Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MikeiXX
    Killzone: Mercenary vypadá fantasticky, ale nemůžu si pomoci, PS Vita je out, skoro mrtvá a těžce nezvládlá kozole z hlediska marketingu a herní nabídky od SONY. A je to škoda.
    • Proc out? Neprodava se masove, mase staci mobil, ale pokud chce nekdo kvalitu a nevadi mu si priplatit, tak mu Vita poskytne dobrou sluzbu. Zadne jine mobilni zarizeni neposkytuje tak skvele ovladani, napriklad, v tom je Vita bezkonkurencni. Hardware celkove je kvalitni a levny a treba majitele PS+ uz jsou pak zasobovani slusnym obsahem zdarma.
      • PS Vita je dobre zariadenie, ale v porovnani s konzolami ma vysoku cenu, plus cena za pamatovu kartu a jedna hra stoji 1000kc co je dost. Myslim ze taky rozumny limit za hru na Vita je 500kc.
        • Plus je nutno dodat, ze rada her se pohybuje v cenove hladine 800 Kc a obecne jsou hry na Vitu levnejsi nez na PS3.
        • Lze to resit pomoci PS+, kdy za max. 1300 Kc, ale pri trose sikovnosti i vyrazne levneji, lze mit predplatne na radu dobrych her zdarma. Zvlaste pro PS3 hrace, kteri uz tak jako tak PS+ maji,je to vyhodne. Vim o mnohych, kteri si Vitu zatim nekoupili, ale Vita hry stahuji na PS3 a planuji si ji casem poridit.
      • MikeiXX
        Myslíš si, že SONY plánovalo tu konzoli jen pro zlomek lidí a nechtělo z toho mít přenosnou konzoli pro masu?
        btw. docela bych polemizoval s tím komfortem při ovládání. iPad nabízí dost intuitivní a kvalitní ovládání taktéž.
        • Ano, myslim si, a prijde mi to evidentni, ze Vitu planovali pro hrace, pro ktere je hrani her trochu vic, nez jen vedlejsi kratochvile. To jest, ze ji delali pro jinou a podstatne mensi cilovku, nez ktera hraje na mobilech a tabletech. Pro tu masovou cilovku ma Sony PlayStation Mobile. Vita je pro ty, kteri si potrpi na kvalitu a neni jim za tezko zaplatit litr za hry. Asi ocekavali o neco vetsi zajem, ale nijak dramaticky vetsi a ten se stale muze dostavit. Zalezi na tom, zda se Sony podari vysvetlit o cem Vita je. Ja ji mam a je to nejlepsi mobilni herni zarizeni, ktere jsem kdy mel, hraje se na ni perfektne a bez omezeni. Treba jeste u PSP bylo limitujici blbe ovladani, kdy jsem doma daval prednost pc nebo ps3 a psp mel jen na hrani mimo domov - s vyjimkou nekterych opravdu silnych titulu, ktere me chytli tak, ze jsem je hral i doma. U vity, pokud existuje hra pro ps3 i vitu preferuji vitu verzi a hraju na ni doma uplne bezne. Poskytuje mi zcela plnohodnotne hrani stejne jako ps3 nebo pc. Lidi majio ni bohuzelzkreslene predstavy, takze se jim zrejme zda 5kKc za Vitu nebo nebo 1kKc za hru moc i kdyz za konzoli a konzolovou hru to klidne daji. Pritom, alespon pro me, mezi tim neni zadny rozdil, zabavu poskytuji oboji stejne kvalitni a nektere veci dokonce hovori ve prospech Vity.

          Polemizovat muzes, ale to je asi tak vsechno. U her, proktere je vyhodnejsi dotykove ovladani, je na tom Vita stejne, poskytuje plnohodnotne dotykove ovladani a dokonce nejen na displeji, ale i na zadni strane. U her, kde je vyhodnejsi mechanicke ovladani,pak Vita nema kínkurence nejen v zadnem mobilu a tabletu, ale ani zadnem jinem handheldu.
          • MikeiXX
            :) Uprimne, Tvoje evidentnost není moc bystrá, jelikož minimálně pro Evropu dělalo SONY pro PS Vita nejvetsi marketingovou kampan za celou svoji historii PSka. Takze uz jenom z toho je jasne, ze z toho chteli mit masovku. (50 mega $ za promo)
            To ze ocekavali o dost vetsi zajem stoji ve vetsine prohlaseni predstavitelu SONY uz nejakou radku mesicu.
            Ja jsem shodou okolnosti take majitel PSP i Vity a ze by tedy bylo ovladani PSP tak hrozne, jak popisuje, to jsem si nikdy v zivote nevsiml. A to jsem odehral stovky hodin ruznych her a naramne se bavil. A ani nevim, ze bych si konkretne u nejaky hry stezoval na ovladani. Jo, vlastne u SSX mi celkem vadilo, ale to je asi tak vse.
            Nevim, za jakym ucelem mi popisujes, ze ma Vita ovladani na zadni strane displaye, coz je vec vseobecne znama. A ta polemika je z postavena na realnych nazorech uzivatelu vsech techto prenosnych zarizeni. Daly by se najit statistiky, ktere to primo dokazuji. Tudiz je polemika na to, ze ma PS Vita bezkonkurencne nejlepsi ovladani, na miste.
            • Ani PSP nebyl masova zalezitost a to jeste nemel konkurenci v telefonech a tabletech. Je naivni si myslet, ze by si to Sony neuvedomovala a myslela si, ze z Vity bude masova zalezitost. Naopak, tim ze se ho tolik snazila zviditelnit ukazuje, ze si uvedomovala, ze dnesni prostredi je mnohem konkurencnejsi. Navzdory tomu ma vetsina lidi o Vite zkreslene predstavy.

              Predstavitele prohlasili predevsim to, ze Vita je beh na dlouhou trat, nikoli ze je temer mrtva, jak prohlasujes ty, a stale se ji inenzivne venuji. Ale souhlasim, ze prodeje ocekavali vetsi, predevsim v Japonsku, kde tuto situaci resi.

              Na PSP bylo ovladani hrozne z duvodu absence druheho analogu a precti si dobove recenze na akcni 3D hry. Bezne se v nich resi ovladani a tojak moc je blbe a jak moc se podarilo tento handicap obejit. Krome toho, analog na PSP je neprilis citlivy posuvny cudlik, analogy na Vite jsou male packy obdobne tem na gamepadu. I v tom je rozdil jako nebe a dudy.

              Dobre, uved ktere mobilni herni zarizeni poskytuje lepsi ovladani.
        • Veskoslav
          Myslím, že patlání po display není nějak skvělé, obzvlášť u FPS her. A to říkám jako majitel tabletu.
        • Jak na co. Hrat FPS na dotykovem displeji se sice da, ale o nejak kdovijakem pohodli se mluvit neda.. *8*
          • MikeiXX
            Samozřejmě. Ale to přece platí jak o PS Vita, tak iPadu, tak i o původním PSP nebo jakékoliv handheld platformě.
            • U PS Vity to neplati, prave naopak. Dovolim si tvrdit, ze diky gyroskopickemu mireni, ktere doplnuje to mechanicke, je strileni v Uncharted na Vite mnohem vetsi zabava nez na PS3. A Killzone pro Vitu ho zrejme bude take podporovat.
  • Koukam, ze ve svete Killzone maji hodne slabe pancire, kdyz je probodne i kudla. Proc se s nima vubec nosit? Asi jen pro to, aby si pripadali vic badass.
    • regant
      1. je to neprůstřelná vesta a ne neprobodnutelná
      2. bodá do krku a rozkroku takže do míst kde má kvůli pohyblivosti voják ochranu asi jako kdyby nosil košili a kalhoty...
      i když asi to trochu přehnali když s tim probodne i helmu nebo kryt pro oči... v realitě by mu to asi sklouzlo a bodnul by maximálně sebe *15*
  • Nevim proc bych mel chtit hry jenom takove nebo makove. Jsem na Vite rad za hry velke typu Uncharted, Gravity Rush, Silent Hill, Mortal Kombat, Rayman nebo Metal Gear Solid i za hry male/kratke typu Unit 13, Fieldrunners, Alien Breed, Mahjong, Jetpack nebo ZEN Pinball 2.
  • Mě třeba svět Killzone připadá jako by chtěli dělat střílečku ze světa Command & Conquer, ale nedostali licenci. Já v těch helghastech prostě vidím NOD, celá ta černo-rudá, pseudo-fašistická stylizace, zničený pouštní a městský prostředí..
  • Doufám že to na E3 nebude jediná předváděná hra.Rád bych, aby na ps vita udělaly třeba pokračování her Syphon filter nebo god of war nebo Chili Con Carnage.
  • Preco kazde nove fps musi mat bodanie noza do krku, do rozkroku, do hlavy (cez prilblu), ...?
    • U killzone to neni novinka.
    • no nevím, ale nevšim jsem si že by měli na rozkroku přilbu
      • ma pravdu v tomhle videu se boda snad vsude . Do toho rozkrku me to taky dostalo . Pres prilbu to meli i jene hry ,ale do rozkrku docela originalni i tak zvlastni . Jenak graficky to vypada vazne pekne ,ale herne to je opet CoD z vesmiru .
        • No nože jsou v poslední době dost oblíbený. Za sebe musím říct že mám radost, dřív v dobách kdy hry nestály za nic byl nůž ve hře dost zbytečná zbrań, dnes se ve Far Cry 3 stalo z nože mistrovské dílo. V killzone 3 byla také radost někoho zabít nožem, jojo není nad chladnou ocel
          • muzu se zeptat o jakejch dobach mluvis ? Hry hraju fakt dlouho a Doomovky dnes 3d akce hraju od sameho prvopocatku co tenhle zanr vznikl tak me to zajima .
            • "Kvalitní hra se pozná podle toho jak se v ní dá použít nůž."
              Tohle tesat do kamene, takovou kravinu uz jsem dloouho necetl *1* *1* *15*
            • Ne, kvalitní hra se pozná podle toho, jak je kvalitní....
            • Co já vím, moje vzpomínky na nože ve starých hrách jsou takové že se vůbec nepouživaly. Kvalitní hra se pozná podle toho jak se v ní dá použít nůž.
  • Na handheld to vapada opravdu hodne dobre, ta Vita ma slusnou silu.
  • Inquisitor
    Grafické orgie. Tohle mě vždycky dostává :D
    • Jediné grafické orgie jsou toto http://is.gd/NKFCui *15*
      • Inquisitor
        No takhle nějak si to představuju :D
    • Myslim si, ze v realu, primo na vite, to nebude vypadat takhle. Leda by tam bylo o dost snizene rozliseni.
    • God-of-War
      Je to na HANDLED, takže ano, ORGIE!
      • A co když na Vitu přijde God of War? To teprve bude grafsturbace!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit