Přejít na výpis diskuzí
Kulomety, pušky, sniperky a brokárny z Max Payne 3
6.12.2011 | levis
20 příspěvků
-
Napsat kulomet a assault rifle, když mluvím o jedné zbrani? To chce velkou dávku ignoranství, když jsou současné hry přecpané zbraněmi. Ovšem při pohledu na autora se už nedivím.
Takže levisi pro příště - FN Minimi, BREN, M60 apod. jsou kulomety.
- M4, M16, SCAR, AK 47 apod. jsou útočné pušky (karabiny).
- Škorpion, MP5, UZI apod. jsou samopaly.
Ano vím, že většina lidí si říká jak chce a čemu chce, ale v článku, který si přečte XXXX lidí je to dle mého hodně velká bota. -
MAC-10 potvrzen? Na obrázku je Micro-Uzi. Buď někdo neví, jaký je mezitím rozdíl nebo se autoři z nějakého důvodu rozhodli dát do hry obojí v čemž nevidím moc logiky ale pokud tam zbraní bude hodně, jedině lépe.
-
myslim ze fanusikov maxa payna je coraz menej, resp. tymto zacnu noveho maxa payna, ktory okrem mena nema nic spolocne s mimochodom skvelymi predchodcami, hanba na tyhto vyvojarov....
-
-
Inu, v době, kdy se remakuje všechno a všude, se není čemu divit. *3*
-
-
No jo, v době, kdy se remakuje úplně všechno a všude, se nemůžeme divit.
-
-
Ano... par takovejch her s restartem uz tu bylo...
restart = "recyklujem uspesnou serii za kazdou cenu tak aby si to koupili fanousci i novy hraci" ... to ze sou pak nas*any vsichni bez rozdilu uz je netrapi... prachy uz maj *9*
-
-
Jo, a on to nebude kulomet G6 Commando, ale útočná puška H&K G36 Commando. Chlapci chtělo by to najmout nějakýho odborníka na zbraně, místo bezduchýho překládání anglických textů...
-
-
nekdy ani samozvanej vojenskej poradce nic nezachrani... koukni se na armu... uz si nekdy nekde potkal G36A? ... jejich odbornik ani nevedel ze jedna z variant G36 ma dvoji optiku... a do ceskyho prekladu se pred ostrou verzi dostali i takovy speky jako "Vrtulnik herkules c-130" nebo "stihacka AN-2" ... (to je tak kdyz se ceska hra dela v anglictine a pak se rychlokvasne preklada do cestiny)... ponekud neni k pochopeni ze "vojenskej simulator" delaj lidi ktery vojenskou techniku videli jen na wikipedii a jeste z rychliku... s jejich vojenskym poradcem sme se tehdy hrozne chteli setkat... ale asi se bali ze by sme se usmali k smrti takze k tomu nikdy nedoslo ... *1*
-
Tak na prapodivné překlady jsem si už zvykl, ale to autora nepraštilo do očí, že napíše kulomet a hned za tím napíše anglický název blablabla...assault rifle? *15*
-
-
špatná reakce.
-
-
-
Taky vám ta 1911 přijde taková divně vypadající? *15* V L.A. Niore vypadá teda líp.
-
-
V L.A. Noire? Možná. Podle mne je Colt 1911 velice povedený v Mafii II.
-
-
V Mafii II je nejhezčí to jo.Až na ten zvuk se jim povedla.
-
-
má trochu divnú objímku hlavne, priznám sa, že takú som ešte nevidel ale existuje tolko rôznych klonov 1911ky že nepochybujem o existencii podobného modelu. V L.A: Noire bola 1911 naopak vyobrazená chybne - nemala dokonca žiadnu objímku hlavne (ako niektoré dnešné moderné klony).
-
-
To je zase pravda.Dneska je fakt hodně modelů a kopií klasický 1911 až z toho jde hlava kolem.
-
-
-
Takova blbost ale jak to bude s nosnosti arzenaru? zase budeme mit kupu zbrani a kdyz dojdou naboje v jedne jen prepnem na dalsi z 10 druhu co mame u sebe nebo to bude po novem primarni a sekundarni zbran a kdyz chcete jinou musite zahodit ty co jiz mate.
-
-
jasne, že je to odveci na druhej strane v MP1-2 sa mohol aspoň tváriť, že vyberá niečo z pod koženého kabátu, v MP3 kde je iba v tielku to bude vyzerat ... miernepovedané hlúpo.
-
-
No jo.
Ale i ve dvojce mě vždycky dostávalo nabíjení v bullet-timu, tedy pouhá otočka o 360 stupňů.
Rule of Cool at its best.
-
-
Tohle není nerealistický Dukem Nukem Forever, kde jsi mohl mít zbraně jen dvě, ale realistický Max Payne, kde jsi vždycky mohl mít zbraně všechny. Holt život je paradoxní *5*
-
-
Ve starých MP jsem z poloviny zbraní skoro nevystřelil a třeba Beretta byla v MP1 po získání brokovnice k ničemu, takže mě by nevadilo míň zbraní u sebe, pokud by to vyvážili dostatkem munice.
-
-