Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Vlastní někdo aby mohl poreferovat jestli se vyplatí kupovat?
    • Llour
      kvůli té diplomacii určitě pořídím, ale ne hned. Počkám, až to bude o něco levnější.
    • Mam to koupene, ale vyzkousim az o vikendu (driv proste neni moc cas). Kazdopadne EU4 je neco co hraju vzasade porad, takze pro me je to jasna koupe. Ale jestli mas jen zakladni hru, nebo predchozi DLC, tak spousta tech vylepseni maj vsichni v ramci updatu.
      • Inquisitor
        Jo teď jsem hrál a změn je poměrně dost. Jinak z těch větších dlc mám jenom Wealth of nations a Art of War. Určitě do toho časem půjdu, vzhledem k tomu, že taky hraju dost, tak se to určitě vyplatí.
        • Stojí to za to. Je tam vcelku zásadně překopaná diplomacie (pamatuješ si 'překecávání' spojenců, aby šli do války? Případně jejich vyhlášení války měsíc předtím, než jsi připraven na vlastní válku? Tak tomu je docela dobře konec. Stačí si říci o službičku a a, půjdou do války b, nebudou rok vyhlašovat válku, páč budou vědět že půjdou do války s tebou). Jako bonus tam jsou estates... s těmi jsem si zatím moc nehrál, ale vypadaj zajímavě... můžeš si v '' koupit monarch power, případně levnějšího poradce, generála, peníze apod. Maj taky vliv na stát jako na celek. Jak na provinciální úrovni (+50% mapower v p rovincii), tak celkově (ale tam ty bonusy jsou nižší).
          • Inquisitor
            Hmm tak to vypadá opravdu zajímavě. Kurňa ten Paradox umí z člověka ty peníze dostat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit