Přejít na výpis diskuzí
Lariani posunuli vydání Divinity: Original Sin na "jaro"
24.2.2014 | Petr Poláček
10 příspěvků
-
hra je super ale potřebuju poradit hned na začatku.začal sem novou hru a na plaži jak tě to zavede k te první jeskyni tak nevím v te jeskyni jak se dostat přes ty první dvě desky co otvírají ty dveře,šlapnu na ně a nevím jak to udělat aby zustali zamačklí.když dam na ně nakej předmět tak nic.porad te tady .předen díky
-
Jo jen tak mimochodem. Hudba v Divinity: OS je podle mě naprosto skvělá. Báječně dobarvuje atmosféru. A hudba v menu s obrázkem muže a ženy je neuvěřitelně romantická / nádherná / uklidňující. Prostě něco božského *14*
-
Těch 30 euro za to stojí.
-
PRvni Divine Divinity je dost navykove RPG ja ho mam nekde na HDD rozehrane ale uz dlouho sem to nehral odkdy mam novejsi comp, ale asi zacnu zase, si pamatuju to je obrovske RPG sem hral desitky hodin a z hlavni dejove linie jsem splnil jen par ukolu jinak jsem si delal co sem chtel vedlejsi ukoly dungeony atd
-
-
Caro Divinity (hlavne prveho Divine Divinity) je hlavne v jeho negenerickosti. Uz po prvych minutach zacnes mat pocit, ze svet v ktorom sa pohybujes je niecim zvlastny. Nebezpecie ciha v roznych podobach, nikde nemas pocit absolutneho bezpecia (prizraky, zombie, upiri terorizujuci svet).
-
Takže když to shrnu, nikam daleko ses nedostal a dlouho jsi to nehrál, hodně návyková hra:D
-
-
Ten svet je hodne otevreny, muzes udelat temer vsechny vedlejsi ukoly aniz by jsi udelal prvni hlavni ukol.
-
-
-
Moje první podpořená hra na KS. Super investice!
-
-
Toto bola tiez moja prva hra na KS. Larian sledujem uz od prveho Divinity a patri medzi moje TOP herne studia. Z alfy Divinity: OS (nechcem si "pokazit" herny zazitok z plnej hry preto som hral len cca 3 hodiny) mam velmi dobry pocit, taky aky som nemal z hry uz davno.
-
-
skoda, ze tak svou a peknou stylizaci postrada Wasteland 2