Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po vydání těchto Remaků by mohli konečně udělat remake Metal Gear: Outer Heaven a Metal Gear 2: Solid Snake, protože oba díly si ho zaslouží.
    • SA-reg
      Ale co ten old-school pocit když hraješ emulovanou MSX2 verzi?
      • Tak tu nehraji, protože mám MGS3: Subsistence, která obsahuje oba první díly, ale stejně bych ten remake bral.
  • radsi bych ocenil remake prvniho dilu,kdyz jsem hral vynikajici MGS4 a vratil se na stara mista,uplne me to vyrazilo dech.jinak souhlas nize ze treti dil je asi nejlepsi,tezko rozhodovat protoze MGS1-4 je radost hrat
  • Snake Eater byl skvělej díl *5* jediný co mě na něm štvalo, byla nemožnost chodit v pokleku (to ale vylepšili v MGS4 a v PW *3* ) ve třetím díle tahle možnost trestuhodně chybí…
  • Stejně se nejvíc těším na Snake Eater, můj nejoblíbenější díl. I když všechny stojí za to.
    • Snake Eater je klasika. Uz se tesim az ho vydaji na 3ds. I kdyz HD verze by rozhodne spatna byt nemusela
  • Dejte mu nekdo zkusit klavesnici s mysi... :-))

"PSP má méně tlačítek než ovladač pro PlayStation 3, takže ovládání hry bylo svým způsobem omezené. Když teď vezmete do ruky DualShock 3, uvědomíte si, o kolik se Peace Walker hraje příjemněji, o detailech jako je vibrování ovladače nemluvě," napsal Kojima.
    • Ale takové MGS2 lze ovládat na klávesnici v PC portu... A snad všichni víme, jak to dopadlo. klávesnice/myš nemá vibrace, nemá tlačítka citlivá na tlak, je tu jen jedna myš (dostatečně přesné zařízení...). Ne, předělat ovládací schéma MGS pro klávesnici/myš by znamenalo moc velký zásah do samotné hratelnosti MGS série. Na to je Kojima moc velký Japonec :P
    • Šmankote... kdo by se tahal po obýváku s klávesnicí a myší? :-) Kožima nemyslel čím víc tlačítek, tím líp, ale že právě dualshock je v tomto žánru lety ověřené optimum.
    • SA-reg
      Zas?
      Jako vždycky?
      PC vs. konzole... jedeeeeeeem *12*
      • Njn kdyz si nabehne takovou vetou... :-)
        Nicmene to neni PC vs Konzole... ale klavesnice+mys vs gamepad... Nebo by snad konzole nezvladla klavesku a mys? Ja myslim, ze bezproblemu, tudiz to neni primarne proti konzolim... :-)
        • A co takhle že by jsi raději zavřel hubu? Je to konzolová hra a on mluvil o konzolovém ovládání jenže ty jsi to holt nepochopil a tak sem taháš nějakou klávesnici a myš.
      • RavenHolm
        Nemá cenu řešit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit