Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1440p a hlavne 144Hz monasy je prokleti/Pandorina skrinka (jednou vyzkousis a smitec) kterymu se dal vyhybam a zustavam u 1080p a 60 Hz :))

  • Přemýšlím o něm. Mam starší Legion s rtx 3060 a jsem spokojenej,ale už se občas u nových her zadýchava. Pokud vám stačí ve hrách 60 fps, pomáhá proti tomu hluku a teplu snížit v nvcp frekvenci panelu na 60hz. Pak můžete hrát i když jste s někým v místnosti 🙂

    • Pavel Makal

      Rozhodně, tohle řešení funguje. A musím teda ještě dodat, že i když jsem zvyklý hrát v maximálně 60 fps (k desktop PC mám jen 60Hz 4K monitor a na konzolích víc nevymáčknu), tak ta úžasná plynulost kurzoru ve Windows je fakt návyková :))

      • LessPh

        Copak Windows, ale co teprve hry... ja mam limiter nastaveny na 90FPS ve hrach, obcas pritvrdim v titulech, ktery jsou rychly a tezi z vyssich Hz /FPS... cesta zpet na 60Hz / FPS proste neni mozna..

        • MalyZeli

          Já si pořídil 144/160hz 4k monitor, a paráda, u některých her si teda taky zamknu snímky na třeba 80, zvlášť u SP her kde klidně stačí těch 60, abych zbytečně nevytápěl pokoj při 450w na GPU, ale člověk si zvykne, a mám problém sednout k PS5 a pustit jakoukoliv hru ve fidelity režimu v 30 FPS, jak sem s tím nemíval problém na konzoli, tak teď prostě ani prd. Takže musím koupit novější telku abych aspoň mohl využít VRR. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit