Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheRKD

    Má svoji specifickou cílovku, celkem niche. Imho spousta lidí bude argumentovat, že za tuhle cenu jde koupit iPad. Ale obrazovky klasických tabletů svítí do očí. E-ink ne, neskutečně příjemná technologie. Nezpůsobuje únavu očí, obrazovka je klidnější, statická. Vážně jak potištěný papír. 

    Většina nad tím máchne rukou, ale uživatelé, co na podobné věci slyší, budou spokojeni. Jen musíte zahodit barvu mno. (I když i barevný ink je na trhu, jen se nikdy moc neprosadil.)

    Není to zábavní centrum jak barevný tablet, ale skvělý digitální poznámkový blok nebo skicář. Sám bych jeden chtěl, ale mám stále jen klasické, papírové. 

    Rozdíl v ceně, skicář jsem koupil za 39 Kč, tenhle stojí 10K. Asi se bez něj ještě nějaký pátek obejdu, chjo :D

  • Za tu cenu můžu mít iPad s Apple Pencil, jen to nebude mít e-ink. Ale je to pěkná hračka. Ještě by bylo super, kdyby to mělo nějaký jiný os než android.

  • Veskoslav

    12 táců...Pokud člověk chce pero a kryt. Nejdřív přepálený monitor, teď toto...Chápu, že v redakci jste dostali drahé hračky na hraní, ale chtělo by se to zase vrátit na zem...

    A po zkušenostech s Android čtečkou už nikdy více...

    • Vlastním Onyx Note Air 2 na Androidu a nemám s ní nejmenší problém. K Pocketbooku už bych se nevrátil. Ty možnosti nastavení kontrastu, tloušťky a přesné velikosti fontu jsou pro moje oči fakt návykové.

      • unicz

        Mám také a stal se mi denním pomocníkem, až jsem to nečekal 🙂

    • Hidden

      V cem je problem? Funkcne a vlastnostmi podobna zarizeni stoji podobne, takze se nemel Smart Paper recenzovat vubec, aby nekoho nepobourila jeho cena? Ja tuhle recenzi docela uvital a i kdyz nakup neceho podobneho neplanuji, prisla mi uzitecna pro rozhled.

      • J.V.Stalin

        Toho si nevšímej. Být Veskoslav je spíš diagnóza.

  • vonTossis

    Remarkable 2 za osm a půl? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit