Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a hráli jste už x rebirth? *15*
  • Ajeeeejejejejejeeeeee! Wing Commander seria? Toto mi nerobte! Silou mocou chcete, aby som po par desatrociach opat vstupil na zradne polia sagy Wing Commander? Jeden z najlepsich "vermirnych simulatorov" vsetkych cias, o tom niet debat. Stvrty diel mi sice uz az tak velmi nesadol, no diely 1-3 su skratka nezabudnutelne... Mlask, slint, mlask... *2*
  • Super nabídka. Jediné, co mi tady chybí je Freelancer. Nikdy jsem mu nedal dostatek prostoru, kolik by si zasloužil. GOG verze by mě přesvědčila. Snad se to někdy podaří. První Wasteland se tam taky dostal :)
    • mdkGT
      Jestli stale vlastni prava Microsoft, tak se tam asi nikdy neobevi, leda ze by je od nej nekdo koupil.
    • A už si hrál Wasteland? Taky přemýšlím, že bych do koupil. Jak se to hraje z pohledu dnešního hráče?
      • Ještě ne. Ale překousnu případné nesnáze, už jen čistě ze zvědavosti, protože mi ho před dlouhými lety nahradil Fallout 1 a 2. Recenze jsou ale velmi pozitivní. Kromě toho, šest dolarů mi nepřijde jako vyhozené peníze. Časem jsem tam objeví i dvojka. Už se na tom pracuje. Fanoušci si odhlasovali taky Numeneru.
        • ja som backol Wasteland 2, a pred cca tyzdnom mi prisiel kod na 1. diel, som zvedavy ci to prekusnem, vyzera to ultra retro

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit