Přejít na výpis diskuzí
Konzole Xbox One a hry pro ni nebudou mít regionální zámek
16.8.2013 | Adam Homola
28 příspěvků
-
M$ jak dolízá ... *15* fuck off.
-
Toto, trvalo nez jim doslo ze Region LOck neni ono, ( ted uz s vyvazenim her nebude prazadny problem *3* ).
-
Kreditka sem, kreditka tam... PayPal to snad řeší, ne? A když ne na přímo, tak online nákup kódů jistě nebude problém.
-
Jako by si všichni řekli "A od ted´to budou jen samé herní pecky ... " ;)
-
no meli by to prejmenovat na Xbox nOne
-
Možná by měli zrušit konzoli XO a místo toho oznámit X720, protože ať se Microsoft teď bude snažit sebevíc, ta pachuť z původního XO už zůstane a i když je ta konzole od oznámení prostě lepší a pro mě o dost přijatelnější, tak je to prostě furt ten hnusný XONE
-
-
Ja ti nevim, podle me vetsina potencionalnich zakazniku o nejake prezentaci ani nevi a ze mel xbox puvodne byt dost odlisny je ani nezajima. Nemluve o tom, ze polovine z toho nejspis ani nerozumi. Proste casual hraci a lide co chteji multimedialni centrum.a ti "HC" hraci stejne na pulku veci zapomenou a budou spis resit to co ta konzole ne/nabidne, nez co puvodne mela ne/nabizet.
-
Lidé zapomínají:) Je to vidět všude. Od politiky (volení komunistů a stále stejných zlodějů) až po sliby výrobců her:) Lidem je to v podstatě jedno, 1/3 zapomene prakticky okamžitě, 2/3 něco zbyde jako matné vzpomínky a ten zbytek, co si to pamatuje, tak ten nějak nezmění váhu sil.
-
-
no a někteří vlastně třeba ani nevědí, jak to vypadalo s konzolí při oznámení, takže v tom vidí vlastně rovného konkurenta k PS4.. já jsem hlavně strašně zhnusen tím přístupem, zkusíme to na lidi a když budou špatné ohlasy budeme během tří měsícu oznamovat ty "nové" fičury a změny a jakoby se první oznámení nestalo..
-
Ale muze se na ostatni jen uculovat a v duchu se smat :) (mysleno k te posledni skupine)
-
-
-
No este to premenovat, prefarbit a uz to vobec nebude ta konzola ktoru na zaciatku prezentovali :D
-
-
Tjn já bych udělal na gamescomu asi novou prezenčku :D bejt MS Stejně jsou to čur*ci jako EA otázka je jenom kdo je víc PRO! :D
-
-
Pokud tomu dobře rozumim, tak i když je to šedej dovoz a třeba Alza určitě Xbox One bude hned dovážet, tak záruka se přece ze zákona na to musí vztahovat stejná jako na cokoli, 2 roky? Takže by to mělo bejt celkem jedno.
-
-
Nevím, jak tomu bude u XBOX One, ale u XBOX 360 reklamace řešil velmi dobře přímo Microsoft, ať už byla konzole koupená kdekoli.
Tady samozřejmě budeš mít zákonnou záruku u prodejce, u Microsoftu nikoli. Otázka je, zda prodejce mezitím nezkrachuje nebo se nebude všelijak vykrucovat. Přeci jen to budou spíše menší prodejci her a příslušenství a nikoli ti renomovaní, ti zpravidla šedý dovoz vůbec nepodporují (Alza, CZC, x-zone, JRC a jim podobní). -
-
Alza šedej dovoz dělá uplně normálně.
-
-
A jak záruka souvisí s regionálním lockem?
-
-
Nesouvisí, a regionální lock tam neni, proč se ptáš?
-
-
Snažim se pochopit proč jsi to napsal, nic víc :-)
-
-
V článku jsem četl zmínku o tom, že dovezené Xbox One konzole by pak u nás měly problém s podporou a myslel jsem tedy i případnou reklamací.
-
-
Aha, podpora s reklamací nesouvisí, takže můžeš být v klidu.
-
-
-
-
-
-
Brousim si zuby na PS4, už aby tady byla...Nevim, jestli něco změní můj názor, pochybuju o tom.
-
-
jak rikas, v zasade tam kde mi nabidnou napred plesnivy jidlo i kdyz se to pak snazi vyzehlit uz se nevracim. XBL uz neplatim, o jejich novou konzoli uz nemam absolutne zajem. Jedine co jsem myslel ze bude Xone exclusive je Destiny a to nakonec vyjde i na ps4 takze neni co resit. Mrkvosoft u me skoncil.
-
Mno ja si nebrousim zuby ani na PS4 ani na XBOX one a muj nazor se zrejme tez nezmeni. *1*
Holt ne kazdej chape to nadseni okolo zminovanych konzoli nebo okolo jinych hype produktech (apple treba).
-
-
Takže když si konzoli dovezu nebude fungovat multiplayer ??
-
-
měl by pokud si tam regnes jako misto pobytu anglii né ?
-
-
a musí koupit anglický live
-
-
a zaplatit kartou nejakeho anglicana *1*
-
-
Jak jste se pěkně doplnili :D
-
-
-