Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    ...a nez se rozjedou nejake spekulace o upadku Rockstar, dodavam, ze dle svych slov opustil firmu hlavne proto, aby se mohl starat o svou sestru trpici rakovinou.

    • To ale nic nemění na tom, že u GTAV se na single DLC už vyprdli úplně (a ze struktury misí bylo docela zřejmé, že se nědo dál plánovalo - bez DLCčka jaksi nemá smysl levelování heist parťáků a golfové hřiště je bez návodu jak naexploitovat peníze stále nedostupné - prostě je z toho cítit, že tam určitý obsah schází). A z Online udělali postupně Free2pay plný paywallů a pay2win systémů. Takže ono je zřejmé, že ta firma přechází taky z modelu "nejlepší kultovní singl hry" na "game as service" plný agresivních mikrotransakcí.

      Jako rozhodnu budu u jejich další hry dost opatrný.

      • twicer

        Se stím smíř, člověk by čekal že po více než 5 letech tyhle single player DLC výkřiky utichnou a ono ne.

        GTAOnline je a bylo prostě jen další MMO, kde místo levelů a lepšího brnění vyděláváš peníze, které utrácíš za různé hračky.

        Když si pak člověk srovná časovou náročnost na získání výbavy která tě udělá konkurenceschopným, tak ztoho vychází GTAO 10x lépe než wow, gw2, nebo black desert kde ti to zabere klidně půl roku a víc, přitom unich nikdo paywally a pay2win mechaniky nezmiňuje. Fakt záhada :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit