Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinSt81

    Jedničku miluju, dvojku jsem ale paradoxně v době, kdy vyšla, nikdy nehrál. A ta verze ze Steamu, kterou jsem si pořídil, mi za boha nejde spustit, resp. spadne hned po intru. Podle všeho nejsem ani zdaleka sám a zdá se, že obecně funkční řešení v tomhle případě prostě neexistuje. Hraní na mobilu sice zrovna nemusím, ale když to bude jediná šance jak si KOTOR2 zahrát....  

  • Bullseye671

    Osobně jsem hry na mobilu moc nehrál, ale KOTOR mě láká. Má někdo zkušenost s hraním na menší obrazovce (Samsung s8), resp. má to smysl?

    • Trochu jsem propásl vhodný čas na reakci :-) Jedničku jsem hrál na mobilu s 6 palcovým displejem. Bylo to v pohodě hratelné, přehledné, plynulé, texty čitelné. Jediná nepříjemnost byla dvě tlačítka vedle sebe v pravém horním rohu obrazovky, kde jsem se překlikl víckrát, než by se mi líbilo. Možná to ale potom nějakým patchem fixnuli. Dvojku jsem ještě nezkoušel, ale pokud bude mít ovládání minimálně jako jednička, nevidím v tom problém.

      • Bullseye671

        Díky za info, já už jsem si to na svém mobilu zkusil a ta jednička je super, dokonce mi ani nevadí starší grafika, protože se to na menší obrazovce ztratí a můžu se tak soustředit na příběh a postavy. Jestli bude dvojka podobná, tak určitě taky zkusím. Jo a u těch tlačítek jsem se taky několikrát překliknul a omylem si uložil třeba špatně rozehraný souboj :D 

  • Skvělá zpráva, čas na hraní mám hlavně při cestování a díky portu jsem si konečně mohl KOTOR zahrát. Na dvojku se těším náramně. Doufám, že na telefony vyjdou i další hry (včetně podobných starších pecek). Raději si podobnou hru koupím jako celek, než sledovat reklamy a neustále odklikávat nabídky ve f2p titulech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit