Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wot uz je davno mrtvy. ted se hraje crossout.
  • Proc hrat hru kde maj tanky HPcka jak v quake 3 arena a nehrat hru kde je vymodelovan brutalni model penetrace a poskozeni?
    • Protoze grind u te druhe jmenovane hry je dosti nezabavny (vetsina hracu vydrzi tak do tier 3 max, a pak je to prestane bavit). Ne vzdycky je realistictejsi model zabavnejsi, proto je taky WoT uspesnejsi. Ale abych nevyznel jako nejaky fanda WoT, tak zase ten ma dost problem s designem novych premiovych tanku, ktere nemaji weakspoty a obecne jsou leckdy silnejsi jak nepremiove tanky. Ono kombinaci HP modelu s atmosferou realistickeho modu ve WT snad nejaka hra v budoucnu nabidne, do te doby se budu od obou drzet stranou.
      • jamar28
        Jaký grind? Však WT se hraje pro zábavu, ne proto, aby sis za každou cenu otevřel všechny stroje. Ale pokud myslíš to, jak si musíš na vyšších tierech 30 zápasů zkoumat pitomej hasičák a opravy, tak to máš pravdu, za to bych vývojáře nejradši uškrtil.
        • No me nejvic irituje ten system, kdy musis unlocknout 6 vozidel daneho tieru, nez se muzes presunout na vyssi tier. Pak te to nuti hrat i tanky (nebo letat letadla) ktere nechces a nebavi te, ciste jen abys mohl postoupit dal. U nekterych stromu dokonce ani nemuzes zustat u stejne kategorie vozidla, ale musis si protrpet napriklad AAAcko, aby sis odemkl tezky tank (typicky problem stromu kratce po releasu, kdy nejsou zdaleka zaplnene).
          Ve spojeni s delkou grindu, je to podle me bezkonkurencne nejhorsi system postupu, jaky jsem u podobne hry videl a pro me osobne nejvetsi demotivator se ke hre vracet.
          • Asi jsi to jen špatně pochopil. Narozdíl od WoT nemusíš nic protrpět. XP se přidávají vždy na vybraný tank který zkoumáš a je jedno s čím jedeš, jen jich pak dostáváš míň, ale ve výsledku to je to víc, pokud jedeš v něčem co tě baví a s čím ti to jde. WoT v tomhle bylo daleko horší. Doteď si vybavuju nutnost přetrpět tier IV scouty, aby se člověk dostal dál na střední/těžké tanky a házelo ho to do nesmyslně vysokých tierů i když scoutovat nechtěl/neuměl. Tam jsi opravdu musel každý tank odjezdit, tady ho stačí vyzkoumat a koupit, jezdit s ním nemusíš.
          • Tak expit tank z AAA je asi hodne velky pain.
      • Je jedno jaký jedeš tier, naopak WT má tu výhodu, že nic nemusíš prodávat a lze se pohodlně přesouvat mezi tiery, i posádka si pamatuje které tanky jezdila a narozdíl od WoT lze bez problémů skákat mezi tanky, u WoT musíš mít za real peníze koupit garáž ale posádku musíš dát novou. Při každém transferu přichází o hodně XP. Osobně mi víc vyhovuje WT, když mě přestane bavit jezdit jeden tier, není problém jít o 1 nebo 2 zpět a XP sbíráš i tak na nové stroje a je jedno s čím jedeš, jen to dýl trvá, kdyžto u WoT musíš protrpět některé tanky, pokud chceš postoupit dál nebo použít free XP, těch je málo nebo jsou drahé. Popravdě bych ani ty nejvyšší tiery hrát nechtěl a jsem spokojený s kterýmkoliv tierem.
        • To jsou presne ty rozdily, ktere delaji pro a proti a moc dobre je znam, jenze ultimatne gameplay WT omrzi mnohem drive nez u WoT (alespon u me a lehce to potvrzuji i cisla hracske zakladny). Nicmene mi neprijde, ze by na tom byla jedna ci druha hra dobre, proto, jak jsem psal, se budu od obou drzet dal.
          • Neřekl bych že omrzí dřív a ta čísla jsou velmi zkreslena tím, že WoT (minimálně s tanky) tu bylo o poznání dřív a stihlo polapit víc lidí, kteří už si zvykli na jejich systém a nechtějí se učit něco nového a taky v tom už utopili hodně času/peněz a je jim líto o to přijít, takže to hrají díky tomu ze setrvačnosti dál.
      • Však t3 je nejzábavnější část hry
  • Wot ma vecy Fan basi ae nej hra!!!! ahoujto jenom profycy a pintelygetny lydy !!!!!! njeny to ahdna jednoduha hra WT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a WT je jenom po noby ti ikide !!!!!
    • nerozumím jazyku tvýho kmene, zkus to znovu a pořádně. Nebo prvně vystřízlivěj.
      • ehces bit muj kakarad ? mohlbs sy semou ahrát WOT ??????????????????????????????

        muj pick ej King123 ohm pro playel kdibisy chtjěl pahrat WOT ehmnou kakarade

        ju ok sejdoum es kehre
      • jsom kneme WoT a nenenavayejse fo nasecho kneme ti ikide ! ja somu stryslyvi ti ikide!!! jsom nej fanda WOT a ejhmi 9pet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a emohu pýt kalkohol !!!!!!!!!!!
    • no ty kravo :D hahahaha
      • ehces bit muj kakarad ? mohlbs sy semou ahrát WOT ??????????????????????????????
        • muj pick ej King123 ohm pro playel kdibisy chtjěl pahrat WOT ehmnou kakarade *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Nie je to zlá hra, ale Warthunder je približne 3,5x zabavnejsi.
    • A proto ho skoro nikdo nehraje :D Zabavnost je totiz velice individualni :D
      • Vlastně ne. Pokud sečteš všechny servery a po celý den (protože v asii se celkem logicky hraje v časech jiných - Země se otáčí...), tak ti vyjdou podobná čísla. Hraje to zhruba stejný počet lidí.
        Ovšem, WoT má jen tanky. WT má i letadla a chystají se lodě. Takže, pokud bychom brali jen hraní tanků, tak bys měl pravdu. Ale např. pro mě je právě tohle velou výhodou - když mě nas... tanky, lítam - a naopak :) A navíc mám lepší a realističtější chování strojů, dmg model (bez "čáry života" a detailní dmg, mohu např. poškodit kanon nebo motor a pak nepřítele "dodělat", podle toho na co je daný typ citlivější a v čem je mi nebezpečnější), atd.
      • Tak ono hlavne nahanet se s tanciky s healthbarem dokaze kazdy blb...ale pro vyznavace jednodussi zabavy je to dobre.
        • Reagoval jsem o příspěvěk výše. Mohu porposit o vyvsětlení toho, co je a není jednodušší zábava? Nemyslím to ve zlém, pouze to chci pochopit...
          • Opak zlozite? Co jsem nemyslel spatne, kazdy nekdy zahra neco na vypnuti...mne tak prijde WoT v porovnani s WT...ve WT kdyz umis trefit a poznas tank je vysledek vicemene porad stejny, ve WoT kolem sebe krouzi 2 tanky a nezridka zustane jeden s par body zdravi...v Quakovi nebo Overwatchi to beru, ale s tanky? A tim "blb" jsem reagoval na komentar ohledem komunity, ta je tam vazne tragicka...a to jeste nemluvim o mobilni verzi, ale to by uz nebylo fer srovnavat... :)
      • aspoň tam hraje míň dětí WT a komunita je 1000% krát lepší než WoT tam jenom lidi 99% blokuji, radí davají friendly fire adt....
        • Musím reagovat. Vrátil jsem se k WOT asi dva týdny zpátky. Za tu dobu se mi nestalo jedinkrát, že by mě někdo blokoval či střelil z vlastního týmu. V každé hře se najdou prudiči a hráči, kteří chtějí jen kazit zábavu druhému. U WT mě štvalo, že člověk 10x může střelit do tanku (zelený zaměřovač) a nic se nestane. Pak přilétne přes půl mapy jedna kulka a celá posádka mrtvá. Health bar má svoje výhody. Víš kolik jemu zbývá a kolik tobě, dá se taktizovat. U WT mi to přišlo jen jako přestřelka, nic víc. Musím, ale přiznat, že grafická stránka a chování tanků je lepší u WT.
          • Záleží kam a čím. WT není WoT s HP, kdy pomalu ustřílíš tank 5 ranami do kola nebo periskopu. U WT musíš vybít posádku nebo zničit munici/zapálit tank. Pokud máš pouze průbojnou munici bez výbušné vložky, tak skutečně musíš vědět kam střílet. Tato munice má sice větší průbojnost, ale někdy je to na škodu (proletí ven a moc škody nenapáchá). Doporučuji začít s ruskými tanky, kde snad vše má APHE, takže jakmile se střela dostane do tanku, vybuchne a napáchá daleko větší paseku. Takže i když se netrefíš úplně přesně do nějaké komponenty, je dost vělká šance, že to vylikviduje velkou čáast interiéru. Já se zase nemůžu dostat zpět k WoT, zapínám to jen na vánoční a velikonoční akce, ale míření s náhodným rozptylem a HP mi dělá strašné problémy.
          • Tak nemas hrat arkadove bitvy, ale realisticke...to uz je trocha jina kategorie...o simulatorovych eventech nemluve...samozrejme ani WT neni zdaleka dokonala (ULQ, CAS spam), ale oproti WoT urcite kvalitnejsi - ale i tezsi a muze byt hooodne frustrujici nekdy... :)
            • To bych dal rovnou simulator battle, ale nedá se tam moc grindit no
            • Ok děkuji za vysvětlení...realistické bitvy jsem nezkoušel. Mám nainstalkováno, tak asi zkusím :) Jsem moc rád, že zde není toxicita jako když se srovnává Battlefiel vs COD atd. Každé vysvětlení je pozitivem. Takže ještě jednou děkuji :)
    • Lol tak to ani náhodou!!!:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit