Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohu se nekoho zeptat jestli ta verze Trine 2 co je ted v Levelu ma v sobe cestinu?
  • risa2000
    Level v el. podobě jsem ještě neviděl, ale chtěl jsem, a tak jsem zkoušel ty čtečky a zjistil jsem, že na mém telefonu (Note 2) mně ani jedna nevyhovuje. Jedna je tak těžkopádná, že to nemá cenu a druhá je sice o něco rychlejší, ale pořád je to strašně krkolomné - trefovat se textem do výhledu. Možná, že na tabletech s velkým displejem to jede OK (nebo na PC) ale tohle mne docela zklamalo.

    Myslím, že bych dal přednost nějaké formě, která by měla jen holý text (nebo byla schopná se do něj přepnout), kde bych si články četl podobně jak knížky na e-čtečce. Chápu, že grafický vzhled je neoddělitelná část časopisu, ale pro malé displeje to prostě není praktické - podobně jako PDF. Škoda.
  • A jinak to s tou hrou zdarma nekdy i pro konzole to neni az tak zly napad. Podle min 2x do roka by mohla vyjit na PS3 a 2x na XBOX, ...
    • Jack1947
      Jo, jenze by to asi moc neslo bud by to byla starsi hra ktera ma cenu rozumnou, nebo levnejsi jenze levnejsi a to by vetsinou stala za prd. Myslim ze tohle asi ne , mimoto tedy ze to je casopisd primarne urceny hram na pc a vseho okolo. (Kazdy pckar konzole nema? he)
  • Ale mohli dat 1 cislo zdarma aby si kazdy mohl vyzkouset, zda mu to bude vyhovovat.
  • A co win phone?
  • Jack1947
    Je to vstricny krok, pro lidi co jim vadi papirove vydani nebo proste maji radsi kdyz si to moohou precist takrka vsude (nemluve, ze se usetri nase skomirajici lesy tedy i ekologictejsi) takze ma na vyber ted uz kazdy bez rozdilu. *4* Verim ze to bude mit uspech.
  • tonnymontana
    prijde mi ze 80kacek za elektronickej casak i kdyz je tam hra je opravdu hodne a urciote bych do toho nesel, uz jsem chtel napsat straaaasne kritickej nazor kterej by vas strasil jeste mesic ale pak jsme se dostal k bodu ze kazdy papirovej kousek bude mit kod na ten elektronickej coz je podle me bomba krok. treba ja rad ctu casopis na zachode ale do auti ci na cesty se moc nehodi, preci jen je velkej a clovek si radsi vezme netbook s knihou popripade tablet. ted uz si muzu casopis docist i na cestach coz je super:) nevim jak je to ted ve skolach zda dovoluji tablety nebo jak to tam maj v institucich uz nejsem dlouho ale myslim si ze i skolakum to udela radost kdyz si o prestavce budou muset rozhodnout zda opsat ukol nebo precist uvahu :) GJ jen doufam ze to vydrzi alespon rok:)
    • dát 80Kč za něco, s čím si někdo dal nemalou práci, plus plnou hru (která momentálně na Steamu stojí 16,99€, jen tak pro zajímavost) ti přijde hodně? zajímavý...
  • to bylo reci ze se e-verze delat nebude a jakej je to nesmysl a najednou je tady. asi nekdo v redakci pochopil ze vyvoj de kupredu a ne dozadu.Hlavne kdyz sem to psal kdyz zacal level znova vychazet tak sem schytal hate jak svin.
    • ucho
      redakce od samého začátku říkala, že e-verzi řešit bude a zjišťovat tam možnosti, jen že na to není hned na začátku čas.
  • Daniell605
    Zlaté časy Levelu mini *4*
    • tak tak...teď jsem ze zvědavosti jedno číslo vytáhnul z poličky, pamatuju si, jak se v jednom podcastu rozebíralo, že si lidi stěžovali na malá písmenka, že se to špatně četlo a tak... já se svými dioptriemi jsem s tím neměl nějak větší problém, ikdyž vzpomínám si, že když jsem ještě jezdil vlakem brzo ráno do školy,v tom pološeru vagónu to nebyl žádnej med číst *1* ikdyž jeden problém is vlastně pamatuju... u jednoho čísla se mi po přejetí prstem po stránkce nějak rozmazával tisk, vím, že jsem si na to šel dokonce stěžovat do trafiky, chudák prodavačka *1*
  • papír je papír.pokud bych ho chtěl el. tak ho nemusej zachraňovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit