Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kralovsky se u toho ted bavim, ale 10 eur bych za to nedal. 2,49 uz jde.
  • taky sem za tech 2,5€ koupil

piratit hru, kterou muzes koupit za polovinu ceny lepsiho obeda by byla urazka autorum...
  • Mám teď sice trochu napnuté finance, ale když byla na Steamu akce, tak jsem těch 2,49€ dal. Nelituji ani eurocentu.
  • Doporučuju, na Steamu dnes byla hra v přepočtu za 60Kč.. sleva se bude určitě opakovat o vánocích!
  • Aha, nepřečetl jsem si ostatní příspěvky. To neva, každopádně hra na PC vyšla a je to fakt parádní věc, takhle krásnou hru už jsem dlouho neviděl. Napadá mě příměr s Another World, to mělo na svou dobu podobně atmosférický zpracování, ovšem tohle je prostě umělecký dílo.
  • Cituji: "(PC verze ani PS3 verze nebudou)."
    Tato "informace" je napsána tak jednoznačně, že si říkám, jestli doma nemám místo PC něco jiného. Možná bych příště napsal něco ve smyslu "dle autorů PC ani PS3 verze nebudou" nebo tak něco. Hru právě na PC hraju :-) Pravda, po roce a něco, ale hraju :-)
  • Naprosto geniální grafika a atmosféra spolu se suprově zakomponovanými puzzly přímo do herního světa trochu připomínající hry od Amanita design, akorát v plošinovkovém stylu. Moje malinká výtka tkví až v možná přílišné vláčnosti, kdy často jdete dlouhou dobu bez toho aniž byste natrefili na puzzle, to vše však vynahrazuje perfektní, určitym stylem minimalistické, grafické podání a dechberoucí atmosféra....určitě doporučuju...(a s gamepadem (tim teď odkazuju hlavně na PC, protože na konzolích moc na výběr není) je to určitě lepší ...*3*)
  • PC verze ted vysla - minimalne je k dostasni na Steamu - a je to fakt dobre
  • Super atmosféra, super hra a mě vyšla na 150 :)
  • je to náhjerná hra, fakt umělecké dílo :) akorát ta vyšší cena no..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit