Přejít na výpis diskuzí
Kompletní předělávka Skyrimu Enderal se předvádí v novém videu
17.8.2015 | Honza Konfršt
31 příspěvků
-
u skyrimu mam nahrano neco pres 200 hodin a musim napsat ze to nebyla vubec zbytecna ztrata casu
-
-
nahral jsem něco přes 40 a pak mne to přestalo bavit. Nudné souboje, nudné questy, nudné RPG prvky, nudný příběh, nudná grafika. Hloupé na té hře je to, že se můžeš stát šéfem všech guild - válečníků, zlodějů, kouzelníků atd, všechno si vypracovat na maximum atd., Ale k čemu to vůbec?
je to hra pro lamy, co nepoznají kvalitní RPG. -
-
jn, a proto si nahral 40 hodin :D boze...
-
Jo a mě zase vadí, že tam není funkční záchod... *6*
-
-
Však je to výborná hra, jen pokemonofilům se nelíbí.
-
-
Vypadá to jako když jsem si nenasadil brýle *5*
-
Klobouk dolu, vypada to super.. Jen snad trochu ubrat blur.
-
ty jo takovou atmosferu jsem uz pekne dlouho nevidel :)
-
Hrál někdo ten Nehrim? Jaké to je? Miluju Gothica 2 a Oblivion, a jestli tvůrci říkají, že Enderal je jako mix TES a Gothica, tak potom by Nehrim mohla být pecka.
-
-
o tom nehrimu jsem ani nevedel, diky za tip
-
je to skvělý, funguje to jako Gothic a má to nejkrásnější svět co jsem viděl, ten německej dabing je velká nevýhoda ale člověk si zvykne
-
Co si pamatam tak je to dobre, ale 1. uvodny dungeon moze byt pre mnohych trochu pridlhy 2. je to len v nemcine s volitelnymi angl. titulkami 3. v porovnani s oblivionom je to dost vytunene (hlavne v prirode - www.youtube.com/watch?v=1PYs9CWCmTg ), cize to moze mat prepady fps aj na sucasnych strojoch
-
-
Inak okrem nemeckeho dabingu sa vytvara aj anglicky.
-
Doufám, že nás upozorníte až bude v plné verzi, Nechci si to pořád hlídat :)
-
mne se na skyrimu nelíbil hlavne dizajn krajiny, ktery byl moc rozervany. A tady to pusobi taky tak. Nevím proč delaji krajinu tak, že každych par metru narazite na nezdolatelnou prurvu nebo skalu.
Jinak kdyby na Skyrimu predelali grafiku, príbeh, krajinu, mesta a genericke dungeony, mohla to byt docela dobra hra. -
-
Tenhle max je opravdu psychicky narušené dítě a nebo hloupý troll.Podle jeho příspěvků je asi mixem obého.Lituji lidí co se s tím tvorem musí stýkat i v reálu.
-
-
nahlášeno
-
-
Bránit se kritice reportem je vrchol ubohosti a zbabělosti.. asi má pravdu v tom, že jsi jen nějaký děcko co si myslí, že ke snídani pozřelo šalamounův exkrement...
-
-
uražky nejsou kritika
-
-
A nahlášení je?
-
-
-
Ignorováno *1*
-
-
-
Prosímtě co to meleš, ve Skyrimu se daly vyskákat jakékoliv hory takže tam vlastně žádná překážka neexistovala.
-
-
ano pokud si mel štestí a našel si po hodine hledani dostatečne šikmej polygon a taky to lezeni po skalach s konem nevypada vubec trapne. Btw vyhledej si bod 47. Vávrovych pripomínek ke skyrimu, píše tam o tom samém problemu s nepristupnym terenem
-
-
Meleš totální hovna, jde vyskákat skoro všude několikrát jsem si dělal screeny z nejvyšších vrcholků a hřebenů hor. Nevyskáčeš možná pokud jsi lama nebo hraješ na gamepadu. Už v Oblivionu bylo možné dostat se prakticky všude. Koně jsem vůbec nepoužíval a pokud vím tak TES se hraje hlavně first person takže asi těžko to může vypadat blbě.
-
-
P.S.
navíc nejde jen o nepristupnost terenu, jde o to že ten svet nepusobi prirozene, protože ho nedelali ručne ale delal ho generator. Žiju na slovensku a pravidelne chodím do hor i do tater a takhle priroda určite nevypada. -
-
nekecej, ze tam nemaj ani draky :D
-
-
nepoužívej kone a gamepad a hraj ve first person, to jsou argumenty jako noha. ja hraju roleplay prekvapive protože jeto RPG a nechci hrát za králička kterej všude vyskáče
-
-
nechci hrát za kralička, kterej se hodinu (hyperbola) snaži všude vyskakat ale ne vždy se mu to povede, protože nenajde dostatečne šikmej polygon a navíc to vypada trapne.
ach Bože kdyby lidi používali mozek misto slovičkareni *7* -
Tak moment..napřed si ztěžuješ na nepřekonatelné překážky a pak zase, že nechceš bejt králíček co všude vyskáče? Ach bože, kdyby si lidi alespoň po sobě četli co napsali...
-
-
-
-
-
podla tohto pravidla by si mohol rovno zacat vypisovat maticke prirode ze ti pri prechadzkach strka pod nohy neprekonatelne skaly a ine neprijemnosti...
-
-
Zrovna když jsem sem chtěl napsat, že hudba zní jako z gothicu a že to proto chci, šel jsem na jejich web a tam se píše "Enderal is a mixture of The Elder Scrolls and Gothic". BONER ALERT!