Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 DLC Reckoning přinese obřího Getha i Collectora
26.2.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
<3
-
A nevadí ti v jiných FPSkách řezat furt jenom jednu "rasu"?
-
Mají tam sice milion tříd a postav, dva miliony zbraní a tunu map, ale boj proti třem pořád dokola stejným frakcím je nuda
-
-
Přibyli Collectoři...
-
-
Těžce mimo téma, ale ted mě náhle napadlo... jak to sakra je ve trojce, když na konci dvojky Shepard chcípne?
-
-
Nechci rejpat ani flamovat, ale Shepy ani ve trojce nemusí umřít, i když je to jen doměnka. V jednom ze závěrečných videí je asi vteřinový záběr na jeho brnění v sutinách a je slyšet nádech...takže kdo ví. :)
-
V tom případě nebudeš moct použít (logicky) ve trojce savy z dvojky. Hlavně ale musel být hráč velký koumák, aby se mu povedlo Sheparda zabít, nemyslím si, že by to šlo udělat náhodou.
-
-
Představoval jsem si Jokera ve zbroji, jak při první akční scéně příjde o všechny kosti a trojka skončí pět minut po začátku
-
-
Je více konců Shepard na konci dvojky zemřít vůbec nemusí :)
-
-
Jako mám dobrou náladu, tak nebudu cynický a poděkuju. Ale ptal jsem se právě na případ, kdy nepřežije a jestli ta příběhová linie nějak pokračuje dál ;) Můj Shepard to taky odložil až na konec trojky ;)
-
-
Co si tak pamatuju, tak pokud shepard ve 2 umrel, nesel importovat do 3 :)
-
-
-
To ta asi hra moc nezaujimala, ne?
-
new game natvrdo ;)
-
-
Ještě že už v nadpisu nejsou spoilery a neodhaluje se nic z obsahu toho DLC *15*
-
-
Bacha, spojlery... ;-p
http://img194.imageshack.us/img194/6716/spojlery.jpg -
spoiler pre multiplayer? dafuq? *8*
-
-
No vidíš, že tam bude "obří" geth jsem se dozvěděl, ale že se jedná o MP DLC nikoliv. V tom případě to pochopitelně spoiler není...
-
-
Co všechno bys v tom nadpisu chtěl? Taky tam nepíšou, zda-li je to, jako všechny MP DLC, zadarmo nebo se to platí, není tam ani jak hrála včera zbrojovka a dokonce tam není ani počasí na dnešní den! Máš pravdu, je to nadpis na ho*no.
-
-
"Mass Effect 3 DLC Reckoning přinese nové jednotky do multiplayeru"? Nic víc tam není potřeba, takhle naopak už dělají co ty se dost nešikovně snažíš satirovat a do nadpisu zbytečně píší (píše?) detaily, které se nakonec čtenář stejně dočte v článku...
-
-
Nemesus: No jo, ještě že se o ME3 prakticky nezajímám. Prvních šest slov jsem si přečíst nemohl, neb nepoužívám hlavní stránku právě kvůli spoilerům... Je sice hezké, že tobě to přijde na palici, ale to mi je s dovolením naprosto jedno. Hodně příjemných překvapení na mě čekalo právě protože se hodně snažím vyhýbat spoilerům. Ty jsi asi zvyklý vědět polovinu obsahy hry dřív, než ta hra vůbec vyjde. Fajn. Mě by to tak dost vadilo.
-
Tak když se o hru zajímám tak moc, že mi takhle trhá žíly každej malej spoiler, asi vím, který DLC je do MP a který do SP, když v SP jich zas tak moc není. A spíš než nešikovnej nadpis seš nešikovnej ty, když by ti přišlo jako spoler přečíst cca šest slov z prvního řádku textu, kde článek ani otevírat nemusíš. Poprvě i to, že by ti jako spiler přišlo vykecání druhů nepřátel je dost na palici.
-
Bacha popravčia čata dorazila *1*
-
-
-
"Pořádná porce novinek se chystá v multiplayerovém DLC Reckoning pro Mass Effect 3" ? *1*
-
-
To už se ale nedozví člověk, který kvůli spoilerům články neotevírá :3
-
-
Před veřejným lynčováním tě může zachránit snad jen písemné odpuštění od samotného Aleše...
-
Jen počkej, tady se to sesype a ještě dostanu denní kopanec za urážku Aleše *15*
-
Tak hlavně, že to nakonec všechno dobře dopadlo...
-
-
-
-
-
-
Puška střílející čakramy byla už v původní hře jako bonus za hraní dema Kingdoms of Amalur, a poté se objevila pro všechny v Omeze.
-
-
Tak to už tam chybí jen princezna Xena *7*
-