Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOTRO je uz peknych par patku mrtvola ... protoze primo odhani potencielni nove hrace. NIkdo, a to absolutne nikdo, nebude hrat stovky hodin singla, aby se dostal nekam, kde uz nekdo hraje ... pobihat v prazdny a pusty krajine je opravdu povznasejici zabava ....
    • jsi mimo, lotry bylo je a bude hlavne o single a low level expeni, raidy a dungy tu nikdy moc nebyly, za nejvetsi slavy fungovaly max 2 raidy a pvp je jen jedna zona a nic vic po celou historii lotra, hra je spise zamerena na pribeh a svet pana prstenu, kdo chce raidy a dungy, tak at jde hrat wowko, pro ostatni je tato hra idealni mmo, jo a skupinoveho kontentu ma vic nez dost, protoze vetsina raidu a instanci z minulych datadisku je vyskalovana na max uroven, take pokud skutecne nekdo prahne po raidovani, lotro nabizi raid instanci a dungeonu vic nez samotne wowko... a low level zony jsou porad plny lidi, at uz free to play novacku nebo altu starsich hracu.. a ted s hobitama v kinech tuplem.
      • Naprostej mimon ... kdyz budu chtit hrat singla, nepotrebuju hrat MMO, lotro vzdycky bylo predevsim o prochazeni ve skupince ... vsechny pribehovy Qsty jsou nadizajnovany tak, ze je budes plnit ve vice lidech ... jezne ty lidi tam proste nikde nejsou, nez se postava dostane na maximalni lv, tak nepotka ani nohu, a to pri rozsahu map ... je fakt zuzo.

Nemluve samo o tom, ze spousta qstu vyzaduje projit nejakej ten dung, coz se v singlu dela moc dobre ... a chodit dung kvuli splneni qstu o 20lv nizsi ... to je taky bomba. Ani nemluvim o lokacich s elitnima potvorama ... ktery pobijet sam je taky uzasna zabava.

Low lv zony jsou naprosto pusty a prazdny, cas od casu se tam totiz du podivat, a potkat tam zivacka, je zhruba stejne pravdepodobny, jako ze vyhraju prvni ve sportce ... Takze nemel kktiny.
        • Asi hraju uplně jinou hru když potkávam hráče všude. Tys lotro neviděl ani z rychlíku.
        • XorxoxTalarius
          A co takovej SWTOR? To je taky Single MMO a kolik ho hraje lidi :D
          • No o tolik víc než LOTRO jich nebude.

LOTRO jsem měl rád, hrál jsem ho jen rok, ale prostě začít znovu je strašně těžký. Říkají že mají licenci do 2017 ale hra je to někdy z roku 2007 a stárne.. a stárne. Jestli říkají že letos zapracují na mechanikách, tak by musel hodně věcí hodně změnit aby z toho bylo zábavé moderní MMO zase.

A co se týče lidí, lidi to hrajou. Lidi co mají rádi LOTRa to proste hrajou léta a pořád budou, stejně tak Star Trek Online nebo SWTOR. Pro masový publikum to stejně nikdy nebylo jen když byl hype kolem toho.
        • Přesně tak, navíc kdo zažil doby groupových questů v Evendimu a Angmaru, nemůže tvrdit takovou blbost, kterou Dexter vypustil z úst. A v těchto dobách i na běžné questy nebyl problém sehnat partu. Dnes to v těch low level oblastech opravdu zeje prázdnotou. Všichni jsou na capu, sem tam někdo expí alta, ale to je tak vše.
      • Tak takhle přesně si představuju reakci fanboye. *7* Protože jen fanboy může všechny ty vyškálované staré a zjednodušené instance a raidy (které každý, kdo hraje pravidelně projel už tolikrát, až je z toho na zvracení) považovat za opravdový herní obsah. No ale pokud tě baví procházet 30x denně Great Barrows a hodláš to dělat následujících pět let, tak to pak jo, to tvé nadšení chápu. Vždyť je to výsměch, co s tou hrou za poslední dva datadisky udělali.
  • gert
    Konečně, na takovouhle zprávu jsem čekal, už dlouho se rozhoduju, jestli se ke hře vrátím a všude jsem četl, že hra bude končit, což mi bylo líto a navíc se mi nechtělo platit za "mrtvou" hru. Ale ted... Středozem čeká. *4*
  • celoush
    Není mechanika jako mechanismus *3*
  • Je to výborná hra, takže doufám, že ještě dlouho vydrží. *4*
    • To je Dworkin z Trutnova ?
      • Ne.
    • No jestli budou pokračovat v nastolené strategii, tak pochybuju a snad už jim to ani nepřeju, když mají tenhle přístup.
    • XorxoxTalarius
      Mne na ni stve ze si ji nemuzu strihnout za skrety. I ve Third Age pro Total War jsem si podmanil stredozem pod vlajkou Mordoru :D
      • Presne! Me na tom stvalo, ze tam nejsou dve zneprateleny strany (jako treba aliancexhorda, řádxchaos...). A pritom se to uplne nabizelo *10*
        • Shania
          Jedna frakce je největší výhoda této hry, mít obsah rozdělený pro více frakcí je obrovský plýtvání zdrojů.
          • To záleží na hře samotný. Pokud je to ve hře zakomponovaný od začátku a počítá se s tím při vytváření obsahu tak se jim to hodně vyplatí zejména v end game obsahu ( různá pvp mimo arény a možná by byly nějaký lokace, kde by se dalo dobývat různé hrady/pevnosti pro svojí frakci ), ale jelikož LOTRO je dělaný zejména na tu jednu frakci tak teď přidání další by bylo hodně zmateční. Chtělo by to spoustu balančních patchů a hodně velký zaměření na tu novou frakci na úkor přehlížení té první.
      • za skrety nevim, ale urcite se da hrat za orky pavouky a wargy...
        • XorxoxTalarius
          A jinak ork a skret je to same ... slovo skret vzniklo v cestine z elfskeho skirithi coz znamena orkove, tedy skirith je ork.
          To ze treba v dracaku maji goblina, skreta a orka je hrozny. A to uz nemluvim o tom ze tam maji ogra a zlobra (coz je opet jedno a to same).
          • V lotru žádne pvp areny nejsou a nikdy nebyli.
          • A já mám za to že i u tolkiena se rozlišuje goblin (drobnější, treba ti z Goblin townu v Hobitovi) a ork (klasický skřet, jádro sauronovy armády), tedy pak jeste Skurut. Ogre(tedy cesky Zlobr) uz je neco trochu jineho. A pak tu mame jeste trolly :) myslim ze anglictina v tom ma celkem jasno. To až ceské překlady v tom dělají bordel , pojmy zaměňují nebo slučují.
            • Skurut a skret znamenalo jen neco na zpusob rasy, jako je cernoch a beloch.
              Proste aby odlisil ty, ktere byli pod Sauronem a Sarumanem.
            • trollů je tu dost
            • XorxoxTalarius
              Presne tak, prece jenom tolkien polozil zaklad fantasy tak jak ji zname dodnes (tedy muj osobni nazor, ale chronologicky by to sedelo)
        • XorxoxTalarius
          Jo jenze jenom v PvP arenach

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit