Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znesvetitel

Taky mohli dát klasické demo. Tahle aréna byl tak přeplácaná, že jsem to hned vypl. Děsný.

• KorkanCZ

Když nevíš kudykam, ždímej nostalgii. Vypadá to hezky, mám rád HoMM3, ale fakt to už stačí :-D. Možná v nějaké hodně výrazné slevě, někdy v budoucnu.

• ripper

Redakci: Jelikož čtu vaše články většinou na mobilu, a nemám zas tak velký datový balíček, tak vložený GIF doprostřed článku mě úplně netěší. Já vím že to je "jen 10 mega navíc", ale to se prostě nasčítá. Příště bych to radši uvítal jako video (co se dá spustit, když člověk chce, ale nemusí) než GIF. Díky.

• Kdyby Songs of Conquest měl takto stylyzovanou grafiku, vůbec bych se nezlobil. 

• Tahle devoluce her je docela smutná. Naštěstí jsou ještě studia, kde s vydáním pokračování prakticky ztrácí smysl hrát předchozí hru, protože je po všech stránkách vylepšená, pokud se nebavíme o příběhových hrách. Ale pak jsou tu studia, která měla kdysi úspěch, neví proč a dalšími díly štěpí komunitu nebo to failnou takovým způsobem, že krachnou a pak se po letech vrací ke zlatému vejci a už se na něj bojí sáhnout a jen oprašují zastaralé hry i se zastaralou grafikou.

• A co si tím chtěl říct?

• že je škoda, že neumí udělat pořádné moderní pokračování a místo toho ždímou staré hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit