Přejít na výpis diskuzí
Knížka Assassin's Creed: Forsaken se pohrabe v osudech Connora
19.7.2012 | Petr Poláček
17 příspěvků
-
styri knihy?? mam Renesanci, Bratrstvo, Tajnou krizovou vypravu....ale o stvrtej neviem nic, ako to?
-
-
no fajn, zistujem, ze je aj kniha o Revelations....nevadi, urcite nebude chybat v mojej zbierke....knihy sa citaju velmi dobre, aj ked je v knihach skoro to iste, co v hre....jedine plus vidim v Tajnej krizovej vyprave, pretoze tusim ze jeden diel vysiel iba pre PSP, takze ludia, ktori PSP nemaju, sa dozvedia nove veci :)
ale taktiez sa mi pacilo, tusim to bolo v prvej knihe, v Renesanci, kde opisoval vztah Ezia s Cristinou...jasne, to bolo aj v hre, no o jej osude sa clovek dozvedel az v Brotherhoode, pricom clovek ako ja, sa to dozvedel par mesiacov skor z knihy :) -
-
a aby si niekto nemyslel, ze kniha je len cistou kopiou hry, tak tu uvadzam par prikladov, ze to tak nie je...osobne sa mi styl pisania velmi paci...a to az na tolko, ze som po docitani Tajnej krizovej vypravy zobral krabicu od AC1, oprasil ju a nainstaloval :)
a tu tie dovody (ohladom Revelations) - vybral som hlavne, zvysok mate na http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Assassin%27s_Creed:_Revelations_%28novel%29:
- Neither Desmond Miles nor any of the modern day Assassins are mentioned.
- Ezio and Niccolò Machiavelli visit Leonardo da Vinci over the course of a week and witnessed his final moments, when he no longer recognized his old friends.
- Instead of using the Apple of Eden to protect Niccolò and Maffeo Polo, Altaïr rides with them on horseback to Masyaf's main gate.
- The events of Assassin's Creed: Embers are laid out after the main story.
- There are details of Ezio's story after the Revelations in Masyaf, return to Constantinople, travel to Venice, and setting down in Tuscany.
- The details of Ezio and Sofia's wedding are also mentioned, as are the births of Flavia and Marcello.
- Ezio's journey to Masyaf is described with more detail.
- The order in which the keys are found differs from what's in the game, though the memories are still experienced in order.
-
-
-
Nevi nekdo jestli to bude i v ceskem jazyce?(Nebo jestli jsou nejake knihy AC v cz)
-
-
Určitě bude, na starost to má Fantom print, tak se jim koukni do edičního plánu, zda-li to tam vubec na tenhle rok je.
-
mam prve tri knihy v CZ jazyku, a to som zo slovenska :) takze urcite ich najdes aj ty v nejakom obchode :) a urcite sa prelozia aj knihy Revelations a tato nova, Forsaken...
-
-
psát knihu o životě fiktivního herního hrdiny... to je asi tak na úrovni hloupých debat o příběhu Mass Effect co by kdyby hrdina udělal tohle, neudělal tamto, ojel tamtu, neojel tamtoho *6*
už v takovém BG2 nebo Morrowindu mi přišlo zbytečné číst ingame knihy... s vymyšlenými informacemi, které děj nijak neovlivňují ani se jej netýkají
děkuji za pluska *2* *15* -
-
Ale pozor, on napsal "o životě fiktivního >herního< hrdiny"...
-
Tak to abys pro jistotu nečetl vůbec nic, protože kde máš jistotu, že není něco vymyšleného? *1* *1* *7*
-
Tomu sa hovorí fantázia.
-
Podle tvé logiky tedy nemá cenu číst, nic, co není faktografická literatura, což tvůj výběr hodně omezuje...
BG2 a TES jsou hry, kde hraje velkou roli roleplay, ponoření se do fiktivního světa je jedna z největších devíz těchto her. Nesouhlasím s tím, že knihy v TES děj neovlivňují a netýkají se ho, možná, co se týče hlavní příběhové linky, ale jinak do světa zapadají, rozšiřují jej, některé questy kvůli nim začnou dávat smysl,... atd. A třeba ve Skyrimu jsem docela tápal, co se stalo za dvěstě let od konce Oblivionu (např. kde se vzal Thalmor a Aldmeri dominion) než jsem si přečetl pár knih, které mi to objasnily. -
tak si táhni číst encyklopedie a fikci nech nám, co o ni stojíme
-
-
Sakra, ať brzděj! Já četla první dva díly, čeká mě Tajná křížová výprava, ještě má vyjít o Revelations a teď tohle. Nestíham to číst.
-
-
dobrých knih není nikdy dost, zvláště když máš jistotu, že Ti určitě nikam neutečou .)
-
-
Neutečou, ale kupí se to, mam toho na seznamu strašně moc :D
-
-
Tak snad se všichni dožijeme požehnaného věku a naší denní aktivitou bude pohupovaní v křesle s dobrými knihami *1*
-
-
-
-
Tak já četl jenom Bratrstvo a i přesto, že to byla vlastně jenom kopírka příběhu ze hry, tak se to nečetlo úplně špatně. Větší naděje vkládám do Tajné křížové výpravy, ale to asi jenom proto, že to už bude hodně zim co jsem hrál první díl.
trochu ot, ale to včera všichni natolik slavili Martinovo storočí, že to tady dneska táhne Petr sám? *1*