-
Vaše problémy bych chtěl mít...je Mass Effect RPG nebo není RPG...toť životně důležitá otázka nerdů z diskusí na games.cz
-
-
Furt lepsi nez chodit do diskusi a rikat lidem, ze se bavi o blbostech :) Ne ze by to nebyla pravda, ale copak se lidi taky nemuzou pobavit o uplnych nesmyslech a zbytechnostech? To se musi bavit porad jen o vaznych vecech? Hladomoru? Nedostatku pitny vody? Globalnim oteplovani? Krizi? Politice? HDP? To by ten zivot taky nestal za nic. A co je to vlastne to RPG? Taky neni tema k zahozeni :)
-
-
Ne to nemusí...ale je rozdíl "pobavit se o tom" a zasvinit tim každou diskusi která se k daný hře táhne...v tom vidim dost markantní rozdíl
-
Od tebe to sedí!!! Znám te jeste z hrej, kde si pořád dělal přemoudřelýho a chtěl jen debaty o necem, dokonce si se i radoval, kdyz zrusili podle tebe diskusi o nicem PS3VSXbox. Proste starej dobrej krivej Robotron3.
-
-
Ja te neznam, ale to je jedno. Bavit se o RPG je debata o necem. Ale bezduvodne se urazet, spamovat, trollovat, proti tomu budu vzdy a vsude.
-
-
-
Zatímco ty máš na práci jenom pomlouvat ostatní...
-
-
Zamysli se nad sebou, ty lidi se tu dohadujou o tom, jestli to je nebo neni RPG, jako by to změnilo výsledek hry...jaká bude nebo nebude, ta hra je prostě mix střílečky a RPG...opravdu ti to přijde důležitý? Je to stejně pitomý jako se hádat o tom, jestli je NHL 12 lepší než NHL 94...RPG už neni to co byli Baldurs Gate...pokud to ještě někomu nedošlo a žije zastydle v 90 letech tak prosim...nikoho nepomlouvám, jen konstatuju...pokud někomu přijde důležitý vtlouct a hádat se za svůj názor na internetový diskusi tak pro mě neni nic jinýho než nerd...stejně tak jako, že mě tuny adolescentů mínuskujou a ty dostaneš tisíce plusek aniž by někdo pochopil pointu tědlech postů
-
-
-
Ok, takže to máme comicsy, knihu, dvě věci na iOS, věc na facebooku, DLC ve sběratelský. Nezapomněl jsem jo a taky by měl vzjít nějákej Mass Effect 3, ale o tom se toho moc neví (jen leaknul celý popis děje). Vlastně jo. ME3 bude mít cool mulťák.
-
A teď si všichni sedneme do kruhu a tiše poprosíme své herní bohy, aby to EA vydali i na android :)
-
-
Zynga to vydá jako Mass Defect
-
-
A prej že je 3. díl vyvrcholením série ME... Před několika dny jsem to říkal, že to takhle dopadne. *5*
-
-
Však stále to je konec trilogie, co na tom tahle zpráva mění??
-
-
Konec trilogie, po kterém bude následovat horda spin-offů a prequelů a dalších navazujících trilogií... To je mi teda "konec/vyvrcholení" jak malované. *3*
-
-
Tenhle spin-off se týká událostí v ME3, a že budou možná další prequely a trilogie, no a? ME3 ukončuje trilogii se Shepardem, takhle se to od začátku říkalo. Proč to pořád nemůžeš pochopit? *7*
-
-
Být tebou nekrmil bych toho trola. Ať řekneš co řekneš, stejně vždycky napíše nějakej těžce intelektuální výblitek, který je pořád o jednom a tom samém a navíc má z toho potom ubožáček hroznou radost. Kvůli němu a jemu podobným pomalu přestávám diskusní fóra navštěvovat :(
-
Já bych věděl, ale nechci bejt sprostej.
-
-
-
-
-
screenshoty----> http://touchplay.sk/mass-effect-infiltrator-prichadza-na-ios/ vypada to fakt dobre
-
''spin-off'' laicky řečeno''další způsob jak z nečeho dobrého vytřískat prachy na nějakém špatném podproduktu''
-
-
Nemusí to být zjevně jen z něčeho dobrého.
-
uz si nekdy slysel o jailbraku ?
-
-
Myslíš jailbreak? A co to má společného?
-
-
Nejake priklady?
-
-
Dragon Age 2.
-
-
-
Mass Effect 3 není RPG!!! *16* *stojí na hlavě, ušima se odpichuje* *1* *1*
-
-
já bych řekl že je to role-play až moc
-
:) Ať je to co chce , moje krevní skupina to už není ... Souhlasím s váma chlapci ..
-
Kdyz muze bejt RPG i takovy Diablo... tak je mozny vsechno ;)
-
-
jestli diablo neni rpg, tak ja jsem papez...
Jsou 2 moznosti jak brat RPG
Statistiky -> diablo
Moznosti v rozhovorech tzn roleplay -> mass effect
at chces tak ci onak, vzdycky bude RPG jedno z tech dvou -
-
Takze adventury jsou ve skutecnosti zamaskovane rpg? *1*
-
-
Třeba Quest for glory je adventura zamaskovaná jako RPG *2* Ono to "roleplay" může pro každýho znamenat cokoliv a myslím že spousta lidí se velice dobře vžije do postavy třeba i u footballmanagera, i když se v něm nekillují monstra a neexpíš si levle, maximálně si potrénuješ dorost.
Aby něco bylo roleplay, nepotřebuješ ani moc inventář nebo statistiky, např. Thief zrovna tohle moc neměl a "rozvoj scopností postavy" probíhal především tim, že hráč chytal vlastní skill a to co na začátku bylo prakticky nemožný, na konci zvládal s palcem v nose.
Naopak asi málokdo řekne, že LoL je rpg, i když máš inventář, expíš, killuješ a vlastně i určítým způsobem leveluješ sebe skillama i herníma dovednostma.
Ono i když si vzpomenu na základku a dračí doupě, tak tam rp znamenal docela různý věci.
-
-
Aha, takže FIFA Manager, kde je spousta statistik, je vlastně RPG. Stejně tak adventura Broken Sword, kde jsou možnosti v rozhovorech, je vlastně celou dobu RPG. Trošku si rozšiř znalosti.
-
-
RPG žánr původně vznikl z DnD
To jsou čistě a jenom statistiky + kostka - jen čísla
Samozřejmě za ta léta se na to navrchovatilo spostu dalšího, ale jádro (statistiky) zůstává
Jestli považuješ teď ještě tu čistou kostru za RPG, pak může být RPG i FIFA Manager, ale já považuju za RPG tu kombinaci: statistiky, inventář, výběr postav, příběh atd atd
-
-
-
-
-
To je mi moc lito :(
-
Ales chcem ta poprosit s tym RPG raz a navzdy:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Chaos_Engine
vycuc:
At the end of every second level the player has a chance to spend their collected riches to upgrade their weapons, increase the number of hit points of their character, purchase new items and improve other character attributes
Je Chaos engine RPG alebo prachobycajna arkada? :) -
-
Wikipedie je tvůj zdroj?? Ahá...
-
-
si asi ten link neotvoril
a btw.. ja som tu hru hral :)
-
-
Podle me neni, to by pak bylo zavodni rpg aji need for speed kdyz si v nem muzes vylepsovat auto
-
-
No jo, ale to je auto v kterym jen jezdis, ale hrajes za ridice a ten se nevylepsuje ;)
-
-
Me v tech starsich hrach prislo ze spis hrajes za to auto, dyt tam nebyl snad ani volant, natoz ruce na nem
-
-
-
Role (!) Playing Game. Tečka :)
edit: (ale jsem si jistý, že by se nad tím u piva dala strávit ne jedna hodina plná argumentů řešících osud světa a zakončená půllitrem v žaludku nebo obličeji ;)) -
-
to můžu potvrdit *1*
-
to bolo pozvanie? *1*
-
-
Ne :)) Jen úvaha :)
-
-
-
-
Ked pocujem slovo spin-off tak mi pride nevolno(cest vynimkam).