Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pichpe

Tak zrovna začátkem prázdnin měli akci 20% sleva na nejvyšší verzi, s ní to vyšlo právě na těch cca 13.500,- Kč. Což byla jasná koupě. K tomu 1TB SD karta a kapacita 1,25 TB na RDR2, BG3, Midnight Suns a Mafia DE (I + II) zajištěna 🤣. Konečně doženu resty, když mi děti a žena každou chvíli blokují počítač 🤪.

• LessPh

Já už koupil dva a 2x prodal. Teď uvažuju, že koupím po třetí na BG3.. na malým displeji to bude koukatelný a člověk aspoň neuvidí ty ošklivý skyboxy :D

Škoda, že se to nevejde na 64GB verzi.. nechce se mi platit za 256GB..

• Koupit 64 GB + vlastní SSD (klidně 1TB) a je to ok.

• LessPh

Pak je otazka, jestli radsi nekoupit 256GB verzi... nechce se mi v tom vrtat a jestli je tam par stovek rozdil, tak to nema smysl...

• medveddd

Všechno je víc než v pohodě hratelný z paměťovky za pár stovek.

• LessPh

Diky, na jaky detaily hrajes pri 30 FPS a jak dlouho ti vydrzi baterka?

• medveddd

Zrovna na BG3 čekám, až bude na PS, dáváme hry od Larianu s přítelkyní v coopu na plátně :)

Moje rada byla myšlená obecně - ty paměťovky jsou dostatečně rychlý na cokoliv.

• LessPh

Rozumim. BG3 ja teda na co nejmensim displeji, protoze ty graficky nedostatky a lajdactvi jsou fakt velky.. na mem 32" monitoru na Ultra je mi z toho na zvraceni, na platne si to radsi nechci ani predstavovat. Ale kazdy jak uzna za vhodne. Pozdravuj pani Medvedddovou.. 2x a hluboce😂

• Valve v Evropě dodává z Nizozemska, takže nejsme limitovaní omezenými zásobami pro ČR. Já už svůj mám, ale kdybych nákup ještě zvažoval, zlevněný repasovaný kus by byl určitě lákavá varianta. Je fajn, že vrácené kusy nevyhazují a přiznaně je vrací do oběhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit