mluvil o Detektivovi Pikachu jako o něčem výbornym v porovnání právě se Sonicem. Nečekal jsem, že podobnej názor si přečtu znova, skoro mi přijde, jak kdybych koukal na jinej film.

Za mě je Detektiv Pikachu absolutně průměrnej film, kde to navíc zachraňuje bohužel jen pár hlášek R. Reynoldse a jedna scénka s mimem. Timhle už si protrpět nepotřebuju a nefunguje to ani jako dětskej film, protože ta akce/humor je tam dost nulová. 

Sonic je sice taky dost pitomej, ale minimálně neteř se u toho bavila a má to dostatečně kvalitně zpracovanou akci, aby se u toho člověk neuzíval. Plus tomu vypomáhá Carrey a výborný herecký obsazení všech těch potvor.

Docela by mě, Aleši, zajímalo, proč je D. Pikachu i pro tebe tak zajímavej film.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit