Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LadaVanBar

    Me to odlozeni ani tak neva, ted jsem znova dohral BG1:EE, zacinam znova  BG2:EE, snad to vyjde tak akorat, abych plynule presel na BG3. Ale tesim se strasne moc :)



    • já jsem měl takovou epizodu asi před rokem nebo dvěma. Dal jsem si BG1+2, IWD1+2, NWN1 + SoU + HoTU. Všechno jsem hrál za kněze, jen v IWD jsem si udělal custom 4 partu

      • LadaVanBar

        Slusna prace, ja mam jeste v pipeline D OS2, Outerworlds, Fallout4, a hlavne Nwn2, ktery jsem zatim nejdal dotah k Shandra's Farm.

        Pak taky Planescape a Torment, ale to nevim, kdy  a jak se k tomu dokopu.

        Asi uz jsem skrtnul PoE2, Pahtfinder. S tim asi moc nepocitam.

        Tech her je fakt strasne moc, navic kdyz jeste clovek z nostalgie hraje ty co uz dohral. 3x tydne straming XCom2 taky neco zabere.

        No a pak tech veci co cloveka zdrzujou od gamingu je taky dost, prace, stavba domu, ostatni konicky, fotbal, hokej, pivo, party,  pokud se nedoziju klonovani tak holt asi vsechno nestihnu :-o

        • Derp_1337

          Nepoužívej acronym PoE. Často dochází k záměně Pillars of Eternity a Path of Exile. Obě hry jsou velmi úspěšné, tak to není jednoduché rozlišit, kdo o čem mluví.


          Navíc brzy vyjde Path of Exile 2, takže acronym PoE2 bude taky velmi matoucí 😬

          • LadaVanBar

            To me nenapadlo, budu se na to snazit myslet 👍🏻

        • taky už ve svém věku moc nehraju. Spíš si pečlivě vybírám, co budu hrát - teď mám v hledáčku pouze BG3 a Cyberpunk2077, nic jiného. Ale tenkrát jsem měl určitý zdravotní problém, kdy jsem byl pár měsíců v PN, takže jsem měl na hraní čas. Outerworlds je dle mého skippable, Fallout 4 jsem nehrál a ani nebudu. NWN2 je určitě lepší než obě tyto hry, zejména datadisk Maks of Betrayer. Pathfindera bych si chtěl taky ještě zahrát.

          • LadaVanBar

            diky za tip, clovek to musi nejak filtrovat :)

            Ja prave ted dohanim resty, pac se mi sesla "uzasna"  kombinace - rozchod s divkou + home office + tromboza ( u ty je mozny, ze mi neudelal dobre ten homeoffice + asi prodelanej covid po navratu ze sluzebky v Parizi na konci unora). Uplne se mi otocil pomer outdoor/indoor 30/70 (driv 70/30)  aktivit za posledni dva mesice.

            Cyberpunk samozrejme a must play, tesim se jak malej Jarda, kdyz oznamili odklad, tak jsem to psychicky nevydrzel a aspon poridil nejaky merch, aby mi to cekani lip uteklo. Ale nahypovanej jsem slusne, doufam, ze toho nebudu litovat, ale zatim kuci polsky mi dycky udelali strasnou radost, tak jim verim.

            • Maxianimal

              No hezky sis tu postěžoval :D Od toho je hospoda a kamarádi, ne random člověk na diskuzi...

              • LadaVanBar

                Reakce na příspěvek:

                To neni stiznost, spis takova kuriozita - a mozna trochu i warning, ze homeoffice a covid dohr jsou riziko, doktor co me vysetroval na ultrazvuku rikal, ze tyhle zdravotni trable jsou ted mnohem castejsi, kvuli zvysenymu vysedavani lidi u PC doma casto na "nekancl" zidlich + c-19 prej hodne poskozuje cevy i u mladsich rocniku nez jsem ja, tak se davam jako odstrasujici pripad.

                Jinak  beru to jak to je a vsechno zly je k necemu dobry, aspon dozenu ty gamingovy resty, ktery uz jsem myslel, ze nedam ;) 


  • Houdini

    No noo nooo noooooooo :(

  • Maxianimal

    Škoda, že to vypadá jako jejich odložené Original Sin 3. Na chlup.

    • DOS2 jsem nedávno dal druhou šanci a dohrál to do konce. Nakonec to byla celkem dobrá hra (9/10), i když 3. a 4. akt už jsem se do toho trochu nutil (ten samý problém jsem měl u DOS1). Někteří hráči hyperbolicky prohlašují, že DOS2 je nejlepší RPG všech dob. Jako někdo kdo hraje RPG hry od poloviny 90. let s tím nesouhlasím, i když musím uznat, že DOS2 se některým těm starším RPG přibližuje. Spíš je to takový závan starých časů do dnešní doby.  Pokud bude BG3 stejně dobré jako DOS2, tak si nebude na co stěžovat. Navíc tam budou mindflayeři !

      • Maxianimal

        Hele, tak já se hlásím k těm, pro které je DOS2 také jedna z nej RPGček, co jsem kdy hrál. Lariany mám rád. Baldurs Gate jsem želbohu nehrál, i když jsem ročník 87. Nebyl komp, byl jsem dřív spíš konzolista (PS1/PS2), pak se to někdy v roce 2003 přehouplo na PC. A dohánět resty jsem v tu dobu neměl na pořadu dne. Ale prostě mi připadá, že BG3 vypadá jako DOS3, kt eré odložili právě kvůli BG3. Snad se mýlím, minimálně ty rozhovory vypadjí lépe, abych zas jen nehanil.

        • Proč vlastně všem tolik vadí, že to vypadá jako DoS3? Jak by to teda mělo vypadat? Jako BG2 v lepší grafice (zahrajte si PoE)? Je podle mě naprosto logický, že hra od Larianu bude vypadat jako hra od Larianu, zvlášť když DoS1+2 pro ně byly masivní úspěch v mainstreamu.


          Já obecně nemám rád takovýto fanouškovský brblání. Počkám si až to vyjde a nepochybuju o tom, že to bude fantastická zábava, ať už se to bude podobat čemukoliv.

          • Maxianimal

            "Proč? Protože DOS má nějaký výtvarný styl a BG má jiný. Tohle prostě vypadá, jako by vzali rozpracovaný DOS3 a dali na to nálepku BG.  Na BG je to moc juchachej, barevný, lesklý. U DOS to nevadí, tady hrozně. 

            "hra od Larianu bude vypadat jako hra od Larianu" no, podle tohohle to vypadá, že máš rád takový ty nekonečný série alá CoD nebo Assassins Creed. Ty taky vypadají 10 let stejně, s malými obměnami.  Z toho už jsem vyrostl. Vypadá to jako jiný, jimi opuštěný projekt s nálepkou BG. Hra to asi (díky DnD pravidlům, které ale Lariani nevymysleli) bude skvělá, ale ten art style je absolutně mimo.

        • Lariani mají takový zvlášní styl, který kombinuje docela temná témata s humorem a omalovánkovou pohádkovou grafikou. Hrál jsem Divine Divinity, Ego Draconis i DOS1+2. Neškodilo by, kdyby ty jejich hry měly trochu temnější a serioznější atmošku. Zvlášť k tomu BG3 by se to hodilo - Podtemno, Mindflayeři atd. Uvidíme co z toho vyleze.

          • KrPa

            tak prvni DD tedy bylo hodne temne, temez bez humoru a zadne omalovanky, vlastne BD a DD2, experimentovat s grafikou a humorem zacali az u dragon commandera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit