Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten obal vypada jak concept arty tak akorat a jednou jak tady nedko rikal bude specialni edice to ze budete mit krabicku a v ni DVD.
  • Nevim proč furt každej miluje tu fetku s kapucí Alexe, kterej vypadá jak narkoman... Heller se mi líbí mnohem víc už jen tím, že má lepší hadry a vypadá víc nasraně než narko-amnesik... Prototype 2 bude lepší hra po všech stránkách, doufám, že podobná edice bude i na PC.
    • Lawliet
      možná..ale jedno je jasny ty absolutně nevíš co je cool a co není..
      • kůl?Myslíš, co jako frčí? xD
      • možná, každopádně mi to brečení po alexovi příjde směšný.. Ještě jste ani nehráli za Hellera a už půlka lidí brečí, že chtěj svýho milovanýho Alexe a přitom kdyby v prvním díle hráli za Hellera a ted měli hrát za Mercera, tak budou brečet opačně.. Mě se prostě heller líbí víc a už jen to, že mu alex nepřímo sáhl na rodinu a stojí za tím vším, je pro mě záminka ho klidně zabít. Rozhodně se líp ztotožním s někým kdo má pro co bojovat než týpek s výpadkem paměti, co nemá, žádný svědomí nic a zabíjí všechno.
  • proc cernhroch? ja su hrat za róma jako ja !
  • Veskoslav
    Aneb marketing v praxi:) Věřím, že spousta lidí si to koupí právě kvůli tomuto.

A když se podívám na svou obyčejnou verzi Zaklínače I i II, která obsahuje nejenom herní DVD, ale i knížku+kompletní návod+soundtrack a u II. dílu i bonusové DVD s materiály, tak se musím smát, co tady vydávají za edici....
  • Amylee.Anderson
    A vůbec, zlatej CJ :D:D
    • ezechiel25-17
      No jo, do hry se člověk nevžije, dokud ho do ní nehodí s černochem na kole :D
      • NIGGA STOLE MY BIKE
        http://www.youtube.com/watch?v=t3uAdC6xkEY
  • cotje za hnedku na tom obalu uz aj sem natom cpou? kazdej vi ze it dela sikma/bila a ne hnedka
  • Malleth
    Hlavní hrdina není moc zajímavej a to nemluvim o dost trapným jméně.

Krom toho ten obal je strašně hnusnej
  • Lynch
    Dnes ty „Limitované Edice“ obsahují vážně hodně! „Nový skill“ + videa + avatar, no nekupte to! Dříve měli o dost bohatší obsah i normální, běžné edice. Za chvíli se bude považovat za velmi limitovaný luxus i obrázek na krabičce, ne?
  • Amylee.Anderson
    Mě přijde jako virus hlavní hrdina.
  • Neni to zrovna ten typ hry, kterou bych si předobjednal *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit