Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj PS3 se na to už těší. *1*
  • Mno, vzhledem k tomu, že tento žánr se zrodil na konzolích, se nelze vůbec divit. Jenom, milý Blizzárde, pozor na to, že na konzolích bude mít Diablo 3 i mnohem větší konkurenci než na PC!
    • Hmm. Hack and Slash RPG žánr se nejen, že nezrodil na konzolích, ale hry tohoto typu byly snad jedny z prvních her vůbec. Na sálových počítačích...
  • SC2 mohli, když už, vydat na konzole (Halo Wars nebo Tom Clancy's EndWar dokázaly, že tyhle méně náročnější RTS, co se týče ovládání, můžou na konzolích fungovat). Diablo bude klasická mlátičká, o tom žádná (no, ono to nic jiného stejně neni).
    • Ty asi nevis , ze SC je co se tyce ovladani asi ze vsech RTS nejnarocnejsi vid?
      • :-D SC 2 se podobně jako W3 dá v pohodě ovládat myší, aby jsi měl úspěch, což naopak u takového Company of Heroes neplatí.
  • MOJE OCI AAAAAAAH VYPALILO MI TO OCI !!!!!!!!!
    Ach jo... akcni RPG jdou do sracek
  • omg...
  • Ked som to asi pred rokom hovoril ze Blizzard si nenecha ujst tie prachy tak som bol blbec a je to tu :-) Super. Este lokalizacia na konzole a nic mi nechyba . Krasne hranie z postele na LCD TV :-)
    • to je prave ono, hrani z postele na LCD tv. To je jako hrat fotbal na invalidnim voziku , tyhle hry maji byt na PC prave proto aby odlisovali skill hracu viz sc2. Diablo mozna bude na konzole , ale uprimne si nedokazu vysvetlit jak se to vubec bude hrat na gamepadu.

Pro ty co budou zastavat gamepad rovnou odpovim, zkuste si predstavit Diablo 2 na gamepadu.
      • ono rozdiel je tam ze diablo 2 na gamepad robene nebolo keby si ludia uz od zaciatku na prvych videach d3 vsimly ze odstranili lahvicky, alebo vobe potrebu na nieco kliknut ked nieco chces zobrat, tak by vedeli ze blizzard to nechcu len na pc'cka, pozri na kuzla, ziaden point click vsetko su iba smerove kuzla, si myslim ze to bude vpohode,

mal by si vidiet basketball na invalidnych vozikoch,

vidim ze konzolu nemas, alebo si nehral sacred 2, ja som sacred 2 mal, na ps3 a hralo sa to perfektne, len mne tam chybal ten velky akncy kus diabla, zober si taky alien breed, tiez o nicom hra ale keby tam bola podobna hratelnost...

skill... ;] ty lolo
        • .) konzoli mam a ne jednu :)

matne si vzpominam na baldurs gate na ps2 , ten byl v pohode, protoze celej system spellu byl uspusoben gamepadu , ale u d3 sam vidim, ze kouzla funguji stejne jako ve dvojce Tj, rychly vypady , AOE kouzla, bloky atd atd, Tohle se nejlepe dela s myši a prave proto si to neumim na tech xboxech a pstrojkch predstavit.

a co mas proti skillu? :) Tobe prislo jednoduche vyexpit nejakeho chara na HC mode ?
          • ja som par rokov za diablom stravil, na internete som hraval od 1.04 patchu, a hral som iba HC, stratil som pokokot charakterov, a bola to pecka, neviem, skill tam bol, hlavne ked si lapal po dropoch... neskor skill bola rutina, dost mi vadilo ze na pc mozes mat hacky, isty cas teda skoro stale som pouzival maphack, a ine veci, lenze ked prislo obdobie TPPK's tak si si musel davat pozor na to s kym hras, ked si mal paladina v parte tak vsetci isli na 20 metrov od neho, (rasisti... ;] ) na konzole taku moznost nebude mat nikto co ma v celku tesi, fakt je ze to nebude to iste, no dufam ze sa to aspon priblizi ku tej legendarnej 2ke,
            komfort gamepadu mi bude urcite vyhovovat, namiesto sedenia za pocitacom a dojebavania chrbtice... ma to plusy a minusy, mna osobne blizzard este nikdy nesklamal, takze drzim palce, aj pocitacovej verzii aj tej konzolovej...

btw.... skusal som pustit diablo a bolo tam ze change skills u akary, kokso som hraval iba po 1.12... no a ked som resetol skilly tak uz to nebolo mozne nevies mi povedat ako to funguje, iba ma zaujima ci to mozes urobit 3 krat alebo ako to je? diki!!! baldurs na ps2 znie vyborne, o tej som teda vazne nepocul....
      • dokážu si ho představit naprosto v pohodě
        kromě kostrbatého ovládání inventáře by to šlo uplně v pohodě. diablo 2 jsem se nahrál hodně a některé postavy nevyužívají víc jak 3-4 skilli a na to opravdu člověk nepotřebuje klávesnici
        • tak ti nevim, 4 klávesy na sloty pro lahvičky, jedna klávesa na opasek, 4-6 skillů na hotkeys, alt na předměty, tab na mapu, klávesa na swap atd...teda tohle ovládat na gamepadu, to je dobrý sado maso, ale proti gustu, mně osobně je ukradená konzolová verze pokud kvůli ní netrpí pc verze.
  • pre mna to nie je moc pozitivna sprava....ale nechajme sa prekvapit *3*
  • konzolová verze může být dost podobná té PC verzi, akorát třeba trochu s odlišným náhledem na svět, takový DeathSpank je výborně zpracovaný
  • jednicku sme doma hrali jak na kompu tak na ps bylo to skoro stejny akorat ze u ps me neboleli zada
  • Vedel som to!!!! Popichi!!! Koniec maphacku a inym cheatom!!! Bude To Pecka!!!! Uz sa vazne tesim!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit