Lords of the Fallen 2.0: Největší update přináší co-op zdarma a desítky vylepšení
-
Je to stále také tažké, že keď ste nešikovný, tak na pár rán zomriete?
-
-
Jakože jo, ale zároveň je to lehčí než třeba takový FS Souls hry (hrál jsem jen Bloodborne a Elden Ring). Hra ti víc odpustí. Já to začal hrát pár dní nazpátek, takže tenhle patch přišel úplně náhodně, tak jsem zvědavý na změny, ale zatím to vypadá dobře.
-
-
Prosim Ta, ak to prave hras, mozno mi budes vediet pomoct :)
1. Ako je to s linearitou? Je to v zasade koridorovka? (V tomto pripade by mi vyhovovalo keby ano, ako open world mi staci Elden Ring asi este na dalsich 10 rokov)
2. Ako casto su checkpointy, resp ako daleko dozadu ta to hadze v pripade smrti? Je to znesitelne, ci su to desiatky minut?
3. Navazuje to nejak pribehovo na povodnu hru, ci je to v podstate stand alone?
Diky vopred
-
-
1. Je to lineární hra s trochou explorace, občas si můžeš vybrat z více cest, ale většinou jdeš prostě kupředu předem určenou cestou.
2. Checkpointy jsou celkem častý, hlavně si na určitých místech můžeš udělat vlastní, jen k tomu potřebuješ speciální item, ale ten si můžeš i koupit, takže i když se vrátíš několik minut zpět, příště si můžeš vytvořit záchytný bod.
3. Příběh je úplně samostatný, je tam jen několik pomrknutí na předchozí hru, ale hrát jí není vůbec potřeba. A je hodně odlišná, takže asi ani nedoporučuju :D -
-
Diky!
-
-
-
-