Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybych teď měl čas hrát nějaký MMO, zase vezmu WoW, ve kterým jsem v podstatě bydlel od 14ti do 25 let, potom od 25 do 28 s přestávkama ;) Už tehdy to bylo nostalgický, ale i teď, když jsem v podstatě vyzkoušel všechny ostatní žánrový MMO na trhu bych zase zvolil wow. Ty kvality tam jsou a čísla subs mluví evidentně za vše.. třetina budou nějaký čínskoindický farmy imho..ale furt. 

  • Duncan66

    Ten projekt trva uz 20 let, takze velky respekt vuci tvurcum a firme, ze i po takove dobe dokaze udrzet tolik milionu pravidelnych predplatitelu a inkasovat kazdy mesic poradny balik penez.

  • sugyn

    A ted kolik je z toho botu? 

  • Za ten obsah už to nestojí...jako kdyby to vyšlo mesíčně třeba 150.- tak mě nebude vadit, že se lognu párkrát za měsíc na dungy nebo eventy.

    • Bral bych za 79,-Kč/měsíc předplatné, kde bude pouze retail verze s jedním slotem pro aktivní postavu. Přesně z důvodu občasného zaskočení do hry kvůli novinkám, projít dungy, raidy, atd.

    • Přesně tak. To je častka za kterou bych to taky uvítal. Dneska už nemám čas to hrát denně, ale parkrát za měsíc přes víkend bych klidně nějaký raid dal. Nižsí cena by zase přilákala další lidi, třeba i ty co to z časových důvodů přestali hrát, jako jsem třeba já. A ve finale by na tom nic neprodělali, spíš možná i naopak. 

      • Nevyplatilo. Museli by i s temito hraci pocitat ohledne kapacity serveru a tim padem vyssi naklady a kdyby to podcenili tak by se mohlo stat ze bude problem v momente kdy si tihle obcasni hraci vsichni najednou k tomu sednou treba kuli nejakemu special eventu. Proto to je nastaveno takto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit