Přejít na výpis diskuzí
Mars v ohrožení na videu z Red Faction: Armageddon
20.1.2011 | Aleš Smutný
6 příspěvků
-
1 RF - super atmosfera, krtkovani tunelu, niceni vseho - takovy vylepseny HL na marsu, legendarni railgun s kterym bylo videt castecne skrz zed.
2 RF - podivnost na zemi ktera mi jaksi do konceptu nezapadla, tak proc RF?
3 RF - prekvapive sandbox ale atmosku to melo - hodnotim pozitivne (az teda na ten neznicitelnej teren to byl krok zpet)
4 RF - WTF zatim se to jevi jako pekna splacanina vseho mozneho. Podivni alieni standarniho designu (cim vic ostnu a koncetin tim lip), magneticka puska co pritahne odkudkoliv jakekoli 2 veci k sobe, nanopuska co stavi mosty z niceho a nejak zahadne si pamatuje jak predtim dana vec vypadala i kdyz byla uz znicena :DDD spousta klise atd :-/ podle me to uz prehaneji. Vypada to tedy za kazda suda verze stoji za prd. Tak asi pockam asi az na 5 :-) -
-
Osobne jsem predchozi RF nehral (mam v planu nekdy Guerrillu), ale tohle vypada z videii docela zajimave. Zvlastni a netradicni zbrane i vybaveni (jako treba ta puska co strili cerne diry), hodne dobre vyhlizejici destruktivni model, kvalitni ovladani a alieni?, nakonec proc ne... Z tech 2 docela dlouhych in-game videii co jsou v novince na BW to na me dela dojem, ze by z toho mohla vylezt docela solidne hratelna zalezitost. Uvidime.
-
-
škoda hry...tedá té původní.Tohle bude pěkná srač.a
-
Zííív, "booooring". Milionkrát otřepaný námět futuristické sci-fi střílečky a ono to pořád někoho baví?
-
No zrovna včera jsem laškoval s Guerillou a říkal jsem si že tahle hra je rozhodně nedoceněná . Sandbox styl miluji . Nadcházející díl celou předchozí ságu obrací někam k survival hororu vetřelcům a doomovi , což nemusí být špatné , ale .... s Red Faction to má společné už jen základní dějové prvky. Rozbitý terraformer jako důvod boje v koridorech moc neberu :( ... no uvidíme další akce trpí pocitem nutnosti zvážnění ...
-
Tak snad ani ne...už