Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem jediny koho na mobilech bavi jen zabavne ale jednoduche hry? Zkousel jsem spousty mobilnich verzi osvedcenych(a pomerne slozitych) titulu,ale na mobilu me to nikdy nebavi. Neni to klasicka herni platforma,ocekavam od toho zcela jinou formu chvilkove! zabavy nez od PC(konzole)
    Co se tyce noveho dilu Longest Journey-nic bych si nepral vice! Serie(jestli se to tak da rict) The Longest Journey a Syberia-jedine dve(respektive 4) adventury ktere jsem v zivote dohral.
    • si borec, ale si to tým adeventurám nandal *7*
      • Jestli to je reakce na me,tak vubec nechapu o co ti jde. Do adventur se nenavazim. Zkus pri cteni myslet.
    • Inquisitor
      S tím výběrem souhlasím, ale pro mě je jednička série Broken Sword. Posel Smrti taky není vůbec k zahození.
    • Zkus celou trilogii Gabriel Knight. A pak si rovnou střihni i Gray Matter.
    • zkus Moment of Silent...
      • oprava -> Moment of Silence
        • Moment of Silence bylo divně zabugovaný, to jsem ani nebyl schopen dohrát ... od stejných autorů bych spíš doporučil Overclocked.
          • zabugovaná ta hra tedy rozhodně nebyla. Overclocked je tedy o poznání horší..
          • Ja dohral Moment of Silence bez problemu, zadnej bug jsem nezaznamenal. Ale The Longest Journey je nejlepsi adventura vsech dob. Moje nejoblibenejsi postavy jsou Vrána (pták:D) a Ben Bandu *15*
          • Dobrejch adventur je hodně, kluci *5*
            • To každopádně!
            • Dobrej adventur je hodne, ale The Longest Journey je jenom jedna.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit