Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taková "drobná" oprava do recenze. Ten příběh né že "působí trochu zmateně a nedodělaně". On prostě nedodělaný je, kapitoly 10-12 budou přidané časem. Release prostě nebyl o hotové hře, jen byly zrovna příznivý čísla pro její vydání :).

    Trochu s křížkem po funuse, ale třeba se najde eště jeden blázen, který si užívá příběh v arpg a přečte si mé varování. Pro mě to je dost velké zklamání a momentálně velká ztráta chuti pokračovat v endgame grindu.

  • Ja hru kupoval v dobe bety pred 3 lety, no a kdyz porovnam dnesni stav hry, tak to je nebe a dudy, je pravda ze tahle hra mela a ma tech. problemy servery, latency atd, uprimne ktera ocekavana hra nemela, ale zde je neustale videt, ze na tom makaji a porad vydavaji dalsi patche a zaplaty. A az se vrhnou jeste vice na endgame hry, tak to bude pecka, tim sem si naprosto jist, jelikoz vyvojari naslouchaji komunite a hru delaji pro nas hrace narozdil od jedne nejmenovane korporace, ktera prodava kone za 65 EUR ...  PS pro znale veci, nejakou dobu vyvojari testuji novy zpusob crafteni legendarek, ve hre jiz ted existuje mec, ktery pada z maga co dava experimentalni veci a kdyz si ho oblecete a do craftu date exalted mec, tak vam prihodi na tu legendarku 1-4 afixy a to muzete delat do nekonecna, coz by v budoucnu melo byt rozsireno na dalsi specialni zbrane. 

  • podle toho co čtu (na redditu a tak různě), tak za nejlepší arpg je považován Grim Dawn, potom Last Epoch nebo Path of Exile (tady je prý problém velká komplexita a neživotnost spousty buildů), a Diablo je až někde v závěsu.

    • Objektivne je PoE asi fakt nejlepsi, bohuzel pro me je tam hodne negativni fakt, jakym zpusobem je resene obchodovani a herni mena. A ty nejlepsi veci proste jinak nez nakupem od hracu nemas moc sanci sehnat, nebo ti to bude trvat 100x dele.

      Oproti Epochu je tady ale PoE silenych 10 let a proto toho obsahu je tuna. Takze se uvidi, kam to Epoch dotahne.

      Grim Dawn me moc neoslovil, hral jsem ho kdysi, mozna dneska je zase nekde jinde.

      • "Objektivne je PoE asi fakt nejlepsi, bohuzel pro me je tam hodne
        negativni fakt, jakym zpusobem je resene obchodovani a herni mena. A ty
        nejlepsi veci proste jinak nez nakupem od hracu nemas moc sanci sehnat,
        nebo ti to bude trvat 100x dele."

        pre toto som do PoE nedal vela casu, ta herna mena tam vazne chybala..neviem ako je to teraz, hru som nezapol uz cele roky...

      • ja znám dobře jen 3 arpg - Diablo 2, Titan Quest a Grim Dawn. V GD jsem nechal stovky hodin a dohrál hru na nejtěžší obtížnost. Jako většina těchto her, první obtížnost je jen takové rozehřívání, ta skutečná hra začíná až s druhou obtížností. Docela uvažuju jestli teď skočit do Last Epoch. Hra byla několik let v Early Access, takže by to neměl být nedodělek. BTW, Grim Dawn má dostat další expansi - Fangs of Asterkarn

  • Znesvetitel

    Diablo 10 better. Change my mind.

    • MATYNIKY

      Co je Diablo 10 better?

      • Pán bude z budoucnosti. Desáté Diablo bude prý lepší než LE...  jen škoda že jsme teprve u čtyřky no :(

        • Nejspis myslel - diablo 4 is 10 times better

  • Super hra. Co se týče stability a nahrávacích času ta už cca několik dní zpět je to vcajku. Jinak doporučuji CoF. Jsem už rank 10 a je to hukot.

  • kkING

    Last Epoch je vyborna hra se spoustou moznosti. Porad si myslim, ze na combat a pocit z nej je Diablo 3 a 4 lepsi hra a na grafice proste vidite, ze to delalo velke studio, ale ve vsem ostatnim je Last Epoch lepsi a kompletnejsi hra.

    Diablo 4 v soucasnem stavu je za me horsi a mene zabavnejsi, nez Diablo 3 v posledni sezone (obzvlaste pokud jste na D3 nesahli delsi dobu). Last Epoch je pak jeste o krok dal. 

    Za me proste Blizzard zamerne do hry nepridal veci, ktere planuje pridat v datadisku a doufa, ze sezony to utahnou.

    • "Za me proste Blizzard zamerne do hry nepridal veci, ktere planuje pridat v datadisku a doufa, ze sezony to utahnou."


      toto-TOTO!

      jak je na tom LE? kolko moznosti looto je tam oproti povedzme D2?  podla toho co tu pisete je malo setoviek, menej nez v D2? (kedze D4 aj niektore ine veci proste zamerne nema)

      • kkING

        Moznosti customizace je opravdu hodne, nekde pul cesty mezi D3 a Path of Exile. Zatimco Path of Exile bych nikomu nedoporucoval hrat prvne bez guide a pak si teprve neco zkouset, tak Last Epoch je presny opach. Pokud clovek umi anglicky a nedela mu problem cist, popisky, tak presne vidite co ktery spell dela, ktery affix, suffix u itemu je pro spell vhodny a jak si pri crafteni predmet upravit. Moznosti lootu je diky craftingu opravdu hodne a v endgame uz je lepe si pomahat loot filtrem, ktery se opet snadno nastavuje.

        Mam nahrano asi 30 hodin dve postavy, setovky jsou, par jich mam, ale nezdaji se byti tolik silne, ale zatim sem si nechtel kazit hru tim, ze se budu divat co za item mi muze padnout a minmaxovat. Mam svuj build a ten funguje dobre i v endgame a ze hry mam mnohem vetsi radost, nez kdyz bych si hledal build s navodem. Toto bych doporucil kazdemu na prvni hrani, neni to zase tolik slozite ...

        A pokud uz je to pro vas slozite a nechce se vam cist ingame "manual" kde je opravdu vse, tak neni problem najit video guide, ktery behem par minut vse vystveli a snadno se pochopi ....

        Jak jsem psal vyse kdyby meli vyvojari Last Epoch moznosti blizzardu a do hry dostali ten pocit  combatu, ktery je proste v Diablu 2,3,4, ... o fous lepsi, nez u konkurentu, tak je to za me 10/10 a to nebudu mluvit o nekonecnem mnozstvi zalozek v truhle a offline rezimu.


        • mno, co sa tyka nekonecnej truhly, u mna sice znie lakavo ale ako herny kleptoman v takychto hrach, nevidim problem zaplnit hocico :D

          cist popisky nevidim ako problem, pokial to nie je ako v D4 (spominam na jedno video od Carbonu kde si barbar listoval co je asi lepsie v loote )

          • Vyhoda LE je v tom, ze proste vyvojari vzali veci, ktere lidi maji radi a rovnou bez kecu je tam pridali, ale zaroven je neudelali moc HC.

            - vetsi variabilita skillu - prask to tam                                                        - veeelka bedna - prask to tam                                                                  - dobre vymakany crafting - je tam

            - system pro hrace, kteri radi nachazeji veci sami - no jasne

            - system pro hrace co radi nakupuji a obchoduji - bez problemu

            - chcete gamblit ? - proc ne

            - vsemozna povolani od startu - jasne, prece nebudeme cekat na datadisk abychom pridali nekra

            - pseudo offline rezim, kde vas na HC nezabije pad serveru - samozrejme

            - variabilita itemu od klasiky po veci, ktere si vylepsite zabijenim monster

  • Na to hodnoceni jste prisli jak? Za me naprosto priserny a prekombinovany strom schopnosti. Nekdy mene je vice.

    • Reeki

      Kdybys uměl alespoň trochu anglický a měl něco v arpg nahráno, tak tady nikdy takový blábol nenapíšeš.

    • Tak jasně...někomu stačí když si u Fireballu může vybrat jenom větší damage nebo větší crit a je spokojený protože nemusí přemýšlet. Pak jsou tady lidi ktěří hrajou akční rpgčka kvůli těm možnostem kterých má LE hodně a rádi u toho aspoň trochu zapojí mozkovnu. Pro ně to bude prostě devítková hra... to není tak těžké pochopit ne? Nebo proč ta první otázka? (:

      • Osobně hraji hry, abych se odreagoval a pobavil, užil si to. Což studování milionu různých dovedností nesplňuje. Necítím potřebu si tímto způsobem dokazovat svoji nadřazenost nad ostatní.

        • Hraju hry ze stejného důvodu...abych se odreagoval a pobavil jenomže to znamená u každého něco jiného. Já se odreaguju a pobavím tím že u hry jako je LE aspoň trochu zapojím mozek a vymyslím sám build který funguje. A nevím proč bych si tímhle způsobem dokazoval nadřazenost? Jako že mě u akčního rpgčka baví přemýšlet tak jsem lepší než lidi co tyhle hry hrajou z jiných důvodů? 

        • Reeki

           Nechceš u her přemýšlet, tak pro tebe je D4 jako stvořené, pro hráče s mozkem a variabilním stylem hraní u kterého se také  baví je LE, je to jednoduché.

          • Z mozkem? Ty hodne riskujes na svoji postavu. davej si bacha

            • Nooo....tak existují lidi S mozkem a pak Z mozkem. Řekl bych že riskují spíš ti Z mozkem ale to by byla debata na dlouho (:

  • Peca

    Dohrál jsem to. Rozhodně to není špatný. A rozhodně super cena, na rozdíl od Diabla! 

    Za mě osobně velmi málo setových předmětů a endgame mně nějak moc nebrala. Ale chápu, že je to silně subjektivní. 

    Obecně herní mechanismy výborné, možnost si dělat předměty na přání je fakt supr, skill tree na jednotlivé specializace taky paráda.  Jen bych ocenil kdyby mutually exlusive options zašedly (třeba +1 Wraith je vám už úplně k ničemu pokud máte celkový cap na 2). 

    Ale to se asi doladí časem :) 

    • tomekbobek

      S těma setama musim souhlasit + neni moc velká variabilita vzhledu zbrojí, ale to už se fakt snažim hledat, něco dalšího, co bych tomu vytknul :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit