-
text o kmeni hackeru tady. http://eldar.cz/kangaroo/clanecky/hackeri/
-
Prej náckovský bahno. To je jak kdyby jste napsali, že blackmetalisti maj v sobě sataňácký bahno, hipsteři, co chtěj bejt jenom zajímaví, atd. Vy máte ten "správný" názor, ale nevim, co to tam cpete, je na každém, jakou ideologii uznává. Ok, je pravda, že skiny maj lidi spojený s neonacismem, ale nešlo to napsat slušně?... Je vidět, že to psal Lukáš.
-
-
Poznám mnoho skinheadov ktorí by v súvislosti so skinheadmi- neonacistami použili také výrazivo že by si sa nepýtala či to nešlo napísať slušne ale rovno žiadala zakázanie celého internetu . Buď rada len za to blato , výstižnejšie by bolo prirovnať ich k inej nevábnej hnedej substancii ktorú na zemi môžete nájsť taktiež dosť často (ak sa vo vašom okolí nachádzajú nejaký neohladuplný psíčkari )
-
Ts ts, "bahno" je v daným kontextu velmi slušnej výraz!
A právě jsem poukazoval na to, jak ta knížka může spoustě lidem připomenout, že holá lebka nerovná se automatický nácek. -
Vítězství zdar!
-
klid, nevzrusuj se :). ja sem taky schopnej se bez problemu zasmat big bossovi, i jinym klasikum (z tech zahranicnich treba immortal a nejenom tem :). nijak to nepodkopava muziku. a navic, na pohrdani metalem bys mela byt uz zvykla, me to uz taky nijak nerozhodi. znevazovani subkultur neni nic prekvapivyho. ber to tak, ze uz jses jednou nekde, kde maj lidi na vsechno nazor, i kdyz tomu treba tak uplne nerozumej.
a ja bych to treba za nackovsky bahno oznacil taky :).
-
-
>původních skinheadech bez náckovského bahna
>náckovského bahna
>2011
dyt sem rikal, ze tiscali ze zmenilo z herniho webu na zionistickou propagandu...
teste se az porodnost klesne k nule, tak zacne vase vlada cpat imigranty ze vsech koutu sveta, nemluve o cikanech, kriminalita a nasili se zvedne rapidne a vy se budete na to vse koukat s tupim ovcim ksichtem! preziji jen nejzdatnejsi! WHITE PRIDE WORLD WIDE! -
-
…a taky zjevně negramotní.
-
-
PSH! *2*
A na te prvni fotce je Radek Friedrich? -
JJ, dobrej troll. Prodavači se z těch dotazu na knihu urcite mužou p*srat smichy.
-
-
já jsem knihy prodal přes 100ks a dotazy na to kdy bude mi nevadí...aspoň mi skáčou předobjednávky
-
Jako proč?
-
-
lol, big boss vzdycky rozesmeje :).
-
-
A nepletes si nahodou Bigg Boss s Big Boss?
-
-
no jo, ja si rikal, ze byl trochu vyhubly :). dik za opravdu. rikal jsem si, ze kazdej vypadal v mladi trochu jinak. pak tedy bigg boss je jeste komictejsi.
-
-
-
Mě se zdálo, že na první fotce je Redek Friedrich, a ono ano. *4*
-
Ok, tak tiscali zacalo psat i recenze na knihy, tohle i ten WoW pred 1-2 dny *15*
Doufam o recenzi Zaklinace nebo Pisni ohne a ledu *3* -
-
Nezacali jsme psat recenze na knihy. Je to narazova vec, kdy se nam do rukou dostane neco zajimaveho, na co stoji upozornit. Info o WoW knizce bylo prebrano z WoWfanu.
-
-
Mě by vůbec nevadilo, kdyby tu recenze na knihy byly. A i na jiný věci :-)
Na Modrákově blogu teď vyšel článeček o KLANu, jó jeho koncept se mi líbí.. -
-
Rubrika kultura nemá ve SCORE co dělat!!!! Teda...to už je tak dávno.
-
-
Taky se mi to vybavilo :) Přitom já tu rubriku, která mne formovala a vychovávala v nerda, miloval.
-
-
-
-
zacali psat recenza na knihy kdyz maj recenze sotva na puklu her co vychazi *1*
The Sims 3 domaci mazlicci (chci koupit mame), real warfare 2, jurrasic park the game a saroius sam 3 a tRopico 4 a pak jeste si casem vybavim urcite dalsi (aano 2070) *2* *10* -
-
Nechápu jak někdo s tvou inteligencí dokáže hrát Anno (ano jindro je to Anno a ne aano) *8*
-
Ty si normální blb .... už ti to sem někdo musel napsat.
(v některých případech není blb nadávka, ale diagnóza) -
-
To:jindra.veliky
Nechci nikoho snižovat na takovou úroveň
-
-
Serious Sam 3 recenze vyjde v pondeli, Tropico 4 jsme nedostali od lokalniho distributora (koupime az bude nekde ve sleve), u Anno cekame na novy kod distributora. Sims 3 Domaci Mazlicci recenze nebude urcite, nikdo to nechce hrat a snaha o to, sehnat nekoho z komunity, vysla naprazdno (vsichni se toho zalekli).
-
-
A bude i nějaká recenze na Minecraft? *1*
-
-
Maji tu vice restu, neni tu recenze Dungeon Defendes (ale ten hnus Orcsmus die je)
A vubec se tu nezminuji o League of Legends, jen v dnesnich dnech se nemuze ignorovat, jak bylo psano, smele muze komunitou a hraci konkurovat WoWku ... -
-
Orcs must die mi vůbec nepřipadal jako hnus. Docela zábavná hra.
-
-
v porovnani s DD je to nudny tunel bez multiplayeru a taktiky
-
-
Tak, jak jsem to psal v ruznych diskusich uz nekolikrat. Jsou tituly, na ktere proste nemame autory (nikdo v okruhu je nehraje) a League of Legends je jednou z nich. Opakuji tedy znovu vyzvu, pokud vam zde nejaka hra chybi, neni nic jednodussiho nez nas bud spojit s nekym, kdo ji holduje, umi psat a neni to jen slepy fanda. Dungeon Defenders se sice spise (trvalo dlouho, nez jsme sehnali nekoho, kdo to opravdu hraje), ale v soucasnosti vychazi tolik her (diky neuveritelne silne indie scene), ze vsem opravdu vyhovet nemuzeme.
-
-
A když se zde bude ta recenze publikovat, bude její autor také finančně ohodnocený (tak jako vy)?
-
To není problém, od nás z http://www.mobagames.cz/ nebo http://www.leagueoflegends.cz/ můžeme sehnat lidi, co hrají MOBA hry a sepsat recenzi. Pokud se dohodneme, my Vam nejake cloveka co hra moba hry a umi psat sezeneme i s recenzi. Staci se jen domluvit a ja Vam poslu kontakni e-mail.
-
-
-
-
-
Nepatri to sem ale byly vubec vyhlaseni vyherci souteze ACR? (té druhé)
-
tohle cist nehodlam *1*
-
-
Doufám, že v brzké době zavedou nějaký pokročilejší systém +/-, protože pak od tebe bude snad klid.
-
-
Uzavřel bych tichou dohodu o zákazu reakcí na Jindru Malého
-
-
Byl bych pro, ale stěží by to fungovalo. Vždy, ale vždy se najde někdo kdo bude reagovat. Však i já jsem se dnes neohlídal. Lepší by bylo, kdyby redakce nenápadně u jeho profilu vypla možnost reagovat na jeho příspěvky a nejlépe i možnost hodnotit (v jeho případě mínuskovat) a ono by ho to tu za chvíli začalo nudit.
-
-
hh kdyz myslis ze to pomuze *1*
-
Ono by bohatě stačilo kdyby se mu nenápadně vypla možnost přispívat. :D
-
-
:D V jeho případě by byl optimální shadowban, tak jak ho JD rád aplikuje na EG. Diskutující může psát a své příspěvky vidí, ale ostatní je nevidí.
-
-
-
-
-
Tak to nečti, nikdo tě přece nenutí. V povinné školní četbě to přece není!
-
-
ja jsem to jen oznamoval *5*
-
-
Stejně seš na to ještě mladej :-)
-
-
pozor, on je uz veliky! uz se prestehoval pod svuj vlastni most :PPPP. sice je jen o 10 metru dal a k rodicum porad chodi na obed, ale i tak! ted muze m********** nad svym dilem aniz by ho rodice pri tom sledovali.
-
-
-
*8* TY UMÍŠ ČÍST?
-
-