Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud by měl někdo náhodou chuť vyzkoušel můj level: http://vita.lbp.me/v/wxnf/topreviews
  • Ja hraju uz par dni vita verzi LBP a je perfektni,s dotykovyma moznostma je to nejlepsi dil v serii,zadna bokovka jak tomu bylo v starem psp.Nejvice se mi libi moznost vyfotit si kamerkou ve vite obrazek a ten pouzit jako nalepku ve hre. Kdo by si chtel se mnou tuto bajecnou hru zahrat tak si pridejte Dejv_CZ
  • Nic ve zlým, ale LBP byl vždycky o tvorbě levelu a online a proto strhnout známku za krátky příběh je u takové hry divné...
    • Chápu, co máte na mysli, ale divné by to bylo, kdyby předchozí tituly nabízely příběhovou část (tedy část vytvořenou autory) zhruba o stejné délce. Rozdíl mezi herní dobou LBP2 a LBP Vita je však poloviční, a to zamrzí.
  • eeeee
    Obavam se, za vetsina her na iOs stoji za starou belu. A pokud si chces zahrat nejakou strilecku, tak jedine rozumne mobilni zarizeni je Vita. Treba Unit13 je paradni hra a paradni vyzva. Takze Vita rozhodne neni zbytecna. Je to luxusni stroj ktery nabizi kvalitni hrani. A jasne, vetsina lidi dava prednost cene pred kvalitou, takze Vita nebude mit tak velke prodeje, alespon ted z pocatku. Uvidime co bude az zlevni a bude mit vice her. Dnes je Vita pro ty, kteri chteji mit to nejlepsi a nevadi jim za to zaplatit.
    • Souhlas.Jestli chci hrát na cestách, tak si koupím Vitu za 6000, než smartphone za 15000. Pokud ne, asi mám něco s hlavou.
      • proc smartphone za tolik ? stačí ipod touch za 4500, 10 hodin výdrž, tisíce her za hubičku + wifi+aplikace pro IOS, kam se naka vita sere, sam mám a jsem zpokojen, a u nas ve třídě má kluk vitu a ubec ji nezapína, nemá co hrat.
  • Skoda tak pekne hry na tak zbytecnou a mrtvou platformu, psv straci smysl kdy z je na trhu ipad a ipod touch, kde jsou desetitisice her, co jsou za ceny od 10ti do 100 kc a nabizeji stejne dlouhy a kvatiltni herni zazitek, nehlede na to ze zarizeni s os nabizeji navic plno dalsich veci diky i praktickym aplikacim a vydrzi 10 ti hodin hrani, kdyby me fifa na psv stala 90 kc jako me stala na tablet, tak by sem do ni sel diky prijemnejsimu ovladani nekterych her kde je gamepad, ale zas heroes nebo the sims nebo TTD se mi hraje mnohem lepe na dotykove 9" nez by se m hralo na psv
    • Srovnávat fifu na iPad s tou na Vitu? LOL :-D. A ty desetitisíce hovadin si nech. Já si radši zahraju plnohodnotný titul, než nějakou krátkou, byť zábavnou hříčku. A pokud už je nějaká hra na Ipad dobrá, zahraju si ji na netu.
      • na IOS je i dost plnohodnotných titulu, Heroes 2, kompletní předelavka stare dobr PC verze, nebo World of goo, taky paradni hra, o strategiích jako TTD, SImcity nemluve a kratka hříčka taky neni uplne pravda, ano hodne her jsou zabavne jednohubky ale npř velmy pekne RPG dungeon hunter 2 je užasne klasicke Hack and slash RPG a herní doba je neco okolo 60ti hodin
  • Nevim proc, ale tehle hre jsem nikdy neprisel na chut. Jako prvni jsem mel psp verzi a rikal si, co na tom ti lide vidi? Ale ps3 je pry lepsi, tak jsem si poridil ps3 verzi a furt nic. Sony mi dala zdarma i druhy dil a ani ten me neoslovil. Je fakt, ze jsem nezkousel editor, jen hru samotnou, mozna ze tvorba vlastnich levelu zabavna je, ale kdyz me pak nebavi hrat ty samotne levely, tak to postrada pro me smysl. Docela me mrzi, ze si to neumim uzit jako jini.
    • Naojzaj skoda, lebo tie veci, co ludia povymyslali v tom editore su neskutocne *3*
  • LBP2 hraju už od vydání (rok a půl, to to letí :-) a hraju prakticky už jenom jí (sem tam si odskočím na moment k jiné hře). Pro člověka s tvůrčí duší je toto must have titul. Tu hru kazí jen jedna jediná věc a sice to, že je určená především pro děti, které si z toho udělali svoje hřiště a tudíž i svůj bordel, což se projevuje na kvalitě 90% úrovní. Ale kdo hledá (no dneska už ani moc hledat nemusí, máme různé spotlighty apod.), najde - navíc není problém najít 20/30ti leté hráče/tvůrce. Takže si člověk najde i ty lidi se kterýma se dá pokecat. Jestli je tu někdo stejnej blázen do LBP jako já, nechť si mě přidá do přátel a vyzkouší moje tamnější kritikou velice pozitivně přijímané úrovně/série. Nick je Unexpecter.
  • InfidelBro
    PSV je strašný fail ...
    • Beru že mít to samo o sobě tak asi lituju. Ale když já neměl ani PSP ani PSX. Teď si užívám Metal Gear 2 (bez Solid, jedničku už jsem dohrál před pár dny) jak nic od doby Commandos. Stejně tak předělané Final Fantasy 1 ... na PC ani TV bych tohle dnes už stopro nehrál.
    • Ja cakam na bielu PSV, co vijde spolu s assassinom
  • tak možný to je vid ale preci jenom je to zlatá kvalitka na ps3 a psvita na vyblbnutí uplne parádní hra a po online užásná legrace :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit