Přejít na výpis diskuzí
Malá Star Wars střílečka má otestovat pole pro Battlefront III
11.3.2013 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Na Eurogameru jsem si teď přečetl, že First Assault asi nevýjde, viz tady.
-
radši bych něco co bude podporovat pohybové ovladače
-
-
Tohle není gay-shop vole *7*
-
-
Beztak je to zase zrušené, jako každá SW hra v poslední době.
PS: To jsem opravdu jediný, kdo kašle na Battlefront a raději by RC2? -
-
Kámo, na zemi je 7miliard lidí. Nikdy nejsi jediný.
-
-
Le lightsaber terrible vzuuum vzzzum...
-
Hmm, opět rebelové, já už bych si rád zahrál to období s Novou republikou, zbytkem Impéria a tak. Každopádně tam musí být vesmírné bitvy, ty výsadky do nepřátelských plavidel byl super nápad.
-
-
Tak ve dvojce byli taky dve obdobi, takze to jeste tak muze dopadnout. Ta cast ve vesmiru me taky bavila nejvic.
-
-
Hrál jsem pouze druhý díl, ale musím připustit, že to byla velmi dobrá akce. Kdyby vyšla v budoucnu trilogie, pořídil bych si ji.
-
Jak tak koukám, Star Wars universum je inspirované Německem za 2. sv. války - ta puška, co drží voják na obrázku silně (hodně silně) připomíná StG 44. *1*
-
-
Tak ono celkovo Imperium aj vzhladom svojich uniforiem pripomina nemecke uniformy tej doby. To som si napr. aj vo SWToR všimol, že imperialny agenti maju v podstate SSacke uniformy a imperium v povodnej trilogii je predsa symbolicky nastupca stareho sithskeho, cti jeho tradicie, uniformy, tvar lodi apod. (čo mi pride, že im neprišlo divne že odkedy bol Palpatine kancelarom tak si nevšimli ako sa všetko meni smerom k odkazu imperia)
-
Většina bouchaček z původní trilogie vychází z válečnejch klasik.. třeba Hanův blaster je v základu starej dobrej Mauser.
-
http://www.youtube.com/watch?v=_PNyU-N7_hY
-
-
Battlefront III by se mi páčil. A souhlas, více "normálních" vojáků, méně jediů a jim podobných čáryfuků.
-
-
Nechci ti do tvého moudra moc kecat, ale celé univerzum star Wars je na těch jak ty řikáš čaryfukách založené. Bez lordů ze Sith a rytířů jedi by to nebylo star wars, ale další průměrná scifarna bez urovně.
-
-
Čáryfukové jsou v každé SW hře. Kupodivu v jedné z těch nejlepších, Republic Commandu, ani být nemuseli. Pokud by byl zachován poměr jedi/sithů ku ostatním "povoláním", jako v předešlých Battlefront hrách, tak neříkám ani popel, jen se bojím, aby to nedopadlo jako v Old republic, to je vše. Tolik k mému moudru.
-
-
Ono alespoň pro mě je podstatný rozdíl mezi Jedii v epizodách IV-VI a I-III. Ve starší trilogii byla v síle vždycky taková osudovost a jistá dávka mystična, kdežto v novějších epizodách se síla stala pouhým cirkusovým číslem. To následně začaly samozřejmě přejímat i hry no a vrchol byla Force Unleashed (scéna kdy ten kašpar stahuje z orbitu Imperial Star Destroyer byla výsměch největší).
Pokud jde o mě, tak nemám nic proti Jediům ve hře, ale musí to bejt podaný ve stylu staré trilogie. -
-
Force u. Je suprova hra
-
-
Yup, nový Battlefront by byl moc fajn. :)
Kdysi jsem to hrál na PS2 a byla to sranda, především část odehrávající se na Hothu, kdy bylo v kůži rebela třeba zlikvidovat "krávy" (omluvte mou "odbornou" terminologii *1* ),
dřív, než dorazily k hlavní základně.
A co si pamatuji, jedi/sith byl cosi jako odměna, když jsi byl hustodémonskykrutopřísný prznitel nepřátelských vojclů. Nebo se mýlím? je to už pár let. *4* -
Spíš tak, aby si člověk toho jediho fakt zasloužil...
-
Nevím jestli by to s méně Jedi dnes vyhovovalo mainstreamu. Vždyť se podívej jak vypadá The Old Republic, 70% populace jsou vocasové s lampičkou. Hra ze Star Wars s nějakým "lore friendly" množství Jediů by dnes asi přes management neprošla.
-
-
Ale zase musíš brať, že v starej republike bolo Jedi aj sithov viac, nakolko kady kto bol nadany v sile, mal buď možnosť ziskať v nej vzdelanie (republika) či donuteni ju využivať v prospech moci (imperium). Nova trilogia to ešte ma až v povodnej bolo par jedi (dvaja vlastne) lebo ich proste zakazali, par sithov (zasa dvaja... zeby symbol :D vladlo a hotovo, ono SWToR je v podstate dosť "historicky" presné
ale som zanerdoval ,safra :D -
"Vždyť se podívej jak vypadá The Old Republic, 70% populace jsou vocasové s lampičkou." - Tak to si nemyslím. Poovlání užívajících sílu je polovina, takže jich určitě bude hodně, ale při mých 3 měsících hraní se mi nezdálo, že by nějak zásadně dominovali.
-
-
Stačí srovnat populaci na startovních planetách. Na Jedi/Sith planetách je jich klidně i 2x víc. Ke konci hry se ten rozdíl stírá, to je fakt, ale stejně je lidí preferujících sílu víc. Takového imperiálního Agenta vidíš jen zcela výjimečně. Stejně tak Smugglerů za republiku moc není (i když tam mi situace přijde trochu lepší). Podotýkám, že nemluvím o lvl50, protože tam ještě zdaleka nejsem (předpokládám, že tam se to bude docela vyrovnávat.
-
-
uz si to moc nepamatuju, ale nebyl v Battlefron 2 vzdy jen jeden jedi na stranu?
-
-
Já Battlefront nikdy nehrál, jen zhruba vím o co šlo. Já jen mluvím o tom, co si myslím, že by v dalším díle bylo.
-
-
Co to meles, kdyz si to nehral tak nemluv o tom co by kohlo bejt...
Ja nikdy nehral Uncharted, ale zhruba vim o cem to bylo a v dalsim dile by mohli bejt kone a indijani a zirafy, dobry co
-
-
Me docela na dvojce, ac to bylo casem stereotypni bavila ta cast ve vesmiru. Kdyby ve trojce bylo neco podobnyho ale propracovanejsiho, asi bych zakotvil u toho.
-
-
-