Přejít na výpis diskuzí
Komerční přestávka: minutová TV reklama na Max Payne 3
22.4.2012 | Petr Poláček
70 příspěvků
-
Možná to nebude ten Max Payne, kterého jsme znali, ale myslím si, že zrovna u Rockstaru se nemusíme bát, že by to byl problém. Hodně se těším.
-
Tož pěkné, pěkné, ale proč musí při vypnutém zvuku mít ten praštěný přehrávač permanentně zobrazenou ikonu uprostřed obrazu, to teda nechápu. *7* Nejde to ošéfovat?
-
-
Tak neklikej na ikonku repračku a stahni posuvník na nulu, nic neuslyšíš ani neuvidíš *1*
-
-
Tady jde prostě jenom o princip. *7*
-
-
-
No, tak na základě této reklamy bych si to určitě nekoupil, vypadá to jako COD Modern Warfare, díl číslo 66 bez uniforem...
-
Asi to neni Max Payne jak ho pamatujeme a hater jako ja by to mel radne zkritizovat ale ja se proste tesim....
-
-
nikdo z nas neni porad stejny :-) vsichni se menime a meni se nase zivoty, proc by se nemohli menit herni postavy? Dle me je to velke plus a za tento krok ja RockStar velmi chvalim. Proto mnohdy pokracovani her stoji za prd, hraci si zvyknou na urcite prostredi, postavu a chteji ji takovou mit v kazdem dile.....zmeny u postavy pokud mozno co nejmene a nenasilne. Myslim, ze udelat Maxe opet v New Yorku, detektiva zdrceneho zivotem lapajici zloduchy v temnych a zasnezenych koutech by bylo to stejne jako 1 a 2 akorat s novou grafikou, trochu vylepsene.....a hraci a recenzenti by rekli co? Treti pokracovani toho sameho s par novinkama. Takto prisla zmena a podstatna a jak uz jsem rikal, timto nam hra dava iluzi, ze Max zije svuj zivot, je to clovek, ktery se meni....takto to na me pusobi, mozna to by zamer autoru, nebo jsem to spatne pochopil:-)
-
-
tak tak, hrdinou treba meniť, aj ten náš Gordon už začína nudiť, prečo má furt tie nevkusné okuliare a briadku ? aj ten jeho oblek je už opozeraný ! urobme z neho 50-ročného metrosexuála, zmena nemôže byť zlá ! A Lara Croft ? ale no tak ! veď vyzerá ako silikónová štetka, nahodme jej cecky jedničky a nech má aspoň 45 ! chceme zrelú ženskú, chceme zmenu ! A napokon toho temného Batmana má už tiež každý dosť aj s tým jeho temným prostredí... fuj ! veď je tak strašne pesimistické a depresívne, no nie ? :)
(ber to ako remcanie zatrpknutého fanúšika prvého Maxa *3*, viem že máš z veľkej časti pravdu, keďže túto časovú zmenu naštartovala už dvojka (ani s tým som sa nikdy nezmieril *1* ) a trojka v tom iba (i keď možno až príliš odvážne) pokračuje ) ... ale na jednom sa určite zhodneme všetci, za všetko môže Remedy ! :) -
-
a vidis, ja bych treba uvital, aby tohle byl novy start pro Tomb Raider. Ted si trochu protirecim, ze misto vyvoje a starnuti postavy proste udelali postavu v podstate novou....ale tady muze prijit ten zacatek. Obycejna holka, ktera se ocitne na ostrove a nauci se prezit, nauci se postarat sama o svuj zivot....v dalsich dilech bude vyspelejsi, chytrejsi a sikovnejsi. S pribehem a hrou bude starnout a nabirat na zkusenostech az proste jednoho dne skonci :-) V tu chvili mohou autori vymyslet novou hru s novou postavou....nebo dalsi pokracovani navazujici na predeslou postavu. Takto se dle me delaji pokracovani, ne to co vidime dnes....v podstate vse to jsou jen datadisky za plnou cenu. Nove prostredi, stejna postava, novi nepratele a tak to jde porad stejne.........proc nemuze v tretim pokracovani nejake hry zemrit a prijit dalsi postava? Ktera s predchozi nema nic spolecneho ale v prubehu hry, nebo pokracovani se nakonec osud, nebo pribeh ci cokoli jineho promitne do noveho titulu a postavy?
-
Tywe dik kdyby se Max nezmenil tak uz lezi ve spinavy new yorksky ubytovne s prostrelenou hlavou ale radsi to necham bejt :D
-
-
Mňo k těm vlasům - v naší rodině se taky široko daleko nevyskytoval několik generací nikdo plešatej a bratrovi vlas velmi značně řídne již od nějakých 35let. Takže neříkej hop, dokud nepřeskočíš *1*
-
-
Jestli mam jeste deset let tak je to dobry :D
-
-
better dead than bald ! :D
-
-
To by mohl rict kazdej :D
-
aby bolo jasno, ja som len žartoval :)
-
Chlapce mam 25 a moje kstice je husta jak Max Payne v bullet timu a kdyz se podivam na sve predky tak si rikam ze mi snad jeste nejakou chvili husta vydrzi. Kazdopadne budu mit tisickrat radsi oholenou hlavu nez ridkou prehazovacku nebo tupe. Je to rozhodne dustojnejsi.
-
chlapce mam 21 a uz zachvilku nemam vlasy... neboj budes bojovat za kazdy vlas
-
Uvidis az se ti zacnou delat poradny kouty a lysinka na temeni hlavy. Pak budes jeste rad ze se muzes oholit uplne :D
-
-
-
-
hezky napsáno, myslim si, že některým herním postavám změny jen prospějí, ale bohuže jsou ty změny někdy doopravdy hloupé či to uplně zapomene na předchozí díly a působí to uplně špatně a cize.. což si myslim, že není Maxovo příklad, ze začátku jsem na trojku kouakal skrz prsty, ale teď to vypadá velmi slibně a taky se těšim..
-
-
Presne tak, tohle je si myslim chyba uz pri prvnim vyvoji hry a postavy samotne. Udela se postava, ma neuveritelny smysl zabijaka, svaly jak The Rock a je to nejlepsi spion na svete. Skrze informace nam autori sepisi co je to za postavu, jaky ma zivot a co dela.......ve hre se hrac kolikrat vubec nespoji s tim, ze opravdu tato postava takovy zivot ma, nekdo nam cosi placl a my to tak berem, ze ta postava takova je. Abych se vratil k te chybe, autori "vytuni" postavu do nebes, udelaji 2 nebo 3 pokracovani a uz vidi, ze je to okoukane, co ted? Novou hru neudelame a pokracovani je k nicemu......tak se rekne, no postava zestarla a udalo se tohle a tohle za tu dobu......na hlavni postave zadne zmeny nevidim, ale myslim si ze to tak je protoze mi to rekli. Pokud by udelali postavu, ktera zije svuj zivot, starne, v zivote se mu neco porad deje a vyvoj postavy by sel s kazdym pribehem dal nebylo by to vubec na skodu a pak by se pokracovani nezdala jako datadisky a pribehy her tak smesne. Hold deti chteji neco jineho a to je dulezitejsi
-
-
-
-
...a nechte si pak v noci zdát, že na tom jednou hry v ČR budou tak, že reklamu na ně bude jako normální vnímat třeba i vaše babička.
Každý máme holt jinou představu vlhkého snu. -
-
Vlhké sny odchází s věkem a praxí a představy o nich také...
-
-
zajímalo by mě jakou může mít takový nerd jako vy praxi...
-
-
Myslí praxi šéfredaktora. To je v práci samé prcání a jebání a v noci se pak člověku zdá o televizních reklamách, aby si tu denní aktivitu kompenzoval. Jinak děkuju za upřímnou odpověď :)
-
-
-
-
Jo vsechno pekny. Ale ja se proste nesmirim s tim, ze na tuto hru nalepili znacku Max Payne. Zadna noire atmosfera, pribeh a celkove pojeti hry. Vsechno je uplne jinde, v podstatnych vecech to nema s predchozimy dily nic spolecneho.
Aneb jenom zopakuju - toto neni Max Payne... -
-
No neviem či si slepý ale celé toto video bolo temné ako predošlé diely. A noir neznamená len tma. To si velmi pletieš. A ti si hovoríš fanúšik max payna? Ked neveríš ludom z remedy tak ani náhodou niesi fanúšik tejto série. Pretože remedy už dlhšiu dobu spolupracuje s Rockstarom a usmernuje ich v príbehu a podobne.A taktiež sa vyjadrili že Max Payne 3 bude briliantný. Ak neveríš tu si to pozri : http://www.youtube.com/watch?v=kTwgBrUK4ng
A nemožeš vedieť aký bude príbeh ked si to ešte nehral.
Aneb jenom zopakuju - toto JE Max Payne... -
Ty už jsi tu hru dohrál že víš jak kvalitní je příběh?
-
já se těšim až to vyjde a tobě se to nakonec bude líbit :D na reklamy a předváděčky bych se vyprd a počkal si na vyzkoušení hry samotné..
-
no jak uz jsem psal pred chvili *1* presne kvuli takovym se pokracovani osvedcenych znacek nezameruje na zmeny postav a prostredi ve hrach a proto at je to 1. nebo 9. dil mame porad stejneho hlavniho hrdinu, resici stejne problemy a ve stejnem svete. Myslim, ze stejne jako filmove postavy maji prostor pro vytvareni iluze, ze ziji skutecny zivot postavy, kterou hraji a ne 90 minutovou blamaz, ktera trva jeden den a noc, tak i postavy v hernim svete by mely dostat tento prostor a vyvojari her se nad timto zamyslet.....jenze to pak plno hracu breci, ze to neni ten stary znamy pepek s tim tetovanim a spenatem.....dyt ja jsem chtel zase drzet 5 plechovek spenatu a ne jenom 2 *13*
-
-
Ale toto je NOIR postavy su osudove ku koncu stracaju vsetko
-
-
-
V TV reklame nevidim nic pozitivniho at se jedna o hru, film ci bramburky. Dle meho soudu to firmam prinasi mozna tak 10% zisk z celkoveho obratu, ale je videt, ze firmy maji spoustu penez na to vyhazovat do zbytecnych TV reklam a zivit tim televizi.....co kdyby misto toho dali lidem vice penez?:-))))ale tak je to se vsim na svete....nez nekomu neco dat, radsi to vyhodit:-) Jinak Max pecka! Po dlouhe dobe hra na kterou se opravdu tesim az si zahraju a verim, ze po dlouhe dobe take hra u ktere se budu bavit a prijemne si odpocinu po pracovnim dni *1* Vzhledem k tomu ze mam pomerne starsi stroj na dnesni pomery, doufam ze i slova ktera RockStar vypustil ohledne narocnosti budou pravdou, tim padem budu maximalne spokojen
-
-
Ono kdyby se firmam ta reklama vyrábět nevyplatila tak do ni asi tolik peněz necpou.To že na "na mě reklama nefunguje" tvrdí každý ,ale myslím že ve skutečnosti to tak uplně pravda nebude a reklama/pr působí určitým způsobem na každého.Na druhou stranu o účinosti zrovna této reklamy být pochybnosti mohou, lidé jež se zabývají hraním velkých 3-ačkových videoher většinou netráví tolik času u TV a naopak,jinak tato ukázka mě nějak extra nenadchla už kvuli tomu že ukazuje takřka výhradně jen akci a příběhem(na němž byli předchozí díly do velké míry postaveny) se nezabývá...
-
-
firmy obetuji penize na neco co se jim nevyplaci. Nikdo ve firme zabyvajici se obchodem, nebo obchodni strategii nerekne....ANO kdyz date reklamu do TV zvedne se prodej o 30% produktu. Je to pouha spekulace a casto mysleni toho....ze co se objevi v TV se proda:-) Ani Horst uz neni takovy ŠTRAMÁK, který prodal slepému brýle.Mnohdy jsou firmy, ktere si mysli, ze tim, ze maji reklamu v TV zvysuji svuj prodej produktu, pravda obcas byva hodne smutna. Samozrejme zalezi na produktu a cilene skupine zakazniku. Takze takove GS Condro duchodci kupuji jak neurvali, i kdyz jsou to jen lentilky. Tim, ze produkt zviditelnim.....nezajistim jeho prodej, mozna zvysuji sance prodejnosti na trhu. Ale oslovit hrace reklamou na hru? Kazdy hrac dnes navstevuje desitky serveru s timto zamerenim, kdo se o hry nezajima, nezaujme ho reklama. Neni to jako jogurt, aha novy jahodovy tak ho zkusime......stejne je to s nabizenim hudby, ci filmu.....dnes si k produktum a informacim hledaji lide sami a nenasilnou formou, nepotrebuji byt obtezovani reklamou v TV
-
-
-
strasny
-
Co je to za song v te reklame? Diky.
-
-
Song se jmenuje Tears a je od skupiny Health...
-
Health - Tears
Bude na soundtracku ke hře. -
nechaval jsem si to analyzovat nejakyma nastrojema a nevypadlo z toho nic - zda se ze to bude exkluzivne jen v OST k Max Payne 3:
http://www.rockstargames.com/newswire/article/21571/first-max-payne-3-soundtrack-details-health-crafting-the-games-o.html
Btw ta reklama na youtube dostupna zde: http://www.youtube.com/watch?v=QPc9LhKA5C4
-
-
kolik hráčů sleduje bednu? ::scratch::
-
-
Já čumím na sportovní kanály a na NG, NGW.
-
Já rozhodně ne...
-
-
Já už taky vůbec nekoukam na televizi. Seriály, filmy, dokumenty, ..., si stahuju v originále a zbytek mě jaksi nezajímá.
-
-
v hrách často *1*
-
možná by ses divil *2* *1*
-
-
možná jo. já nemám bednu už.... 7 let?
-
-
Hmm, nemít bednu je dneska populární. A v Americe se tomu můžou jenom smát...
-
-
-
Já se snažím podporovat sledovanost ČT dvojky a to když dávají nějaký dokument. Jinak 75 % programů mně tam odpuzuje. *1* Nejvíc Nova a Prima.
-
-
spise kdo dnes vubec sleduje reklamy *6* myslim, ze malo lidi dnes ma chut na to sledovat deset druhu tablet na erekci, miliard barev na vlasy a "svetozname" kaderniky atd. Ja osobne pri reklame jdu kourit, takze by mi stejne reklama Maxe unikla *1*
-
Tak Prima Cool mi zase tak moc nevadí, protože tam dávají dva díly Simpsonů za sebou :D jinak se pravda na bednu nedívám vůbec, protože ty naše programy jsou den ode dne horší a horší.
Ale je velká sranda jak všichni říkají že se na ČT 2 dívají jen když tam jde nějaký dokument - tihle lidi jsou mi tak trochu pro srandu (ale nevím proč :D)
-
-