Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě ta hra příjde že je to samé mačkej rychle aaaabbbbyyy rb rb
  • R.a.z.i.e.l
    No fuj, ta němčina se nedá poslouchat... Hra, ale vypadá hezky a zajímavě. Hrál jsem jedničku i dvojku, nebyly to fenomenální hry, to rozhodně ne, ale přesto mě bavily více než většina jiných her (miloval jsem sbírání oranžových kaluží tepelné energie :D ). Doufám, že vývojáři nic nepodělají a vydají alespoň mírně nadprůměrnou hru.
  • V tych interieroch to este uslo, ale exteriery (aspn tie ukazane vo videu) vyzerali strasne fadne a chudobne...LP1 sa mi sgojho casu celkom pacil, aj som ho dohral (LP2 mama, ale zatial nehral)
  • Prvni lost planet mama rad, dvojku jsem po recenzich radsi nehral. U trojky by me hodne prekvapilo kdyby to dostalo vic nez 7/10. Alespon z toho co zatim ukazali mi to neprilada jako AAA titul ale lacinej spin-off znamy znacky. Na jednicce byl fajn japonskej pristup...bylo to trochu nadsazeny, stylizovany atp. Tohle zatim pusobi jako designove neucelenej gulas.
  • Cosi
    Já bych zakázal vydávat videa v němčině.
    • kazda kultura ma pravo na svuj jazyk, ty multikulturni marxisto!
    • Je možné že máte/máš averzi vůči němčině, ale někteří se jí učí. Do této skupiny patřím i já :-) neboj již se učím, také anglicky. A také vím, že více lidí se učí anglicky, než německy, ale podle mě je to škoda, hodně a zvláště těch technických je v němčině :)

Váš werdes
      • A komu to cpeš ?
        • Však on tě nenutí to číst ty primitive.
      • Nechápu kdo má potřebu učit se německy. Všechno kolem PC, počínaje programovacími jazyky, programů, her atd.., je v angličtině, anglicky se domluvíš pomalu v každým státě. Za to v němčině neni nic, mluvit se sní dá akorát tady ve střední Evropě a ještě k tomu jako třešnička na dortu je těžší než angličtina. Opravdu nechápu, kdo by se to dobrovolně učil :)
        • Stormangels
          Že já měl potřebu se učit Česky...Měl jsem se na to vysrat a začít rovnou angličtinou
        • Amylee.Anderson
          Musíš uznat že čim více jazyků umíš, tim lépe. Ale na druhou stranu němčina je fakt nehorázná. Nejlépe to vyjádřil Mark Twain v O strašlivém jazyce německém :D
      • BoB.2
        Tady se probíra tolik věcí co nesouvisí s hrama že se to za chvíli přejmenuje na Gamesbook.cz.
      • jindra.veliky
        to fakt nechapu lidi co zacnou na hernim serveru psat co se uci za jazyk... *8*
        • .... :-) Možná jen proto, aby se vědělo, jak jsou přeci chytří a co vše neznají :D :D

Váš Werdes :D
        • Hm hm co ja s tim ?
  • Pokud přežijete občasnou němčinu a otrvané vyskakovanie reklám *3* ..inak LP 1 bola super..dvojka o ničom..uvidíme aká bude LP 3 ..
  • Malleth
    Je hodně vidět že už na tom nedělá přímo capcom. Už to nemá takovej šmrnc. Tim myslim hlavně designy monster a animace.
  • BoB.2
    Lost Planet první díl byl dobrej druhej blbina ,Dead Space je klasika takže by to mohlo dopadnout dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit