Přejít na výpis diskuzí
Last Year zkouší kombinovat asymetrický multiplayer s vyvražďovacím hororem
5.11.2014 | Aleš Smutný
16 příspěvků
-
Zní to zajímavě, ale pochybuju, v multiplayeru půjde vytvořit strašidelná atmosféra. Já bych daleko radši viděl něco jako kooperativní Alien Isolation se slasherovým vrahem.
-
Kdo hrál jakoukoliv horor hru v co-op ví o čem budu psát.
Pokaždé když ve hře máte někoho, kamaráda, známého. Se kterým si budete povídat během hraní, totálně zničí atmosféru hororové hry.
Další mínus k tomu, že lidi se nemůžou bát ve hře dalšího člověka.
Nápad dobrý, ale koncept k proveditelnosti je nereálný. -
-
nebo naopak když se do tý hry oba vžijete a nebudete offtopicovat tak to může bejt pecka
-
-
Sice to vypadá zajímavě, ale mám dost neblahý pocit, že to bude zaříznuto rovnou v kolébce, a nikdy to nevyjde.
-
"nejzajimavejsi bude", az nekoho napadne si hru zahrat v realu.
magoru se najde vzdycky dost. -
-
A co teprve takový Hatred :-D
To bude magorů v ulicích..
Popravdě se na obě hry těším a doufám že vyjdou. -
-
HATRED bude pecka, prostě frustrace... ze dne se obrátí v hezkej masakr ve hře.
Pak se dá i snadno ztotožnit s hlavní postavou, nebo ne bude to šumák. Hlavně že krev poteče proudem.
-
-
-
Celkově zajímavý nápad, ale to despawnování se mi vůbec nelíbí.
-
panebože panebože to bude nejlepsi hra na multiplayer to bude husty ten multiplayer... no tak to bude sranda to parit s kamosema ale asi si to nekoupim PROČ:dost strasidelny ale asi by to stalo za vyskouseni
-
-
co sis to dal za matroš? *1*
-
Jakou strašidelnou pařbu, si hrál/nehrál?. Ten námět je naprosto parádní. Horor no tak strašidelný většinou bejvaj ho.
-
-
*14* Vím že je to předčasné... ale už jenom si o takovémhle projektu přečíst i kdyby nevyšel. Prostě fandovy hororu srdce zaplesá.
Hlavně at to není, jak ve filmu že nějaká kur*a, zmákne vrahouna s prstem v nose nebo vrahouny. To mne vždy celkem dokáže nas*at. Když to takhle končí... tady to snad myslím ani nehrozí. -
-
Tím slovem začínající na K myslíš prostitutku?
-
-
originální, ale bojim se, že to bude vypadat spíš zábavně,než lekačka...pokud za vraha bude hrát nějakej trollík..
-
Nemyslel autor asymetrický a ne asynchronní multiplayer?
-
-
Myslel, díky :) Termity se přehodily v drahách v mozku...:)
-