Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zasmál jsem se :) Takových humorných chvilek by mohlo být klidně víc a nevadilo by mi kdyby na to hra sázela. Pak by to bylo OK
  • regant
    doufám že tam bude něco jako: za 25 zabití v řadě dostanete klobásu smrti, která všechny na místě usmrtí *12*
  • Kr.Pa
    Ten trailer je špatný, málo klobás.
  • DeathOnVacation
    Počkat, takže je to Magicka: Wizard Wars nebo Wizard Wards?
    • regant
      taky by mě zajímalo... Standalone či DLC?
      • Nová hra, nechci lhát ale zaslechl sem že bude f2t?? někdo neví?
  • Janun
    Momentálně je Magicka v akci na steamu za 2,49€.
    • Magicka je ve slevě asi tak 12x do roka až je to trapný.
    • V akci je každou chvíli, taky jsem si ji jednou koupil. I když to stojí jenom nějakých 60-70 Kč, tak to považuju za vyhozené peníze. Hrát se to nedalo, na mém core i7 s Ati i na vedlejším core i5 s Nvidií to v některých lokacích neskutečně drhlo. Když se podívám na steam forum, tak na to lidi jenom nadávají.
      Nevím, možná to od té doby už opravili. I když o tom docela pochybuju. Pořád vydávají jenom nesmyslné přídavky, ale opravy žádné.
      • WTF,já mám 2jádro s 3,2GHz ,2GB Ramky a 1GB grafiky a rozjel jsem to na plné v pohodě a dojel sem celou hru..
      • Kr.Pa
        Ja jsem zjistil, ze se mi magicka automaticky spoustela na ing grafice, zkus si to nastavit na hlavni.
  • Shania
    Magicka je jedna z nejzabavnejsich her co jsem hral a tohle vypada na skvele pokracovani.
    • jen to nebude pokracovani v pravem slova smyslu.. nema to byt online pvp rubanice?
      • Shania
        no bohužel ano, ale snad tam budou aspon chalenge

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit