Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je bohužel po pár hodinách nesmírně nudná a repetitivní. Neudrží dlouho.
    Navíc mě celkem pobavilo když jsem si všiml článku zde ve kterém se píše že nebudou vývojíři tahat z lidí peníze za dlc :D a teď je tam DLC hned po vydání za více peněz než stojí hra samotná.
    Holt Evolve nakonec nic moc....
  • Evolve po včerejším rychlo zahrání mohu zatím říct dobrý...Vyvážení mezi monstrem a lovcema je dobrý toho jsem se bál nejvíce a je to svižný. Stejný odemykací model jako BF. Doporučuju ale jestli o hru máte zájem koupit krabicovku je oproti digitalu o dost levnější a + bonus 2xDLC a "obyčejnej box" je dosti povedenej :)
    Otázkou zůstává jak dlouho u toho vydržím...
  • Tahle hra se mi od zacatku nelibila a nezajimala me.. vcera sem ji zkouknul u kamose a muzu rict ze je to velice kvalitne udelany a zabavny ;)
  • Koncept pripomína jeden starý Source mod, volalo sa to The Hidden, myslím. Perfektná a celkom hardcore záležitosť.

Toto je ale proti tomu len taká casual blbina pre masy... Aby nie, keď to robia aj na konzole *7* Škoda no.
    • Joo to byla dobra hra a poradne tuha, pac Hidden byl prakticky neviditelnej a jeho dolapeni vyzadovalo opravdovou spolupraci... Dnes by takova hra nemela sanci, pac dnesne na konzolach kojene decka by pri ni breceli *15*
      • stejný herní mod byl i Alien vs Predator 2, kdy skupina mariňáků lovila jednoho Predatora a kdo ho zabil tak za něj pak hrál, pamatuju si že to byla hrozná prča a velice atmosferické *1*
    • Pamatuji si. Jen hráč byl neviditelným mutantem a 4 ostatní hráči jej lovili. Ten, kdo byl úspěšný, se poté stal mutantem. Byl to dobrý mod... Koncepci má evolve dobrou, ale zpracování mne také odpuzuje.
    • Říká děcko po mozkové obrně promluvil....
      • Potrefená husa zagágala...
        • Ano ano a proto se jsi ozval, viď?
  • Zahrajte si raději Nosgoth... Tohle je na svou povahu dost drahé a kupujete zajíce v pytli.
    • Jack1947
      Tak stačí počkat na recenze, udělat si ostatně obrázek mohli lidi už z bet.
      • Pochybuju, že Nosgoth bude mít tady recenzi. Redakce ignoruje řadu her a hlavně hry ze sekce Free to play. Kromě toho Nosgoth určitě není pro každého a jsem si zcela jistý, že v redakci není nikdo, kdo by ho chtěl hrát.
        • Jack1947
          Já myslel EVOLVE ale to je jedno NOSGOTH je zábava nachvíly jednou za čas si dám že, jinak ne.
  • ja treba titanfall hraju, teda na xboxu :) je to skvela hra ale ja jsem vydrenej i s COD nikdy jsem tento typ her nehral akurat na pc simulatory takze na xboxu si uzivam novy svet.a lidi je tam spousty .
    • Hrat FPS na kobzolce lol gg wp *1* *2* *15* *3* *6* *7* *8* *11* *16* *12*
  • Je tady nekdo kdo to hraje? Chcu to kupovat, ale zajima me nazor lidu.
    Nejsou mapy moc temny? A co vyvazenost a prumerna delka zapasu, a optimalizace?
    • Já to hodlám dneska vzít. Hrál jsem poslední betu a mapy mi většinou nepřišly nijak přehnaně tmavé. Na druhou stranu, odehrává se to převážně v noci. ;)

Zápasy odhadem kolem 20 minut. Co se vyváženosti týče, měl jsem z toho trochu rozporuplné pocity. Na PS4 bylo afaik jen jedno monstrum (Goliath), který se celkem dalo, ale přimotal jsem se i do zápasu s Krakenem a tam už to byl docela tanec. ;) Dá se ale předpokládat, že vyvážení se může/bude ještě ladit.
  • Mne to pride ako hra ktora rychlo omrzi
    • Hral som Alfu aj Betu.
      Grafika paradna, svet cloveko vtiahne, ale...
      Hratelnost... proste je to o utekaniii po mape :D
      A take nahananie sa cloveka po par hrach omrzi.
      Ale ano zazil som par fajn hier aj za lovca aj za bubaka.
      A preto, hru si sice kupim, ale mozno tak o pol roka ked bude v (riadnej) zlave.
    • Tiež mám pocit, že nepochopili, čo veľa ľudí na Left 4 Dead baví.
      Nemyslím si ale, že to nekonečné strieľanie do jedného monštra (Tank-a).
    • Ono to tak i je:) Ja se toho prehral uz jen tehdy za otevreny bety. *8*
  • Neměla ta hra velmi krátkou betu
  • nekromant33
    http://kotaku.com/what-buying-evolve-gets-you-1684678061

to zní zábavně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit