-
Dethklok: To tvoje "všechno" je Demons Souls/Dark Souls... jinak vidím víceméně samá JRPG a na Xboxu PCčkářům čmajzlé Fable II. A vidíš PS3 mám a ani jedno DS si nekoupím, nelíbí se mě to. Navíc pořád "máme" série Risen, Gothic, Drakensang - jejichž aktuální díly vyšly v posledních dvou letech no a teď Skyrim pro všechny, ale nejlepší hádej kde. (mody, mody, mody). *3*
Dragons Dogma na PC samozřejme vyjde, jen s půlročním zpožděním. Takto to Capcom praktikuje od r. 2006, kdy se znovu pustili do vydávání PC her a většina z nich vychází s takovýmto odstupem. Na stránkách Capcom Unity je taky vývojáři zřízená diskuze "show your support for the PC version". Takže jediné o co PCčkáři v případě Dragons Dogma asi přijdou bude sběratelská edice, která s takovým odstupem asi nebude. Kvůli tomu si to možná koupím nejdřív na konzoli a pak na hned jak to vynde i na PC. Dogma se mě totiž líbí se mě to moc. -
-
Risen a Gothic se ale uz ani omylem nevyrovnaji jejich predchudcum. Jedine, co ti jeste tak priznam je ten Drakensang. Demon Souls/Dark Souls je serie kterou chci vyzkouset, uz proto ze mam rad az nebetycne vysokou obtiznost.
Mody ... nekdo je ma rad, nekdo ne. Kdysi davno jsem zkousel modovat Oblivion, jeste na svem starem PC, a moc jsem neuspel. Rikej ze jsem linej jak ves, ale proste mne nebavi se probirat pul hodiny nastavenimi, abych nakonec zjistil ze mi diky modu pada hra do BSOD.
Jinak co se tyce FABLE, to neni "PCckarum cmajzle." Naopak, Xbox fandove budou tvrdit, ze je to vlastne Xboxarum cmajzle. Navic to podle vseho neni zrovna dvakrat kvalitni hra.
-
-
Tak na tohle se moc tesim. Capcom hry na hrdiny umi, a tohle vypada velmi dobre. Jen by mne zajmalo, jak to vyresi s pawny ... co se tyce treba trestu za to, ze pawn v boji exne. Nebylo by fer trestat hrace ktery daneho pawna vytvoril ...
-
-
Jake udelali RPG? Nebor to jako rypani,jen se mi to nechce hledat na webu.
-
-
Serie Monster Hunter, serie Breath of Fire, tri Zeldy (the Minish Cap pro GBA a Oracle of Ages/Seasons pro GBC). To jsou hlavni produkty Capcomu na poli RPG. Tady podle mne budou hodne sazet na zkusenosti s Monster Hunterem, predevsim co se tyce boje s velkymi monstry. Docela se mi libi, ze na ty monstra ted bude mozne i vylezt po stylu Shadow of the Colosus. To v MH nebylo.
-
-
Aha omlouvam se. Nevsiml jsem si ze jde o konzolovou hru. Takze mi nic z toho nic nerika:)
I kduyz nechapu proc lidi nekoho minuskuji za nevinny dotaz. -
-
To je skoda, protoze ignorovanim konzoli se pripravujes o hodne kvalitnich RPG her. Ale kazdy ma neco, ze ano.
-
-
Bohuzel, na PC uz moc kvalitnich RPG her nevychazi. Za posledni rok mozna tak Zaklinac. Jinak vsechno dostanes i na konzolich, vcetne exkluzivnich titulu. To je pro mne jako fandu JRPG hlavnim duvodem pro koupi PS3. Ja take nehraju kazdy den, ale spis jednou dvakrat za tyden. Navic pro mne je PC jen pracovni nastroj, a hrat bych na nem nemohl ... uz proto, ze bych byl nejspis nucen otevrit nejaky textovy dokument a pracova t....
-
Nestiham hrat vsechny hry ktere bych chtel. Konzole by mi doma lezela v koute. Me staci 2 kvalitni rpg za rok. A na PC se toho vzdycky dockam,takze nemam potrebu niceho dalsiho.
-
-
-
-
-