Konkurence Total Waru? Roman Empire Wars z vás udělají velitele obřích legií
-
Historii vyvojaru/vydavatelu neznam, ale z toho videa mi utkvel ten flank, tedy kridleni utok, zacina to kolem 0:25. Jak to kluci hezky obehli. V TW to taky obehnou, kdyz se jim to nakresli, ale kolikrat ne a nekde se seknou coz je frustrujici.
Na flank su haklivej. Kvuli nemu jsem prestal sledovat Vikings.
https://www.youtube.com/watch?v=TTYz439cA5w
ne ze by zustali v usti, ne ze by se zadama opreli o val, a ne ze by je utocnici obehli. Nabihali jim na kopi jak kreteni. Toto jsem jeste prekousnul, ale o par dilu pozdeni, sef vybira chlapy na nejakou vypravu a jeden hlasi .. Take me I was in the shield wall! .. a tim pro me Vikings skoncili.
-
Spíš si myslím, že jste se nachytali na Trailer zatím neexistující hry. Playway SA a ještě několik polských vydavatelů poslední měsíce chrlí tunu těchto reklam na neexistující hry a koukají co se chytne - podle přidávání do wishlistů / reakce na FB/YT reklamy až v případě dostatečného zájmu najmou nějaké no name one man studio, které jim něco vyrobí. Docela se divím, že jste si této praktiky nevšimli a skočili jim na to. Sice pod sebou mají pár relativné úspšných B titulů, ale tlačí silně na kvantitu. Jednou se jim povedl Car mechanic, tak už mají v portfoliu desítky mechaniků všeho možného.