Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to ukazuje hodnoty za které bojují,mohlo to být o dost kratší.Stačilo jen ukázat znak dolaru
  • To je Master YI (nebo jak se to jmenuje -> už jsem to 3 roky nehrál) na tom obrázku?
  • ahhh novinka tykajici se Blizzardu, vytahnete vidle!!!!!!!!!!
  • Krescz
    ....pro děti od 3 let aneb staň se závislákem už od narození *11*
    • Zrzzek
      Nechápu. Hate, protože Blizzard? Rating to má Teen + cena 40€ bude dětskej faktor zčásti eliminovat...
      • oni to hejtujou.. protoze deti uz hrajou lip nez oni.. tak se boji, ze dostane nakladacku ;)
      • Krescz
        Blizzard mám rád, u jeho her jsem strávil část dětství a půl puberty, ale nevím kde si přišel na to, že vyšší cena bude eliminovat dětský faktor, jedny narozky a děcko si poběží pro hru.....a k tomu jsem se ani nevyjadřoval, nevadí mi že hry hrají děti, ale že tahle hra je dělaná pro 3 leté děcka, nikomu jinému se ta grafika snad ani nemůže líbit(jestli ano tak to je mi vás líto)
        • Zrzzek
          Jo takhléé... Grafika je prostě taková komiksová... Zaprvý to ušetřilo práci a zadruhý by to snad mohlo jet na každý šunce... Neni to nic světobornýho, ale zase ani nic hrůzostrašnýho... Takovej průměr...
    • když jsem tu před nějakým měsícem psal, že infantilní zábavy se nám dostává dostatek z asijské herní scény, že mi přijde škoda, když se do toho ještě pouští blizz, tak jsem byl umínuskován. držím palce, ať to tak nedopadne i u tvýho commentu, to by totiž znamenalo, že cz publikum roste..
    • Dneska sem zjistil, ze decka ve skolce hrajou hromadne na tabletech World of Tanks *7* (pochybuju ze bys u te hry mel takove poznamky)
      Dneska ma proste kazdy ctyrlety decko smartphone nebo tablet a ty co nemaji tak je dostanou za par dni od jeziska.
      Radeji at hraji kvalitni hry od blizzu, jinak skonci u cinskych paytowin sragor a budou rodicum tahat kreditky z penezenek ...

Nehlede na to, ze u kompetetivni pc hry, ktera ani neni freetoplay jsou tyhle reci uplne mimo *1*
      • Krescz
        microstransakce tam stejně budou *7* ....world of tanks nemusím, sám jsem spíš příznivec War Thunderu....pořád lepší když děti budou vědět, že byla nějaká druhá světová válka, že tank potřebuje motor a vůbec tyhle věci o technice...takto budou blíže realitě....nvm jestli máš děti nebo otce, ale já bych byl radši kdyby moje dítě vědělo více o tanku než o percích vesmírného kovboje nebo opice v brnění *7* ...přijde mi to jako menší zlo
        • Znalost tanku jim bude v zivote asi stejne platna jako znalosti vesmirnych kovboju.
          Generace soucasnych mladych milionaru byla naplno zasazena pokemony a podobnymi uchylnostmi a nezda se ze by jim to uskodilo.
          • Jo tak Pokémoni za to nakonec mohou .... *7* *16*
        • Nebo Mortal Kombat X, kde se přiučí něčemu novému z anatomie lidského těla.
          • Mami, proč má ta paní špičaté zuby?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit