Přejít na výpis diskuzí
Malebná adventura The Realm Game bojuje na Kickstarteru
6.5.2013 | Aleš Smutný
11 příspěvků
-
1:06 mi připadá jako "to my tenkrát na hudebním táboře" :D
-
Svět jako v tomhle klipu:) http://www.youtube.com/watch?v=zE2hEaMpKQI
musíte to posunout do druhé poloviny klipu... -
-
2:35 :)
-
-
je to pěkný, ale škoda, že neukázali nic z gamplaye a tedy tu grafiku v akci...
-
-
Ten popis gameplaye a příklad se stromem mi docela stačí.
-
-
Ta grafika je úžasná.
-
Americke projecty su uspesnejsie ako projecty z UK. Sledujem to uz dlho, pretoze jeden s tagom UK pripravujeme. Vseobecne UK projecty nedosahuju take dobre vysledky ako americke, americania radsej zaplatia US projecty aj keby ten Europsky bol neviem aky. Snad len Elite a Dreamfall dostali slusne ciastky. Uvidime co bude s KS dalej.
-
-
Problem je aj to, ze ked je to v librach, dalsi krok pyta vyplnit info z kreditnej karty, neda sa jednoducho pouzit amazon konto ktore clovek uz ma a ktore pouziva na ine KS projekty, proste to vyhodi uplne iny formular ktory moze mnoho ludi odradit.
-
-
Presne môj prípad..
-
-
-
Vsechny prachy asi vysal Torment, nebo nevim, v jakem obdobi utlumu se kickstarter zase ocitl. Ze nevznikne nejaka priteplena hopsacka me totiz vazne nemrzi, ale ze se doted nenaslo dost penez na Jagged Alliance me vytaci do neuveritelnych vysin, takze se budu asi muset jit vybit nekam na internetova fora....
-
Jo všiml jsem si té hry už před nedávném právě přes super artworky na facebookovým profilu Conpcet Art World. Držím tomu palce - pěkný styl...