Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja sa spytam, kedy to vlastne vyslo na STEAMe? (zatial som mimo moznosti ist na STEAM). lebo radovat sa po dvoch dnoch (cca povedzme) mi pripada predcasne, tych 7dni/14 mi pripada opodsatnejsie.

    +ja ako Slovak mi pripada ze pokial sa jedna o CZ hru, na CZ strankach sa automaticky prida bod k dobru . Nebrat to zle ale tak sa mi to javi uz cele roky :) a toto je dalsi pripad toho, uvidime ake znamky to dostane casom, ale 9/10 je mozno o to jedno cislo viac nez by malo byt.

    ale osobne som hru nehral, ani nemam zaujem, kedze to nevyzera na "moju salku kavy" :) cize mozno je ozaj taka dobra ale 84/100 mi nepripada ako 9/10...

    peace ;-)

    • Recenze po dvou hodinách hraní na hru, která má cca 40 hodin, nejsou úplně reprezentativní, to je fakt. Ale na Metacritics to má celkem slušných 83/100 taky a na slovenských stránkách to dostalo 9/10 jako tady 😉.

      Osobně jsem trochu skeptičtější (ovládání trochu nemotorné, v některých ohledech zbytečně složité a prý je to pak trochu repetitivní - ostatně to je i XCOM a podobné hry, takže se tolik nedivím). Ale zatím jsem hrál jen demo. Mám objednanou fyzickou kopii, ale dorazí až někdy před Vánoci 😠 (snad).

      • vies co, citam len jednu SK stranku na hry. cize nemam prehlad kolko to dostalo u "nas" :D Ale preferujem games.cz co sa znamky a recenziii tyka, kedze tu len tak dostat 9/10 vidim zriedka nez na tej SK stranke.

  • medveddd

    Nejedná se náhodou o nejprodávanější u nás?

    Když si dám Top Sellers, obě hry jsou v top 10, ale když si dám GLOBAL Top Sellers, Last Train se propadne na páté místo a ETS2 na 21.

    Podle rychlého Google searche to vypadá, že Top Sellers jsou jen v naší zemi a Global je...no, global.

    • OsamaBinBowlin

      To je tak vždycky... Podle toho v jaké si zemi, tak ti to ukáže top tam. Ale i globálně je to velice slušný výsledek.

      Kolikrát si zapnu VPN a projíždím si co je kde populární, a občas narážím na klenot v topu v zemích, kde bych to nečekal.

    • nightborne

      Jo, máš samozřejmě recht a já sem slepec. Upraveno, dík za upozornění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit