Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já hraju prostě radši hry, kde postavy mluví...mají vlastní charakter. Jsem za rozhodnutí autorů rád.
  • Dialog jako forma vyprávění příběhu ? Hmmmm .... Das Schwarze Auge , Drakensang: River of Time ......
    • A tam mi to jako méně efektivní nepřipadalo .... *14*
  • Nesnáším, když postava tupě mlčí. Např.: Dead Space ani mňauu. Dead Space 2 postava pěkně mňouká a hnedka pro mě hra skočila na vyšší úroveň. Že do hry vývojáři strčí němou postavu je lenost, ne vyšší účely za které se jen vymlouvají. To by mě zajímalo, jakou výmluvu si připraví na Gordona Freemana.
    • Hairy_Ass
      Na Freemana si žádnou výmluvu připravovat nemusí, naopak bych to byl konec série, když by Gordon začal mluvit, to prostě nejde! *15*
    • Malleth
      Lepší když je postava ticho než když mele zbytečný nesmysly
      • Možná, ale na takovou hru jsem ještě nenarazil.
  • Malleth
    Taky vám příjde ta holka tak strašně zdeformovaná?
    • říká se tomu "výtvarný styl hry" :) Ne všechno musí mít ultra-realistické obličeje. Levine se o tom v nějakém rozhovoru zminoval.
    • El-Bravo
      Jako Chucky tvl :P
    • Jj ma ksicht jak perska kocka...
      • Spíš taková smaženka *1*
      • Malleth
        Tak takový přirovnání mě nenapadlo :)
        Spíš sem myslel že vypadá jak kdyby se autoři nemohli rozhodnout jestli dělají malou holku nebo dospělou ženskou. Tělo má jak Jessica Rabbit a obličej malýho mimina.
        • Takovy evropsky wanabe anime no... mno po Bioshocku 2 a s tema nadprirozenejma schopnostma co bude ta holka mit at se mnou nepocitaj i kdyz to zarucene dostane 10/10 :D
          • Malleth
            Taky mám takový tušení
  • Docela s ním souhlasím, že v dnešní době, kdy technologie pokročili se dá příběh vyprávět mnoha způsoby a ne pouze textovou formou. Samozřejmě je nutno vše důmyslně namýchat a hra bez dialogů taky fungovat nebude. Je to věc co jsem si nedávno uvědomil při hraní Zaklínače jedna - že tam podání příběhu už působilo fakt dost last-gen. Nějaké ty ingame animace, mimika apod už je dnes sakra potřeba.
  • To já se naopak na Bioshock Infinite příliš netěším, alespoň po tom co jsem viděl to dlouhé in-game video z E-3, řekl bych že to zbyla zbytečně moc hektická akce, s tím hopsáním po vzdušných kolejových drahách, kde se hlavní hrdina snažil naskočit na vzducholoď která po něm kropila raketama a všude kolem byli další desítky nepřátel. Ale uvidíme jak to dopadne, nápad dobrý, ale bojím se zbytečně hektických bojů :(
  • Ken Levine je v dnešní době jeden z nejtalentovanějších herních designérů, takový John Carmack herního designu. Na Bioshock Infinite se těším jako kluk a pokud dodržej datum vydání na jaro 2012, bude to přímo natřískané herní období (společně s Max Payne 3 a Mass Effect 3). Huž ať to tu je!!!
    • *malej kluk *7* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit