-
Zdravim chtel sem se optat hraju hru lucius na nejnissi detaily a vzdy kdyz splnim misi a bezi rozhovor mezi detektivem a otcem luciuse takme hra vykopne do windows a vypise to jednou cant aloccate memory a nakou velikost mb nekdy zase ze spadnul nakej modul sestavu mam amd athlon xp dual core 2,4ghz,2gb ram,a grafiku nvidia geforce 210 1gb pamet gddr 3 normalne jine hry typu asssasin creed 2 bez problemu na stredni detaili ale tady mi to porad vyskakuje sem na 6 misi a nemuzu ji dokocit zduvodu tech padu verzi hry mam stazenou od skidrow myslel sem ze ty chyby jsou zduvodu verze 1.0 tak sem si stahnul jeste opravny update od skidrow a porad stejny problem.muzete mi poradit treba na mail jirkacuchy@seznam.cz dekuji predem.
-
ty si myslis ze v dnesnej dobre bude niekto kupovat macku vo vreci to jest kupovat nieco co nevie co je ako mu to pojde a bude fungovat? bude kupovat hry ked vsetky dotraz vydane hry su tak zmandrcene a skazene ze mi je s toho zle a neda sa to skoro hrat? druha vec kupovat takuto budgetovku ktora vy sa snad mala davat zadarmo k cerealiam, ktoru vyskusam na 30 minut? tretia vec aky je prosim ta rozdiel medzi kupenou hrou kde vyrobcovia ako tvrdis pustaju nove patche na opravu hry, a medzi hrou stiahnutou z internetu ked si tam potom stiahnes ten isty patch?... alebo kupeny ofic patch ma v sebe neidentifikovatelne kuzelne zlozky ktore su v tom istom stiahnutom neni? asi ano vsak? asi to tak funguje ked kazda hra je totalny vysmech hardveru ktory ma zakaznik doma.. proste opytat sa ci som kupil hru ktora vyzera jak vyblvane leco a este ide 30 - 8 fps co je silna epilepsia aj na i7 950 4giga a ati 5970 + 6 giga ram je trochu z cesty. nie nekupil som to a keby ze ano a ide to hentak zle ako ze to ide, tak to idem okamzive vratit , s tym ze ked by pan predavac povedal len 1 slovo ze nie tak ma zuby vonku. pekny vecer
-
-
V tom případě asi není potřeba na Vaše příspěvky reagovat. Snažil jsem se najít řešení, proč zrovna Vám jede hra pomalu, ale s takovýmto přístupem nemá smysl v jakékoliv debatě pokračovat...
-
-
istotne rzovinka len a len iba mne to robi zle kazdemu inemu to ide uplne 60+ fps s vsync graficke orgie :D boze uplne je s teba citit ako by si mi chcel zanadavat ale dusis to v sebo notak pust to von. nebud jak robot, nam teraz ide taka reklama v telke ze niesom ovca. ale keby to bolo natocene ako recesia z nasej polulacie tak to beriem inacnie. seci ste ovce zdrogovane dementne ovce ktore nemaju nazor na to co sa tu deje. skoda ze sa tu nemoze nadavat inac vyzeralo by to trochu inac.
-
-
Nemám zapotřebí se nějak rozčilovat nebo někomu nadávat za to, že mu hra nejde nebo proto, že hraje ukradenou pirátskou verzi. Má snaha byla vedena pouze k tomu pomoci identifikovat problém, proč s danou hrou máte problém. Pokud ale hrajete verzi z warezu, tak pomoci nejsem schopen, protože nevím, v jakém stavu se hra nacházela, když ji warezácká skupina vydala (zda z regulerně plné verze, některé z posledních betaverzí apod).
-
-
-
-
tak teraz neviem preco mi ta hra ide v max grafike cca 30 fps a pada az na 8 fps pritom mam i7950 4 giga CPU, 6 giga ram, a dvojjadrovu GPU ati 5970 2 giga... asi to bude zasa koli 2 GPU je hrozive aby nieco s tak obycajnou grafikou a 1 domom nestihalo s takou zostavou ze to pada az na 8 fps :D ovladace samozrejme mam majnovsie
-
-
Lucius je první hra od Shiver Games, engine není úplně vychytaný na všech sestavách. Je však možné zkusit snížit rozlišení nebo nastavení kvality. Měl bych ale zásadní otázku - hrajete originál verzi přes Steam nebo pirátskou kopii? Tvůrci na připomínkách od hráčů neustále pracují a řadu věcí ve hře opravují. V případě, že ani nově implementované úpravy a patche nezafungují, není problém se přes Steam zeptat tvůrců na konkrétní problém na konkrétní sestavě, reagují celkem rychle a snaží se najít řešení.
-
-
Ale ten Omen z roku 1976 a Osvícení z 1980 roku stoja za pozretie :)
-
-
Osvícení stojí za přečtení.
-
-
Adventury nejsou zrovna můj obor ale když jsem o Luciusovi slyšel poprvé, hned jsem si na něj brousil zuby jakožto na jednu z málo adventur které jsem kdy hrál a hrát budu....jak už tady někdo říkal....hrát za tzv. "zlo" není v mnoha hrách a není to jedinou věcí co mě na hře láká....rozhodně super hra, požitek z vražd a super nápad zaprodání duše malého klučiny není vůbec špatné....a mít za strýčka ďábla taky není k zahození ....*2* jen je trošku bijící do očí to že detektivovi se už po 4řech nešťastných náhodách v tom samém domě nezdá něco divného *1* *1* *1* ...paráda
-
Je to takové Bčkové ale velké plus,protože tam hraji za druhou stranu než je běžné.To potěší.
V Dungeon Keeper jsem tak hrál za druhou stranu a skvěle se bavi. -
Jako fanboy adventur si tohle beztak zahraju :D
-
Souhlasím s recenzí. Jsem ve 4. vraždě:) a čekal jsem to trochu jiné...volnější. Téma a zasazení zajímavé, dům detailní ale bohužel vše hodně lineární.
-
-
Já mám za sebou taky už pár vražd a nevím... Pěkná myšlenka, rozlehlý dům ale tím to bohužel končí...
-
-
OT: Doufám že aspoň games.cz předvede recenzi na NFS Most wanted podle skutečnosti jaká hra je všude se dočítám známek 8/10 a výše za paskvil který toho není rozhodně hoden. Na konkurenčím webu akorát předvedli jak se dělají zaplacené recenze!
Kéž by udělal videorecenzi Ondra Broukal nechcete ho k tomu klici z Games.cz ukecat :-) -
-
Ted ale opravdu nechapu ty zapory. Co napsal spatne? Tedy krom toho, ze k jinemu clanku.
Jinak souhlasim. NFS:MW i na warezu zabira zbytecne misto. -
-
1) je to tady krutě OT
2) gameplay videa vypadají úžasně. za mě jasná koupě a držím palce na 7 nebo 8 i tady (ne že by na hodnocení záleželo, to spíš jen proto, aby pár lidí nemělo klidný spaní :D) -
-
Dávají mu minusy, protoze to tlačítko nelíbí nebo líbí mačká idiotskej tvor zvanej člověk, kterej ma velmi silný stádoidní chování.Ani to nečtou, ale vidí minus tak intuitivně minusuji. To samý se uz probiralo na CZC a všude kde tento systém je. Jde jedna ovce pak druhá a třetí,tak to bude sdi dobre a jdu všichni.
-
-
Na tom nieco bude, ale uprimne su mi nejake minuska a pluska u riti, moj nazor ani pohlad to nezmeni.
-
-
-
-
-
lol že 6 haha to vam n PC vichazi pekne píčovini haha *6* *6* *6*
-
-
Namiesto tych troch smajlov si mohol pouzit iba jedneho a zvysny cas venovat radsej pravopisu.
Robi sa to nejak takto... *6* vidis? -
6 na pc, to je jak 10 na console, tam nevychazi vic jak prumernej brak
-
-
Takhle si ukazal, že nejsi o nic lepší než on.
-
-
To možná neukázal, ale vyvolal mi tím na tváři úsměv.
-
-
-
Příště víc smajlíků, ať je vidět, že to myslíš opravdu vážně.
-
To byl hodně slabý pokus...
-